Nový produkt

10 ks Bezdrôtových DMX 512 Regulátor 2 v 1 Vysielač & Prijímač PCB Modul Pre DMX Fáze Osvetlenie ,DMX512-PCB

999 položky

€65.76

10pcs Bezdrôtový DMX 512 Regulátor 2 v 1 Vysielač & Prijímač PCB Modul Pre DMX Fáze Osvetlenie ,DMX512-PCB

DMX512 bezdrôtový prijímač/vysielač vysiela štandardného DMX512 protokol údajov (generované konzoly) pomocou bezdrôtových spôsobom.Nie je čas oneskorenia, keď signál údajov vysiela, signál údaje v reálnom čase a spoľahlivo.Tento produkt prijíma 2,4 G ISM frekvencia časti.Vysoká účinnosť GFSK modulovať,komunikačný dizajn; 126 kanály skákanie frekvenciu automaticky, vysoká anti-zaseknutiu schopnosť. Výhody produktov

Môže pracovať buď ako vysielač, alebo prijímač a sú výhodné v prevádzke. Môže byť zmiešané použitie s našimi ostatné bezdrôtové dmx produkty. Pomocou globálneho voľného licencia frekvencie 2,4 GHz pásmo, z 2400MHz, aby 2525MHz, 126 automaticky skákanie frekvencie na zabezpečenie bezproblémového komunikácie medzi vysielačov a prijímačov. Štandardné spoľahlivé a bezpečné komunikácie vzdialenosti medzi naše vysielač a prijímač je 700 metrov. Schopné nastavenie konfigurácie plniť rôzne potreby, ako point-to-point, point do viacerých alebo viacerých k viacerým. Uvedené položky podporuje až 7 vesmíry z DMX (512x7=3584 prijímače).

Aplikácia

Etapa osvetlenie, Disko hala, Veľká literatúra výkon, Telocvičňa osvetlenie, Dočasné fáze výkonu, Mesto systém osvetlenia, TV stanice, Konferenčné centrum, Profesionálne showplace, zábavné parky, Bar osvetlenie a tak ďalej.

Špecifikácie Frekvencia-Agilné: 2.4 Ghz Wireless DMX systém s 512 kanálov a 7 skupín Vstupné Napätie: AC100/240V, 50/60Hz Pracovné Napätie: 5V/500mA Clor LED pre jednoduché programovanie Jeden vysielač môže komunikovať s viacerými prijímačmi Frekvencie: 126 frekvenčné pásmo - Vyberie najsilnejší kanál automaticky # jednotiek: až 7 jednotiek môže byť nastavené na ID adresu Efektívny Rozsah: 600Meters Max. Vyžarujú Výkon: 20dBm Príjem Citlivosť: -94dBm

Návod na prevádzku

1).ID kód a farba LED zodpovedajúci vzťah:

1:ČERVENÁ

2:ZELENÁ

3:ČERVENÁ+ZELENÁ

4:MODRÁ

5:ČERVENÝ+MODRÝ

6:ZELENÁ+MODRÁ

7:ČERVENÁ+ZELENÁ+MODRÁ

2). Stlačte tlačidlo 1 čas na označenie ID nastavenie,Stlačte znova nastaviť IC,potom hodnotu ID pridať 1 zakaždým, keď budete

stlačte spínač.

3). Pracovné podmienky:

LED neustále svieti:Nie DMX alebo bezdrôtového signálu.

Červená LED blesk:Vysiela.

Zelená LED blesk:prijímanie

4) RF frekvencia 2.400 - 2.525 G,spolu 126 kanály,je to hľadanie automaticky,

5). ID Kód "1-7" skupiny ID kód,stlačte "KĽÚČ" pre nastavenie,je to len pracovať pod rovnakým ID kód z vysielača a prijímača. (Rovnaká Farba LED), Ktorým Komunikácie Energie na DMX512 bezdrôtový prijaté dosky a prenášajú dosky. Stlačte "Tlačidlo" tlačidlo, ak chcete nastaviť rovnakú hodnotu ID prenášaných predstavenstvo a prijaté radou. Prosím, použite inú hodnotu ID ak potrebujete použiť viac ako 1 skupina bezdrôtový vzorcami v rovnakom čase na rovnakom mieste. Červená LED bliká, keď vysielač vysiela DMX údajov č narušovaná frekvencia oddielu, potom prijímač zmeny oznámené frekvencia časti. Zelená LED blesk do prijaté opravené rovnakú hodnotu ID, LED blesk rýchlo raz DMX údaje rýchlo. Komunikácia bola založená správne.

Pozor: použitie vnútri. 1 rok záruka, opravy, zadarmo náhradné okrem poškodený umelo. Výrobca nebude ponúkajú bezplatné služby v záručnej doby, ak akékoľvek opravy alebo uncapped sa stalo, je lepšie vrátiť výrobcovi, ak oprava je potrebné, nerobia žiadnu opravu prácu, ak kvalifikovaný elektrikár. Pracovné podmienky by mali byť podľa teplota -20~+45°, 10%~90%RH, bez congelation tak, aby sa zabezpečila jej životnosť. Nie je možné, na ktoré sa vzťahuje akékoľvek superstratum, to by mal byť láskou periodické, aby sa zabránilo prachu.

PCB Veľkosť

Package :

1 PCB modlue *10pcs

2 4PIN Line * 10pcs

3 2.4 G anténa *10PCS

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1.DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 8.DeliveryTime:

Ak je váš náklad váži až 20KG alebo vyššie, alebo potrebujete väčšie množstvo, prosím kontaktujte nás, alebo e-mailom na nás, poskytneme vám nové balenie špecifikácie, potom sa snažiť ušetriť náklady na dopravu pre vás, a tak, že cena výrobku môžu byť niektoré výhody pre vás!

  • Položka Druh: RGB Controler
  • Príjem citlivosť: -94dBm
  • Max. Vyžarovanie Energie: 20dBm
  • Číslo Modelu: DMX512-PCB
  • Vstupné napätie: AC100/240V, 50/60Hz
  • PCB Veľkosť: 70 mm*18 mm
  • Pracovné Napätie: 5V/500MA
  • Názov Značky: JML
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Frekvencia-Agilné: 2.4 Ghz Wireless DMX systém s 512 kanálov a 7 skupín
  • Efektívny rozsah: 600 METROV

Štítky: dmx512 bezdrôtové, mini dmx svetlo controler, dmx vysielač bezdrôtového pripojenia, dmx pcb, 12 dmx stmievač, dmx pcb bezdrôtové, ovládanie dmx, dmx 512 program, ovládanie dmx bezdrôtové, dmx bezdrôtové.

Napísať recenziu

10 ks Bezdrôtových DMX 512 Regulátor 2 v 1 Vysielač & Prijímač PCB Modul Pre DMX Fáze Osvetlenie ,DMX512-PCB

10 ks Bezdrôtových DMX 512 Regulátor 2 v 1 Vysielač & Prijímač PCB Modul Pre DMX Fáze Osvetlenie ,DMX512-PCB

Napísať recenziu

Súvisiace produkty