Nový produkt

Skladacie 30 LED Ľahký Prenosný Kempingové Svietidlo Závesné Stan Baterka Svetlo Núdze Linternas Pre pešiu Turistiku, Camping

999 položky

€5.17

O pokles lodnej dopravy

Vitajte drop shipping ,sme nebude obsahovať všetky informácie o predávajúceho a cena, v balení,takže prosím, nerobte si starosti.A vieme, že rýchle dodanie je pre vás veľmi dôležité,takže zvyčajne pošleme na váš balík z do 24 hodín po tom, čo sme mali prijať platbu od vás.

Vitajte pokles lodnej dopravy!sme nebudú obsahovať žiadnu informáciu o predávajúceho a cena, v balení,takže prosím, nerobte si starosti.

Funkcie 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Super jasné LED žiaroviek, nízka spotreba energie, prevádzku a dlhú životnosť S reflektor dizajn, aby svetlo viac svetlé a široký Unikátny Úsek prepínač, vytiahnuť hore je zapnutie, Stlačte navigačné tlačidlo nadol je vypínanie, jednoduché používanie S dvoma flexibilná rukoväť pre ľahké zavesenie a vykonávať Schopné stoji bezpečne na rovnom povrchu a slúžiť ako sviečka, nízka hmotnosť, kompaktný dizajn, ľahko sa prenáša a obchode Široko použitie v hoteli, tržnica, škola, nemocnica, výstavná sieň, zábava oblasti, podnikanie, rodinu a tak ďalej. To je tiež nevyhnutný nástroj pre kempovanie, nočný rybolov, pešia turistika a mnoho ďalších outdoorových aktivít

Špecifikácie · · Model: 700B · Poháňaný, 3x AA batérie (Nie sú súčasťou) · Farba Svetla: Biela · Farba Tela: Čierna Alebo Svetlo Sivá (Prosím ľavej správy pre farbu, alebo pošleme na náhodnú farbu vašej objednávky, ďakujem.) · Rozmery (d*D): 12,5 x 8 cm/4.92"x3.14"(cca) Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Zoznam Balíkov

1 x 30 LED Camping Svietidla

Produkt Obraz ·

Poznámky

1.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

2.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

3.Podľa našich skúseností, Vlastné skontrolujte parcely náhodným, asi 0,5-1% parciel bude skontrolovaný a môže nabíjať niektoré tarifné.

O Dopravu

1.Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, v hodnote vyhlásenie, atď.) v POZNÁMKE, ak si vykonať platbu. Všetky položky bude dodávaný do 1-7 pracovných dní po prijatí platby.

2.Všetky položky, aby ste sa len odoslaný po prijatí platby Treťou Stranou (Banka), Sme loď položky pre zákazníkov prostredníctvom Vzduchu Mail,Obyčajných Malých Paketov, EMS, UPS alebo Fedex, podľa aktuálnej situácie .

3.Dodacie lehoty sa na základe rôznych krajinách alebo regiónoch na celom svete. Federácia ruská & Brazília bude trvať 30-90days pre delviery.

Návrat & Exchange

*Ak vám zašleme zlý štýl alebo nesprávnej farby, mohli by sme vrátime vám peniaze alebo reship. Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný.

*Ak sa položky nemôžu splniť vaše potreby, môžeme prijať aj svoj návrat. Kuriérske služby, nákladná by mal byť zaplatená kupujúcim.

Návrat Poznámky:

1.Ak potrebujete niektoré vrátený tovar, prosím, dbajte na to, aby vrátite tovar a príslušenstvo neporušené.

2.Musíte brať všetky potrebné náklady na logistiku vráti. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie.

3.Budeme deklarovať pozemok ako darček na nízku hodnotu, aby sa zabránilo problémy na ciel. Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si naše (predávajúceho) spiatočnú adresu. Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

4.Ak potrebujete rýchlejšie zásielky, prosím, zvoľte doprava tak, ako chcete a zaplatiť príplatok. Alebo nás kontaktujte vopred.

5.Obraz ako výsledok fotografie stave, prípadne má chromatickej aberration, ak si nie ste istí, farby,prosím, kontaktujte nás pred mieste objednávky.

6.Ak je tovar poškodený v tranzite, prosím, aby všetky dokumentácie a obalu a kontaktujte nás do 7 dní od doručenia, vráti pokyny.

Predávajúci Sľub

*Garantujeme, že tovar podlieha prísnej kontroly kvality, aby zabezpečili, že tovar dostanete dobrú kvalitu.Všetky položky sú profesionálne plná veľkej starostlivosti, aby sa zabezpečilo bezpečné dodávky.

*Ak nie je kvalita výrobkov, alebo ich časti neúplné tak dlho, ako budete môcť prezentovať relevantné vysvetľujúce materiály, ponúkame vám poskytne vrátiť služby.

*Byť úplne úprimný, s všetko, čo chcete vedieť, č leží medzi predávajúcim a zákazníkom. váš nákup bude starať-free skúsenosti. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Dúfam, Že Sa Vám Užite Si Nakupovanie

  • Model LED Korálky: led
  • Položka Druh: Prenosný Reflektor
  • Názov Značky: Xtremecraft
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: CCC
  • Zdroj Svetla: LED Žiarovky

Štítky: g9, ryby stan, najjasnejšie camping svetlo, 30 led svietidlo, dlaždice, svietidlo led, led stan svietidla, bedtime originals kempingové svietidlo, supfire t6, veniec na čítanie.

Napísať recenziu

Skladacie 30 LED Ľahký Prenosný Kempingové Svietidlo Závesné Stan Baterka Svetlo Núdze Linternas Pre pešiu Turistiku, Camping

Skladacie 30 LED Ľahký Prenosný Kempingové Svietidlo Závesné Stan Baterka Svetlo Núdze Linternas Pre pešiu Turistiku, Camping

Napísať recenziu

Súvisiace produkty