Nový produkt

BEEGER Slave Golier s Bradavky Svorky, z Nehrdzavejúcej Ocele Golier s Bradavky Svorky Reťazca Prsia Klip

999 položky

€18.54

-5%

€19.72

Zachytiť váš otrok pozornosť v elegantne kruté golier.

Obojok je dokonalým pripomienka, že je niekto, že ju vlastní na chvíľu. Pridaný bonus bradavky svorky je ideálny pripomienka, že ich telo je vo vlastníctve tiež. -Pani Isabella Sinclaire

Kombinovať fóliach radosť vyvoláva bradavky hrať s erotické vzrušenie z nadvlády a kontroly pomocou tejto golier na bradavky svorky nastaviť. Posunutím kolíka do žiarivo závesné golier môžete mať váš partner na celkovej uzamknúť. Magnetické pásy na poistný mechanizmus drží pin flush proti golier, bez veľkosti bežnej visiaci zámok, tak váš partner môže len byť prepustený, keď ste pripravení. Lesklé 11" reťaze pripojenie vášho partnera krku na dva ich najcitlivejším sexuálnej oblasti. Twist dole nastaviteľné skrutky umožňujú sprísniť alebo uvoľniť tlak na bradavky svorky na toľko sladká, zmyselná disciplíny, ako chcete použiť. Isabella Sinclaire Slave Golier s Bradavky Svorky špecifikácie:

Rozmery:

Žena:Golier je 4.79 palce vnútorný priemer (15.07 palcový obvod), Golier kapela, 0.85 palcov široký a 0,2 palca tučný, Bradavky Svorky reťaze sú 11 cm dlhé

Fem ale:Golier je 5,5 palca vnútorný priemer (15.07 palcový obvod), Golier kapela, 0.85 palcov široký a 0,2 palca tučný, Bradavky Svorky reťaze sú 11 cm dlhé

Materiál: Nikel-free pochrómovanej ocele

Poznámka: Obsahuje magnetický kľúč do zámku a odomknite golier

1.DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.vitek.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem vám veľmi pekne. 2.Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc,prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Spätná väzba je náš život,pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky,prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie,Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné,vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť.

  • Balenie: Diskrétne balenie žiadny sex slovo
  • Číslo Modelu: IS115
  • Názov Značky: BEEGER
  • Nemravný Obrázok: No
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Materiál: 304 nerezovej ocele
  • Funkcia: Hry Pre Dospelých
  • Veľkosť: female and male two size
  • Dizajn: Slave Golier s Bradavky Svorky
  • Položka Druh: Bondage Golier
  • Ttyles: golier bdsm
  • farba: Sliver

Štítky: golier bradavky, ja bondag, nuogao star wars, keytag, slave 1 star wars, peni plug, Hosť, análny plug, 5000w elektrický motocykel, úzke nehrdzavejúcej ocele golier.

Napísať recenziu

BEEGER Slave Golier s Bradavky Svorky, z Nehrdzavejúcej Ocele Golier s Bradavky Svorky Reťazca Prsia Klip

BEEGER Slave Golier s Bradavky Svorky, z Nehrdzavejúcej Ocele Golier s Bradavky Svorky Reťazca Prsia Klip

Napísať recenziu

Súvisiace produkty