Nový produkt

Hot Predaj ABS Primer Nevyfarbené Farba Zadný Strešný Spojler Pre XV Spojler 2012 - 2017

999 položky

€87.04

Vitajte v našom obchode! Sme špecializovaná Auto spojler, strešný nosič, cross bar, strešný nosič ect!

Prajeme vám šťastný nakupovanie!!!!

Prosím, láskavo Poznámka: Naše auto spojler je penetrácia nevyfarbené farbu! odporúčame zákazníkom, aby si kúpiť primer spojler, farba farba podľa farby auto, aby ste mali istotu, že vaše auto nemá farbu problémy, a nie je jednoduché kolízie poškriabaním počas prepravy .

Poznámky : Pred Platby ,Prosím, potvrďte s nami, či sa tento výrobok môže prispôsobiť vaše auto, alebo poznámka váš model auta, a v ktorom roku svojho auta , tak ako nie, aby zbytočné problémy na vás.

Popis:

Vynikajúce ABS kvality! Viac detailov!

Prosím, Láskavo Uvedomte Si, Že:

1. Všetky naše kvality výrobku, sme všetky položky sú skutočné, streľba; Na technológie, displej, ľahké, environmentálnych dôvodov, môže byť mierna odchýlka jav, Prosím, ak chcete prijímať druh prednosť.

2. Sme len poplatok položka cenu a prepravné náklady , nie vrátane dane a iné poplatky. Budeme posielať svoje pozemky vyhlásiť bill hodnota pod 50 dolárov na našich silách, aby sa zabránilo colných poplatkov.

3. Prosím, nezabúdajte na kontrolu balík pri registrácii balík, radi podpísať package ak ste našli na škodu. kúpili sme poistení pre každý balík a môžeme žiadať o náhradu škody. Tak pls láskavo fotografovať a udržať dôkazy. Odporúčame vám urobiť installtion v miestnej workshop, to je profesionálne zručnosti a carefulness potrebné.

4. Prosím, uistite sa, že váš model auta, a položky, ktoré potrebujete, my vám pošleme položky, čo chcete. Ak potrebujete vrátiť dobré, pretože zle nákup, kupujúci by mal platiť prepravné náklady a uistite sa, že balík je dobré! Vďaka!

5. Väčšina cene je doprava zdarma do EMS, prosím, láskavo pochopiť, ak vzdialenej krajiny a adresu príčina nie je dosť prepravné náklady, budeme vás kontaktovať, ak chcete pridať lodné náklady. Vďaka!

Návrat Politiky:

· Po tom, ako dostanete balík, prosím e-mail nás do 3 dní, ak nie ste spokojní, alebo nie sú škody v doprave. Ale musíte nám fotografie im to dokázať. Ak akékoľvek škody alebo straty, sa stalo počas dopravy, budete musieť predložiť pohľadávky alebo odškodnenie EMS ( alebo iné express) pre vysporiadanie.Láskavo pochopiť, nie sme zodpovední za bezpečnosť výrobku po tom, ako sa odovzdá EMS ( alebo iné express) .

· Ak sa chcete vrátiť položky, majte, prosím, v rovnakom stave ako bol odoslaný. Vrátime vám po dostali sme to, ale je vrátená čiastka nezahŕňa náklady na dopravu.

· Prosím, aby do 5 Pracovných Dní na nás na spracovanie vašej vrátený tovar.

O Spätnej Väzby:

Milí priatelia, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, hodnotiť podrobnosti transakcie s "5 Stars" a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Budeme robiť rovnaké pre vás! V prípade akýchkoľvek problémov s produktom, prosím, dont nám negatívnej spätnej väzby, ihneď. Najprv nás kontaktujte, my vám dobré riešenie. Ak nie, Post Záporná spätná väzba nie je neskoro. Vaša pomoc bude veľmi ocenil!

  • Položka Šírka: 1inch
  • farba: unpaint
  • Názov Modelu: XV
  • Pre Vozidla Značky/Modelu: Subaru
  • Materiál: ABS
  • Druh Materiálu: ABS
  • Položka Dĺžka: 1inch
  • Položka Výška: 1inch
  • Názov Značky: PASENIE MUŽ
  • Položka Druh: Spoilery

Štítky: les subaru, spojler pre c200, zadný spojler, nárazník subaru xv, subaru xv, brasier pre ženy, impreza spojler, 2018 subaru xv, spojler sti, wrx.

Napísať recenziu

Hot Predaj ABS Primer Nevyfarbené Farba Zadný Strešný Spojler Pre XV Spojler 2012 - 2017

Hot Predaj ABS Primer Nevyfarbené Farba Zadný Strešný Spojler Pre XV Spojler 2012 - 2017

Napísať recenziu

Súvisiace produkty