Nový produkt

Pôvodné Logitech G502 Lightspeed Wireless Gaming Mouse Myší

999 položky

€106.05

Funkcie:

1.Svetlo rýchlosť wireless gaming mouse: exkluzívne Logitech G ultra rýchle bezdrôtové technológie používané Pro hráčov v súťažiach po celom svete 2.Next gen HRDINA 16K snímač: Logitech najpresnejší snímač ešte s až 16, 000 DPI pre dokonalú Hernú rýchlosť, presnosť a odozvu naprieč celým DPI rozsah 3.11 prispôsobiteľné tlačidlá a hyper rýchle koliesko: priradiť vlastné makro a klávesové príkazy tlačidlá pre každú hru s Logitech G hub softvéru. Pomocou nástroja hyper rýchle rolovanie rýchlo preskúmanie ponúk, Dlhé webové stránky a ďalšie 4,Nastaviteľný Systém hmotnosti: usporiadať až šesť odnímateľné závažia vo vnútri myši pre prispôsobené hmotnosť a vyváženie ladenie 5.Lightsync RGB technológie: plne prispôsobiť RGB osvetlenie z takmer 16.8 miliónov farieb, synchronizovať osvetlenie s vašej hry, a vytvoriť si vlastný RGB animácie 6.Plastové neutrálny certifikáciu pre každý kilogram použitých plastov v G502 svetlo rýchlosť myši Logitech G pomáha fondu recyklácia plastov programy, ktoré offset suma oceanbound plastové rovná výške použité v G502 rýchlosť svetla

Jazda na lightspeed.

Hra rýchlejšie a presnejšie s kultovým G502 gaming mouse-teraz aktualizované s ultra-citlivé 1ms LIGHTSPEED bezdrôtové, HRDINA 16K senzor, LIGHTSYNC RGB a POWERPLAY nekonečné nabíjanie.

Žiadne káble. Žiadne limity.

Rez kábel s našimi pro-stupeň bezdrôtovej technológie dôveryhodný esports profesionálov. LIGHTSPEED prekonáva obmedzenia bezdrôtový latenciu, pripojenie a energie s horúceho 1 ms spojenie.

Next-gen HRDINA 16K sensorSelling Bod

Náš HRDINA snímača prináša neuveriteľnú rýchlosť a presnosť s nulovým vyhladzovania, filtrovanie a zrýchlenie celého 16,000 DPI rozsahu.

11 programovateľných tlačidiel

Programovateľné tlačidlá a dual-mode hyper-fast koliesko vám nové kontrolu nad vaše hranie. Použiť G Hub softvér na nastavenie tlačidiel so vlastné hru makrá, skratky a viac na dosah ruky.

Laditeľné hmotnosť systému

Prispôsobiť myš hmotnosti a rovnováhy vo svoj prospech. Pridanie, odstránenie a usporiadať šesť zahrnuté hmotnosti len právo cítiť, aby zodpovedal vášmu štýlu hrania.

LIGHTSYNC prispôsobiteľné osvetlenie

S LIGHTSYNC technológie a spoločnosť Logitech G Hub Softvér, môžete prispôsobiť RGB osvetlenie od cca. 16.8 miliónov farieb, synchronizovať osvetlenie s vašej hry, a vytvoriť si vlastné RGB animácie.

Hra ekologickejšie

G502 LIGHTSPEED je PVC-free a bol ocenený Plastové Neutrálne Certifikáciu podľa Plastové Banka*. S každým nákupom, Logitech pomáha financovať programy, ktoré extrakt oceán-viazané plastové životného prostredia.

Pokročilé bezdrôtové napájanie

Hru až na 60 hodín na plný USB nabíjanie alebo 2,5 hodiny s rýchlym 5-minútové nabitie.* Pridajte POWERPLAY systém pre kontinuálne bezdrôtové nabíjanie bez toho, aby ste museli obávať o výdrž batérie znova.

Tlačidlo napínacieho systému

Kovové pružiny napínanie systém postavený do ľavého a pravého tlačidla myši poskytuje ostrý, čistý kliknite pocit a ultra-citlivý výkon

Značka Príbeh

Spoločnosť bola založená v roku 1981, Logitech je svet-preslávený cloud periférnych zariadení dodávateľa so sídlom vo Švajčiarsku a teraz pôsobí vo viac ako 140 krajinách a regiónoch na celom svete. Logitech Logitech, Logitech G, Jaybird a Ultimate Ears značiek v rôznych odvetviach, vrátane produktivitu a tvorivosť, hry, video spolupráci, hudby a inteligentných domov. Logitech postupov multi-značky, multi-kategória stratégie. Logitech je verejne obchodovanou spoločnosťou na Švajčiarskej Burze (LOGN) a Nasdaq svetovom Trhu (LOGICKY). S jej vynikajúce priemyselný dizajn a inovácie, Logitech získal viac ako 100 svet-trieda design awards, vrátane Red Dot Design Award, nemecký, ak Design Award a Dobrý Dizajn Design Award.

  • Ručné Orientácia: Doprava
  • DPI: 16000
  • Režim Prevádzky: Opto-elektronické
  • Package: Áno
  • Druh: Bezdrôtové Pripojenie Bluetooth
  • Typ Napájania: Nabíjateľná
  • Počet Valcov: 1
  • Názov Značky: logitech
  • Číslo Modelu: G502 LIGHTSPEED
  • Počet Tlačidiel: 11
  • Uvedenie na trh: Apr-14
  • Typ Rozhrania: USB
  • Model Logitech: G502

Štítky: g502 logitech, myš, a4-tech, mause sem fio, lqs gaming mouse, lagitech g pro, logitech, myš logitech, raton mi, myš bezdrôtová.

Napísať recenziu

Pôvodné Logitech G502 Lightspeed Wireless Gaming Mouse Myší

Pôvodné Logitech G502 Lightspeed Wireless Gaming Mouse Myší

Napísať recenziu

Súvisiace produkty