Nový produkt

Obojstranné Zrkadlo na líčenie Led make-up Zrkadlo So Svetlom Sklopné Zrkadlo 10X Zväčšovacie Nabíjateľná HD 360 Stupeň Okrúhly Tvar

999 položky

€12.74

-33%

€19.30

Podrobnosti:

Obojstranné Zrkadlo: 1X a 10X make-up zrkadlo, 10X zväčšovacie zrkadlo je pre magnifying jemné detaily tváre, takže si môžete dať na skvelého make-up

LED Svetla: LED svetlo make-up zrkadlo, dá vám viac jemné make-up. Poskytujú svetlo v tmavom mieste, uspokojí vaše potreby pre ľahké kedykoľvek

Skladací Dizajn a Skladovanie Prípade: Skladacia konštrukcia je ľahko prenáša a môže ušetriť miesto. Úložný box je pre šperky a kozmetiku skladovanie

Nastaviteľný Uhol: Stojí stabilne otáčania umožňuje nastaviť do ľubovoľného uhla, nech vás vidieť každý si chcete

Dlhšia výdrž v Pohotovostnom režime: Nabíjateľná LED osvetlené zrkadlo, môžete tiež použiť 4 x AA batéria (nie je súčasťou) poskytuje dlhý pracovný čas pre LED kozmetické zrkadlá na maximálny jas s svetlé prírodné svetlo

O zástrčky:

Ak si kúpite elektrické spotrebiče, náš obchod bude poskytovať vhodné power converter bezplatne podľa produkty, ktoré ste zakúpili a štandardnej elektrickej zásuvky vo vašej krajine. Ak budete potrebovať ďalšie napájanie prevodníkov, môžete nám zanechať správu a písanie poznámok na meno converter, budeme robiť zásielky zadarmo.

O Príslušenstvo:

1. Vzhľadom na obmedzenia leteckej dopravy,batérie a mazivá nie sú zahrnuté v výrobky dodávané z Číny.

2. "Poli" a "Bez políčko" sú originálne výrobky, výrobky bez krabičky sú zabalené v bezpečnostných bublina tašky a výrobkov s boxy sú balené v originálnej krabice.

O Platby:

1. Pri nákupe na www.vitek.sk, vaše platby sú chránené Escrow. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.Sledovať vaše objednávky a to v akomkoľvek štádiu dodať online a cítiť v bezpečí, že platba bude uvoľnená len dodávateľovi po potvrdení prijatia vašej objednávky. S Escrow, detailov o vašej kreditnej karte sú nikdy vystavená.

2. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, môžete sa obrátiť na kupujúceho služby zákazníkom otvor tento link ( https://helppage.www.vitek.sk/buyercenter/index.htm ).

O Preprave:

1. Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a úhrade zákazky vrátane dopravy zdarma.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetky medzinárodné zásielky vzhľadom na rozdiel v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Ak potrebujete získať pozemok, akonáhle je to možné, vyberte si prosím Lodnej dopravy ako "www.vitek.sk Štandardná Doprava", a jeho logistika rýchlosť je veľmi rýchly.

2. My len loď na Potvrdenej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Ak nechcete prijímať položky na čas, opýtajte sa nás na rozšírenie prevzatí tovaru čas.

Vrátiť/ Vrátenie:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 60 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

Záruka:

Všetky výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.V prípade, že položka je poškodená, informujte nás prosím do 30 dní od doručenia, sme sa nahradí novým. Žiadne Náhrady sú ponúkané. Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov a budeme platiť náklady na odoslať.

O Spätnej Väzby:

1. Vážime si vášho podnikania výrazne. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám Pozitívnu spätnú väzbu a 5 Hviezdičiek hodnotenie. Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoji nášho podnikania a vás slúžiť lepšie.

2. Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte kontaktovať nás, komunikácia je oveľa efektívnejšie, než otvorení sporu.Náš služby zákazníkom a technickú podporu, budú sa snažiť ponúknuť vám spokojní riešenie.

O Zákazníka služby:

Ak máte akékoľvek otázky, Prosím kontaktujte nás cez TradeManager správu alebo náš zákaznícky servis e-mail. E-maily budú odpovedal náš služby zákazníkom dôstojníkov Mon. Môžete očakávať, že dostane odpoveď na svoj dotaz do 24 hodín. (S výnimkou Víkendov a sviatkov)

  • Veľkosť: 17.5 x 5.3cm/6.89 x 2.08inch
  • svetlo: Vybavená
  • Materiál: Plastové
  • Číslo Modelu: Make-Up Zrkadlo
  • Funkcia: Skladacie LED Osvetlené make-up Zrkadlo

Štítky: 15x zrkadlo, zrkadlo vrecku, zrkadlo 10x 10, make-up kabelku, obojstranné zrkadlo sklopné, bella hadid, dekor zrkadlo, miror, kozmetické led zrkadlo, revlon osvetlené zväčšovacie make-up zrkadlo.

Napísať recenziu

Obojstranné Zrkadlo na líčenie Led make-up Zrkadlo So Svetlom Sklopné Zrkadlo 10X Zväčšovacie Nabíjateľná HD 360 Stupeň Okrúhly Tvar

Obojstranné Zrkadlo na líčenie Led make-up Zrkadlo So Svetlom Sklopné Zrkadlo 10X Zväčšovacie Nabíjateľná HD 360 Stupeň Okrúhly Tvar

Napísať recenziu

Súvisiace produkty