Nový produkt

Nepremokavé Vrecko Pláži Outdoor Camping Mat Deka Ľahké Kompaktné Vonkajšie Piknik Mat Uzatváracej Tarp Camping Mat 8

999 položky

€3.73

-15%

€4.44

Popis:

VŠESTRANNÝ ŠTÝL - Tento viacúčelový vrecku deka je ideálny pre outdoorové dobrodružstvo! Niektoré z jeho použitie? Pláž deku, nepremokavé pikniková deka, camping tarp, festival výstroj, turistika deka - len na meno málo. Môžete ho použiť ako improvizovanom úkryt pred dažďom (rainfly) alebo jednoducho ako núdzový pad & výstroj mať okolo seba.

KOMPAKTNÝ, ĽAHKÝ & ODOLNÝ – Váš ideálny vonkajšie zariadenia, cestovné príslušenstvo a plážové vybavenie. Tento ľahký vreckový deka sa dá zložiť na nosenie priamo do vašej dlane. Háčik na váš batoh, hodiť to v taške, alebo si ho v aute - nikdy neviete, kedy to bude hodiť! Otvoriť tento prenosné, ľahko zbaliteľná deka a používať ho, zatiaľ čo na koncert, tábor, parku, na trávnik, alebo kdekoľvek mimo!

NEPREMOKAVÉ, ODOLNÉ proti PREPICHNUTIU & PIESOK DÔKAZ – jedinečné textílie táto nepremokavá deka (vlhkosti doklad) je veľmi trvanlivé a odolné proti prepichnutiu - perfektný doplnok pre vaše dobrodružstvá v prírode! Potrebujete piknik mat, piesok dôkaz pláži deku alebo nepremokavou plachtou, zatiaľ čo backpacking? Tento viacúčelový zem kryt je pre vás.

IDEÁLNA VEĽKOSŤ & CHYTRÝ DIZAJN – To nepremokavé vonkajšie deka je veľmi jednoduché zložiť a jednoduché na použitie! Camping deka rohu vrecká môžete vyplniť s pieskom alebo kamene, aby ho na zem (windproof). Pocket slučky na každom rohu sú pripravené pre kempovanie vkladov. Pláž mat bol navrhnutý tak, aby sa zmestili 2 osoby pohodlne, ale to sa zmestí až pre 4 osoby. Perfektný darček pre seba, alebo darček pre drahý priateľ!

ZODPOVEDAJÚCE PRÍSLUŠENSTVO - vonkajšie deky prísť s zodpovedajúce farebné tašky a karabín. Vyberte si svoje obľúbené farby - modrá, zelená, červená, ružová, žltá alebo digitálna kamufláž. Váš výber: Ladia s prírodou alebo vystúpiť. Choďte von, pripravené & v style!

Špecifikácie:

Ultra kompaktný & ľahko zložiť

Trvanlivé

Ľahký

Nepremokavé

Punkcia odolná

Piesok dôkaz

Rohu slučky - pripravený pre kempovanie vkladov, ak je to potrebné

Rohu vrecká - alternatíva k camping stávky

Karabína - hák ho do svojho vrecka

Package Zahrnuté:

1 * deka

1 * taška

  • Tým, Nafukovanie Režim: -
  • Číslo Modelu: S-841
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Iné
  • Vonkajšie Aktivity: Tábor
  • Dampproof Mat Typ: -

Štítky: Pláž zakryť, uzatváracej stan, mat piknik, camping colchon, oka vonkajšie deky, rohože, pláž prehoz, intex bazén, tarp, tarp stan.

Napísať recenziu

Nepremokavé Vrecko Pláži Outdoor Camping Mat Deka Ľahké Kompaktné Vonkajšie Piknik Mat Uzatváracej Tarp Camping Mat 8

Nepremokavé Vrecko Pláži Outdoor Camping Mat Deka Ľahké Kompaktné Vonkajšie Piknik Mat Uzatváracej Tarp Camping Mat 8

Napísať recenziu

Súvisiace produkty