Nový produkt

Dong Ling Cao, Herba Rabdosiae, Rabdosia Rubescens Bylina

999 položky

€8.38

-15%

€9.86

Popis

Kúpiť Sušené Dong Ling Cao 冬淩草, Herba Rabdosiae, Rabdosia Rubescens Bylina on-Line Priamo Z Číny. Sme profesionálne prírodné Tradičné Čínske Liečivé Byliny dodávateľa, špecializovaných v on-line maloobchodu najlepšiu kvalitu Hromadnej TCM Bylinné, vítam vás! Žiadne Otázky, Len Pokojne Conatct Nás>>

Popis Výrobku:

Názov Výrobku: Sušené Herba Rabdosiae

Latinský Názov: Rabdosia Rubescens Bylina

Spoločný Názov: Čínske Rabdosia Rubescens Bylina

Čínske Meno: Dong Ling Cao 冬淩草

Pôvod: Jiangsu Province,Čína

Package: Taška

Skladovanie: Uchovávajte na chladnom, suchom a žiadne svetlo mieste

Prečítajte Si Viac Info. O Tom (V Anglickom Jazyku):

Sme dobre-známy pre toho, top kvalitu bylín a najlepší výber Čínskych bylín sú k dispozícii, poskytujú unsulfured a organických bylín. Ak chcete zabezpečiť vysokú kvalitu bylín s prijateľné ceny pre vás!

Čínske bylinné lieky sú predovšetkým rastlinné založené, ale niektoré prípravky obsahujú minerály alebo živočíšnych produktov. Používajú sa na udržanie rovnováhy jednotlivca energie Qi (bežne známy ako Yin-Yang energie).

S históriou viac ako 2000 rokov, Tradičná Čínska Medicína (TCM) vytvorila jedinečný teória systém diagnostikovať a liečiť choroby. Pochopenie ľudského tela a koncept choroby sú zásadne odlišný od Západnej medicíny. Viac informácií o tejto položky

Štítky: h2o medailón, brúska bylina, okra semená okra, ženšen, reishi, salajeet, bio bylinky, sladké korenie, ginko, biloba.

Napísať recenziu

Dong Ling Cao, Herba Rabdosiae, Rabdosia Rubescens Bylina

Dong Ling Cao, Herba Rabdosiae, Rabdosia Rubescens Bylina

Napísať recenziu

Súvisiace produkty