Nový produkt

D ' Addario Kaplan VR200 VR300 Prírodné Kolofónie, svetlé alebo Tmavé

999 položky

€6.57

D ' Addario Prírodné Kolofónie

Všetkých prírodných zložiek v kombinácii vo veľmi špeciálny proces, aby D ' Addario Prírodné Kolofónie ideálny pre buď štetín alebo syntetické vlasy luky. Pekný obal sa pekne hodí v prípadoch a jedinečné plastové kanál poskytuje ľahké uchopenie pre študentov.

D ' Addario Prírodné Kolofónie ponúka premium výkon za veľkú hodnotu. Svetlo a Tma kolofónie možnosti sú k dispozícii. Svetlé alebo tmavé kolofónie Všetkých prírodných zložiek, Plastové kanál poskytuje jednoduché uchopenie Vhodné pre štetín alebo syntetické vlasy luky Navrhnuté a vyrobené v USA na našej New York zariadenia najprísnejšie kontroly kvality v priemysle

D ' Addario Prírodné Svetlo Kolofónie

D ' Addario Prírodné Svetlo Kolofónie, ktoré ponúka premium výkon za veľkú hodnotu. Vyrobené z prírodných surovín D ' Addario Prírodné Svetlo Rosinu, je ideálny pre obe vlásie a syntetické vlasy luky. Na kolofónia je obsiahnuté v plastovom kanál pre jednoduché uchopenie a aplikácie. D ' Addario Prírodné Tmavé Kolofónie

D ' Addario Prírodné Tmavé Kolofónia je mäkší možnosť, ktorá je ideálna pre uklonil nástrojov v chladnejšie a suchšie podnebie. Navrhnuté a vyrobené v našom New York zariadenie, kolofónia je vyrobená tak, aby väčšina prísne kontroly kvality v priemysle.

  • Číslo Modelu: VR200 VR300
  • Pôvod: NÁS(Pôvodu)
  • Použitie: Univerzálny

Štítky: kobold vr200, d alebo, živica husle, kvapalina kolofónie, držiteľ husle, dlaždice, tavidlo pre spájkovanie, ez čepeľ, d addario, kolofónie husle.

Napísať recenziu

D ' Addario Kaplan VR200 VR300 Prírodné Kolofónie, svetlé alebo Tmavé

D ' Addario Kaplan VR200 VR300 Prírodné Kolofónie, svetlé alebo Tmavé

Napísať recenziu

Súvisiace produkty