Nový produkt

Štyri Dvere Network Access control Panel (Ovládací Panel Rada TCP/IP doska s Wiegand Reader pre 4 Dvere, čítačka Kariet

999 položky

€53.43

Štyri Dvere Network Access control Panel (Ovládací Panel Doska S Softvéru Komunikačný Protokol TCP/IP rada Wiegand Reader pre 4 Dvere Použitie

Funkcie: Ovládanie 1 dvere, dostať dnu a von dverami prejdením kartu, alebo získať v prejdením karty a dostať sa dvere pomocou tlačidla Dvere kontrolované : 4 Podpora 4 čitatelia Sieťovú komunikáciu cez TCP/IP Access control management softvér obsahuje všetko-v-jednom-card management system, ako je normálne shift a multi-posunie čas na dochádzkový systém riadenia; fixná dávka jedálenský systém riadenia; splnenie dochádzkový systém riadenia user-friendly Prístup softvérové programy systému v priebehu niekoľkých minút, z nevyhradených PC. Prístup Softvér poskytuje početné prístup kontrolu a monitorovanie alarmov funkcie: dátum uplynutia platnosti pre kluby, automatická aktivácia, interlock medzi dvoma dverami, časové pásma, dohľad, anti-passback, správy o činnosti... Každý alarm vstup je programovateľný: prevádzkový režim (NO alebo NC), časové pásma, miestne reflex (aktivácia výstupov podľa textu stav). Špecifické alarmy aktivované podľa počtu neúspešných pokusov, lehota na zatváranie dverí (dvere, alarm), na nátlakový kód... Vždy, keď sa vyžaduje, dáta uložené v radiče sa prenáša do počítača a správy o činnosti sú vytlačené. Každý radič pracuje nezávisle a udržuje jeho vlastnej databázy.

Konvenčné funkcie : off-line prevádzka v Reálnom čase dohľad Fotografia zobrazí, keď platnou kartou Mass storage Flexibilné nastavenie užívateľských oprávnení Diaľkové odomykanie Multi-user dohľad Rýchle nastavenie Pohodlie kontrola a dopyt Revisable a tlačová správa formulár, Zostavu je možné exportovať do súboru programu excel Viacerými spôsobmi prístup k Poplachu pre dlho otvorenie Budíka na platnú kartu prejdenie upozornenie na nezákonný vstup Odblokovanie na určitú dobu

Profesionálne funkcie : Rozhranie zamykanie Zastrašovanie, alarm Integrovaného požiarnej Anti-passback a anti chvost Spriahnuté Multi-card Núdzové odblokovanie dvojité zamykanie Krytý populácie kontrola Odblokovanie založené na interných a externých validatio

1 x Access Control Board pre 4 Dvere, 1 x CD

Softvér Screenshot

1Pcs access control board pre 4 dvere, povedzte nám, prosím, vašu e-mailovú adresu, takže môžeme vás poslať návod a softvér,vďaka

1. Záručný Servis bude poctený, ak nie je škoda spôsobená ľudské, Sme Spoločnosť Poskytuje 1 rok záruka na relatívne produkty. (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátiť sa k nám v záručnej dobe(a v pôvodnom

balenie,AK je to možné), musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám svoj www.vitek.sk ID,NIE SME OPRAVA

ALEBO NAHRADIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKA!

3. Negatívnu spätnú väzbu alebo Nízke DSR nevyrieši všetky základné otázky .Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

1.Máte 7days, kontaktujte nás a 10days vrátiť to od dátumu jej prijatia. AK táto položka vo Vašom Vlastníctve viac ako 7days,je považovaný za používaný a MY VÁM ŽIADNY PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v originálnom balení a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše www.vitek.sk ID.

3.Vrátime vám PLNÚ VYHRÁVAŤ VEĽKÉ SUMY, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a Balenie s allComponents a príslušenstvo zahrnuté, Po OBOCH Kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu z www.vitek.sk. Alebo Môžete vybrať, či sa majú náhradu.

1. Pred objednaním prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda. Položky sú dodávané len po zaplatení je potvrdené, 2. Dodávka,Budeme loď každej objednávke ich sledovania numberm a môžete prezrieť o stave zásielky na príslušnej webovej stránke. DHL/UPS/Aramex/Fedex/TNT : 3-7 pracovných dní (Máme právo vybrať si jednu z prepravných spôsob, ako si) e-EMS: 5-15 pracovných dní Čína príspevok:10-40 pracovných dní www.vitek.sk štandardná doprava:10-40working dní www.vitek.sk Premium shippping:4-9working dní

3.Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody,oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. 4. Prosím, uistite sa, že nemáte žiadne ťažkosti zúčtovanie ciel a uistite sa, že ste k dispozícii na adresu, ktorú vyplní na www.vitek.sk. 5. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

  • Názov Značky: Realhelp
  • Popis: Kontrola 4 dvere vstupných a Výstupných kartou a klávesnice alebo ukončiť tým, hit tlačidlo
  • Dvere otváracia doba sa predlžuje nastavenie: 1-600 Sekúnd(nastaviteľné)
  • Softvérová podpora databázy: sql
  • Maximálna Vzdialenosť: rom Reader na Radič 100M (návrh vzdialenosti 80m)
  • Množstvo Čitateľov: 4
  • Číslo Modelu: ACB-004
  • Zdroj Napájania: 12VDC; 4-7A
  • Q ' ty Udalostí: Nárazníky(off-line) 100 000 Prípade, Nárazníky
  • Komunikácia: TCP IP
  • Alarm funkcie: Poplachu pre dlho otvorené dvere ilegal prestávku v zastrašiť
  • Dvere Kontrolované: 4

Štítky: usb kábel a21s, superheros auto, hračka hydraulika, usb kábel c pd, truck car baby, hodinky bagari, hračka pre deti 9 ks, tyč riadenie m2, hračka pre ľudské nohy.

Napísať recenziu

Štyri Dvere Network Access control Panel (Ovládací Panel Rada TCP/IP doska s Wiegand Reader pre 4 Dvere, čítačka Kariet

Štyri Dvere Network Access control Panel (Ovládací Panel Rada TCP/IP doska s Wiegand Reader pre 4 Dvere, čítačka Kariet

Napísať recenziu

Súvisiace produkty