Nový produkt

MingShore Robustný Deti Shockproof Silikónové Ochrany Mäkké Pokrytie Prípad Pre Kindle Fire HD 8.9 palcov 2012 Model Tabletu

999 položky

€13.40

-13%

€15.58

Je to robustný prípade, vlastné navrhnutý, Pre Amazon 2012 Kindle Fire HD 8.9 Tablet PC Pokročilý dizajn zaisťuje tlmenie nárazov pre všetky hrany a najmä v rohoch, pri zachovaní hladký, čistý vzhľad. Špeciálne navrhnuté tak, aby váš tablet modelu porty a prepínače. Dieťa priateľský, ľahko sa čistí, potravinársky Silikón. Robustný kvalitný dizajn v celom poskytuje vynikajúcu drop ochranu pre každodenné používanie tabletu.

Shenzhen Bojie Technology Co.,Limited ,dobre založená manufaktúra sa nachádza v meste Shenzhen Čína ,špecializujúca sa na výrobu silikónové gumy produkty,silikónové prispôsobené tablet prípade,silikónové mobil kryt,silikónové elektronické príslušenstvo ,silikónové footcare produkt,silikónové reklamné darčeky ,silikónové domácnosti položky, silikónové vonkajšie výrobok a pod .

S viac ako 12 rokov skúseností v silikónové priemysel ,silný R&D tímu, kvalifikovaných tímov a ideálne po-predajný servis , sme získali skvelú reputáciu v silikónové priemysel ,sme commited seba, dlhoročné priateľstvo, spolupráca s našimi zákazníkmi,poskytovanie kvalitných výrobkov a vynikajúce služby .Vitajte na kontakt s nami pre ODM/OEM produkty .

Väčšinu objednávok bude odoslať do 24 hodín po platba potvrdená . Budeme vás informovať, ak potrebujeme viac času na prípravu . To zvyčajne trvať 5 až 8 dní na loď do vašej krajiny, a to prostredníctvom DHL.Kuriérske služby, ako je DHL/UPS/FedEx trvať kratší čas, ale drahšie. Taktiež ponúkame poštovné Čína/Singapur, poštové služby, ak chcete uložiť poštovné náklady ,ale môže trvať dlhšie. Položky sú dodávané len po platby prijaté. Prosím, Pozrite sa na svoju adresu opatrne pri spracovaní objednávky .

Dopravca Sledovanie Služby www.vitek.sk Štandardná Doprava 15 - 40 dní (Pre Celkovej Hmotnosti Menej ako 2 Kg) www.17track.net DHL 5-8 dní po depature www.dhl.com Singapur Post 15-35 dní (Pre Celkovej Hmotnosti Menej ako 2 Kg ) www.singpost.com

Všetky položky zakúpené z Shenzhen Bojie Technology Co.,Obmedzené sú s 1 rok záruka.

Ponúkame 7/24 plný úväzok služby,neváhajte a kontaktujte ma,ak máte akýkoľvek problém na mojom výrobku. Váš dotaz budú odpovedali do 6 hodín. Tovar vám bude odoslaný do 2 pracovných dní po obdržaní overené platby. Všetky zásielky posielame bude disponovať číslo zásielky, ktoré by mohli byť sledované z oficiálnych stránkach príslušných kuriérskou službou. Prosím, kontaktujte nás do 30 dní od vyexpedovania ak nechcete dostávať náš item(s). V opačnom prípade by sme za to, že položka(y) bola prijatá . Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsob dopravy. Zákaznícky Servis Centerl ako je uvedené nižšie:

Pracovná doba 7:00-23:00 Pracovné Dni pondelok - sobota Trademanager cn1001294996 Stránky:

MingShore

Keď ste dostali položky, skontrolujte množstvo a kvalitu časom. Mali by ste zaplatiť dodatočné prepravné poplatky, ktoré vznikli, a zabezpečiť, tovar vám bude vrátené v dobrom stave s originál balenie. Spätná väzba dôvod kde sa to pokazí k nám. Ak máte akýkoľvek problém s prijatú položku, prosím, kontaktujte nás, ak chcete odoslať položku späť. Zašleme nové výmenu alebo vrátenie peňazí raz,položka sa dostal.

Spätnú väzbu budú ponechané včas po spätná väzba bola prijatá. Mali by tam byť žiadne problémy s nákupom, prosím, nenechávajte neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, než sa obrátite na nás na uznesenie. Snažíme sa, aby každá transakcia pozitívne skúsenosti a bude robiť všetko pre to, aby správne žiadny problém. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

  • Pôvodné Priamy Predaj: JEDEN ROK Záruka Kvality
  • Funkcia: Deti Šok Dôkaz,Odolný,Ľahko Sa Čistí
  • Druh: Ochranný Plášť/Skin
  • Šírka: 6.8inch
  • farba: Modrá/Zelená/Čierna/Oranžová/Rockin Malina
  • Nie Je Vhodné Pre: HD 7/HDX 8.9
  • Model Kompatibilita: Pre rok 2012 Amazon Kindle Fire HD 8.9 Palcov
  • Package: Áno
  • Číslo Modelu: BJSCKD89
  • Kryt Vhodný Pre: Deti,Škola,Technik,Banky
  • Materiál: Kremík
  • Aplikácia Notebook Veľkosť: 8.9
  • Štýl: Príležitostné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vzor Typ: Pevné
  • Názov Značky: MingShore
  • Vhodné pre modely: Pre rok 2012 Amazon Kindle Fire HD 8.9
  • Kompatibilné Značky: Pre Amazon Kindle
  • Charakteristika: Pohodlný fit,Kid Friendly
  • Dĺžka: 9.6inch

Štítky: rukoväť kryt kindle, kindle rukáv oasis, sedlo silikónové puzdro, ženy kindle, lacné robustný tablet, logo kindle, bezpečnosť prípade kindle, prípade kindl, robustné puzdro pre tablet, deti 7 palcový tablet s wifi android.

Napísať recenziu

MingShore Robustný Deti Shockproof Silikónové Ochrany Mäkké Pokrytie Prípad Pre Kindle Fire HD 8.9 palcov 2012 Model Tabletu

MingShore Robustný Deti Shockproof Silikónové Ochrany Mäkké Pokrytie Prípad Pre Kindle Fire HD 8.9 palcov 2012 Model Tabletu

Napísať recenziu

Súvisiace produkty