Nový produkt

Poľovnícky Chodník Kamery Voľne žijúcich živočíchov Skautingu Nočné Videnie Wifi Kamera HC700A 16MP 1080P Infračervené LED Vonkajšie Kamery pre Dohľad

999 položky

€29.79

-28%

€41.39

Popis:

- Tento fotoaparát je surveillance camera pracuje automaticky. To môže byť aktivované súčasne akýmkoľvek pohybu človeka (alebo zvierat) v určitom regióne záujem (NI) monitoruje vysoko citlivé Pasívny Infračervený (PIR) senzor pohybu, a potom automaticky zachytáva vysoko kvalitné obrázky (až 16M pixelov) alebo záznamov v kvalite 1080p HD video klipy. Pri východe slnka jednotky začína mať farebné fotografie a video, až kým nie je dostatok svetla (súmrak), keď to začne brať infračervené (monochromatický) fotografie a video.

- To je jednoduché použitie, je 2,0-palcový farebný displej LCD na fotoaparáte. Je odolný proti vode a snehu pre vonkajšie použitie. 48pcs IR Led pre flash rozsahu ako 20 metrov; Programovateľné 8/12/16 Megapixlovom rozlíšení s vysokou kvalitou. Farebné obrázky počas denného svetla; čierne a biele v noci; PIR Nastaviteľná citlivosť: VYSOKÝ, STREDNÝ, NÍZKY.

- 0,5 s strelec a dlhý pracovný čas: S 0,5 s rýchlo sa rýchlosť uzávierky a multi-shot funkciu, hra fotoaparát zachytáva všetky nádherné a vzrušujúce voľne chvíle, keď zistí, pohyby a zábery 3/6/9 krát za detekcie, nebudete zabudnúť, dokonca aj najmenší akcie.

- Fotoaparát má neuveriteľnú výdrž Batérie až 6 mesiacov v pohotovostnom režime, keď je napájaný 6 AA batérií, a ešte dlhšie, keď sa používa nabíjateľná solárny panel (nie je súčasťou). Nikdy ujsť nádherný moment!

- Výnimočnú kvalitu a jednoduché použitie: Robustný vodotesný, prachotesný, drop-dôkaz hra fotoaparát spolu s non-reflexné tvarovaný ABS bývanie, ktoré zaručuje dlhú životnosť život aj v harsher prostredí, ako sú púšte alebo džungľa s prevádzková teplota -20 ° C do 60 ° C. užívateľsky príjemný dizajn, práve pre vás!

Špecifikácia:

Rozsah detekcie: 90 ° /20 metrov

Vstupné napájanie: 6V-12V/1.5A

Obrázok informácie: 16MP/JPG

Infračervené LED: 48PCS

Flash rozsah: do 20 metrov

Aktivačný čas: 0,5 s

Typ obrazu: Farba na deň, čiernobiele v noci

Časovač: Áno

Viac foto na jeden detekcie: 1/3/6/9

Poznámka:

- Prosím, vložte TF kartu, keď je fotoaparát vypnite.

- Prosím, nevkladajte alebo uzavrieť TF kartu, keď je fotoaparát je napájanie zapnuté.

- Odporúča formátovanie TF karty do fotoaparátu pri použití na prvý raz.

- Kamera bude v režim USB pri pripojení k USB portu počítača. V tomto prípade, TF karty, funkcie ako vymeniteľný disk.

- Uistite sa prosím, dostatočný výkon, keď s upgrade firmware, v opačnom prípade by mohol proces aktualizácie preruší nesprávne. Ak sa vyskytne akákoľvek závada po nesprávnej inovácia procesu, fotoaparát sa môže prestať fungovať správne.

- Vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázky nemusia odrážať skutočný farba položky.

- Porovnať detail veľkosti s vy, prosím, dovoľte 1-3 cm chyba, kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

Balenie zoznam

Package Zahrnuté:

1*Lov Kamera(batéria nie je include)

1*Diaľkové Ovládanie

1*USB Kábel

1*Popruh(náhodné farby)

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Lovecká Kamera

Štítky: lov, photopast, 3g foto pasce, tank tiger, 940nm ir led, nv007, foto pasce, wg760, Monokulárne, kamera exteriérová.

Napísať recenziu

Poľovnícky Chodník Kamery Voľne žijúcich živočíchov Skautingu Nočné Videnie Wifi Kamera HC700A 16MP 1080P Infračervené LED Vonkajšie Kamery pre Dohľad

Poľovnícky Chodník Kamery Voľne žijúcich živočíchov Skautingu Nočné Videnie Wifi Kamera HC700A 16MP 1080P Infračervené LED Vonkajšie Kamery pre Dohľad

Napísať recenziu

Súvisiace produkty