Nový produkt

Vysoká Kvalita Tajná Kniha Skryté Zabezpečenia Trezor Peniaze Jewlery Bezpečné Blokovanie tlačidiel Kovové Simulácia Klasické Knihy Štýl 222*152*45mm

999 položky

€13.66

-10%

€15.18

Vysoká Kvalita Tajná Kniha Skryté Zabezpečenia Trezor Skutočné Knihy Bezpečné Blokovanie tlačidiel Kovové Simulácia Klasické Knihy Štýl 222*152*45mm

Kniha trezor je skvelý cenovo dostupné safe, ktorý sa ľahko zmestí do akejkoľvek knihy prípade alebo knihy, zbierky, udržať vaše peniaze, pasy, šperky, bude, alebo čokoľvek, čo cítite, že je dôležité alebo cenné pod zámok.

Vonkajší kryt má realistické detaily a papier pocit, rovnako ako skutočné knihy, vnútorný trezor je vyrobený z nerezovej ocele, tvrdé a trvanlivé.

Kľúč na uzamknutie poskytujú dvojitú ochranu pre vaše veci. Okrem toho má 3 klasické štýly pre výber. Les Miserables/Pýcha a Predsudok/Alenka v ríši Divov.

Módny dizajn a vysoká kvalita

Vnútorný kovový box je vyrobený zo super silného oceľového plechu a uzamykateľné pomocou kľúča

Vonkajší kryt má realistické detaily a papier pocit, rovnako ako skutočné knihy

Klasické náučné Knihy dizajn ľahko skryté v knižnici

Key lock pre dvojité bezpečnostné

3 Štýly: Les Miserables, Pýcha a Predsudok, Alica v Wonderlan

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Vonkajší rozmer: Cca. 222*152*45 mm

Vo vnútri rozmery:: 165*100*38 mm

Hmotnosť: 700g

1X Kniha Trezor (Nechajte nám správu pre štýl sa vám páči)

2X Kľúč

DOPRAVA

1.Budeme posielať položky do 2 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

2.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách a od ďalších faktorov .

3.Používame www.vitek.sk adresu ako adresu doručenia, prosím, potvrďte na adrese pred platíte. PLATBY

*Prijímame www.vitek.sk Escrow platby, vrátane Kreditnú kartu Visa , MasterCard Kreditnej Karty , Western Union a iné možnosti platby . Môžete si vybrať, aby vyhovovali vašej platby..

*Platba musí byť doručené do 1 dní po objednávku. SLUŽBY

30 Dní Peniaze Späť Záruka:

1. Ak nie ste spokojní so položky zakúpené z nás, prosím, informujte nás (e-mailom, www.vitek.sk správy) do 30 dní od prevzatia tovaru . Budeme vás vrátiť sa a vrátenie položky. Vezmite prosím na vedomie, že postages/custom poplatky (ak sú nejaké) strávili v takom poradí sú na náklady odberateľa.

2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v originálnom balení so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene a MUSÍTE nám prepravné číslo zásielky a dôvod pre návrat.

3.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je(sú) poškodený počas prepravy.

4.Sme nemusí akceptovať váš návrat bez informovania nám v predstihu.

5.Colné poplatky, manipulačný poplatok, poštovné a poistenie sa nevracia.

Dodávateľ Záruka:

*Poskytujeme jeden rok záruku výroba je obmedzená záruka za chybné položky( s výnimkou položiek poškodené pred zneužitím , zneužívaním , zanedbávaním alebo úrazu, po prijatí ) spätnú VÄZBU

1. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Sme láskavo požiadať, aby ste prosím nenechávajte negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť všetky veci skôr, kontaktujte nás, ak ste nedostali balík na určitý čas alebo nie ste spokojní s našimi položky po prijať. Budeme sa snažiť poskytnúť najlepšie riešenie .

3. Očakávame vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka.

  • Režim: key lock
  • Veľkosť: M
  • Názov Značky: ELESABOX
  • Číslo Modelu: CB-01-m Kniha Skryté Zabezpečenia Trezor Peniaze Jewlery Bezpečné Blokovanie tlačidiel
  • Štýl: Les Miserables/Pýcha a Predsudok/Alenka v ríši Divov

Štítky: tajný trezor, tajné compart, kniha box skladovanie, kniha okno bezpečné, mini bezpečná peňaženka, okno bezpečné, bezpečné blokovanie tlačidiel, bezpečné skrýša, iron maiden tričko, za peniaze v bezpečí.

Napísať recenziu

Vysoká Kvalita Tajná Kniha Skryté Zabezpečenia Trezor Peniaze Jewlery Bezpečné Blokovanie tlačidiel Kovové Simulácia Klasické Knihy Štýl 222*152*45mm

Vysoká Kvalita Tajná Kniha Skryté Zabezpečenia Trezor Peniaze Jewlery Bezpečné Blokovanie tlačidiel Kovové Simulácia Klasické Knihy Štýl 222*152*45mm

Napísať recenziu

Súvisiace produkty