Nový produkt

Veniec S Červených Bobúľ A Stále Zelené Listy Pre Domáce Dvere, Steny Krbu Okno, Dvere Garland Dekorácie

999 položky

€8.71

-6%

€9.27

45 cm/18-palcové Vianočný Veniec S Červených Bobúľ A stále zelené Listy Pre Domáce Dvere, Steny Krbu Okno, Dvere Garland Dekorácie

Odrážky: 1、Stredné Garland: Nie každé miesto dokonale zapadá do 22-24 palcový garland. Tento 18" veniec môže byť viac vhodný pre interiéry alebo v apartmánoch. Či už visí na dverách alebo v záhrade, bude to veľmi nápadný, ako sa vydáte na silný slávnostnú atmosféru.

2、Všestranný Garland: všestranný garland s červených bobúľ a stále zelené listy môžu byť zobrazené počas zimy, sústruženie vašej obývačky do atraktívnym miestom na pozvite svoju najbližšiu rodinu a priateľov do vášho domova počas zimy, nie len To, sú Vianoce alebo na deň Vďakyvzdania. Ak hľadáte pre špeciálne garland vyzdobiť vaše zimné sezónne dekor, potom je to girlandy pre vás!

3、Jedinečným Dizajnom a kvalitou spracovania: Tento jedinečný garland dizajn weaves celú zimu s zelené rastliny, bohaté umelé červené bobule, všestranný stále zelené listy a vrecoviny, lopty, ktoré prinesie nový život do vášho domova. Nastaviť na prírodné, husté hrozna veniec základňu. Každý veniec je ručne s dôrazom na detail a remeslá.

4、Opakovane a Praktické: zachovalá, môžete naďalej používať budúci rok. Vhodné pre vnútorné alebo vonkajšie použitie, schválené pre kryté vonkajšie použitie, zavesiť veniec pod kryt, aby sa zabránilo priamemu dažďu, aby sa zabránilo zafarbenie. Je skvelé zdobiť vaše nádvorí tento veniec na Vianoce!

5、Široko využiteľné: Vhodný pre domáce dvere, steny, krb dekorácie, okno, dvere, dekorácie, škôlky, nákupné centrum bar spoločnosti a iné scény, dekorácie, vytvorenie štedrý deň atmosféru.

Špecifikácia:

Názov: Vianočný Veniec

Materiál: berry + bielizeň + zelenej listovej + borovicová šiška

Veľkosť (cca.): priemer 45 cm / 18-palcové

Váha: cca 270 g

Použitie rozsah: závesné veniec, Vianočné deň dekorácie

Balenie Zoznam:

1*Vianočný Veniec

  • Materiál: berry + bielizeň + zelenej listovej + borovicová šiška
  • Tvar: KOLO
  • Rozsah použitia: visí veniec, Vianočné deň dekorácie
  • Názov: Vianočný veniec
  • Druh: Veniec Zdobený
  • Veľkosť: diameter 45cm / 18inch
  • Hmotnosť: about 270g

Štítky: umelá kvetina, brečtan, falošné listy., abstraktne, THKFISH, carp hook japonsko, umelé viniča, singl háčik, ivy list, stále zelený strom, plastové viniča.

Napísať recenziu

Veniec S Červených Bobúľ A Stále Zelené Listy Pre Domáce Dvere, Steny Krbu Okno, Dvere Garland Dekorácie

Veniec S Červených Bobúľ A Stále Zelené Listy Pre Domáce Dvere, Steny Krbu Okno, Dvere Garland Dekorácie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty