Nový produkt

Microbit expansion board IO BIT V2.0 mikro:bit montážna doska vstupná úroveň

999 položky

€3.62

-9%

€4.02

Aukcie Hlava bude tu!

funkcia:

Kompatibilné s DIGO vybudovať rôznych DIY tvary.

.3.5 mm audio rozhranie

.5 zlato prst

USB: 5V, 1A napájanie

. Podpora 3V-5V modul snímača

S bzučiak (s vypínačom)

.3PIN sa vyznačuje žltá, červená a čierna

Bezproblémové spojenie s MICROBIT 0, 1, 2, 3V a GND kolíky.

. Produkt je vhodný pre osoby nad 12 rokov

. Pohodlné pripojenie: Toto je port venovaný MICROBIT, ktoré môžu viesť všetky zdroje z MICROBIT. Zároveň je bzučiak na palube, ktorý je pripojený k o PO pin line cez jumper spp. Uvoľnenie s pre PO pin.

Vaše položka opis budú uvedené tu. Môžete použiť HTML, ak si budete priať. Typ písma, štýl a farba sú vopred definované, ale môže byť prepísaný v popise položky okno. Popis tovaru môže byť tak dlho, ako budete chcieť, ako šablóny veľkosť, aby zodpovedali dĺžke popisy.

Vaše Platobné Údaje sa vkladajú tu. Môžete vytvoriť Platby oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu. Po vytvorení predávajúci detaily, budete si môcť vybrať to, ktoré budú zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber. Ak nemáte žiadne Detaily o Platbe, táto časť bude odstránený zo šablóny.

Vaše Prepravné Údaje budú vložené tu. Môžete vytvoriť Doprava oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu. Po vytvorení predávajúci detaily, budete si môcť vybrať to, ktoré budú zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber. Ak nemáte žiadne Poštovné Detaily, táto časť bude odstránený zo šablóny.

Vaše Podmienky Predaja budú vložené tu. Môžete vytvoriť Podmienky Predaja oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu. Po vytvorení predávajúci detaily, budete si môcť vybrať to, ktoré budú zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber. Ak nemáte žiadne Podmienky Predaja, táto časť bude odstránený zo šablóny.

O Nás informácie budú vložené tu. Môžete vytvoriť O Nás oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu. Po vytvorení predávajúci detaily, budete si môcť vybrať to, ktoré budú zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber. Ak nemáte žiadne informácie O Nás, táto časť bude odstránený zo šablóny.

Vaše Kontaktné informácie Nám bude vložený tu. Môžete vytvoriť Kontaktujte Nás oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu. Po vytvorení predávajúci detaily, budete si môcť vybrať to, ktoré budú zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber. Ak nemáte žiadne, Kontaktujte Nás informácie, táto časť bude odstránený zo šablóny.

  • MPN: Anti-Statické Kábel
  • Model: Anti-Statické Kábel
  • UPC: Neuplatňuje Sa
  • stav: Nové
  • Krajina/Región Výroby: Čína
  • Druh: Regulátor Napätia

Štítky: pohon stepper, microbit, silikónové puzdro microbit, ŽIVOTNOSŤ, súprava microbit, ovládanie ps, arduino leonardo, atmega32u4 micro, trochu micro, bbc microbit.

Napísať recenziu

Microbit expansion board IO BIT V2.0 mikro:bit montážna doska vstupná úroveň

Microbit expansion board IO BIT V2.0 mikro:bit montážna doska vstupná úroveň

Napísať recenziu

Súvisiace produkty