Nový produkt

10pcs Pôvodné s QR S7edge Predné Vonkajšie Sklo Objektívu Náhradné Pre Samsung Galaxy S7 Okraji G935 G935F G935FD LCD Dotykový Kryt

999 položky

€37.00

-9%

€41.11

Pôvodné S7edge Predné Vonkajšie Sklo Objektívu náhradný Kryt Pre Samsung Galaxy S7 Okraji G935 G935F G935FD LCD Touch glass & Nálepky

FUNKCIE:OPRAVA MODERNIZÁCIU ROZBITÉ VONKAJŠIEHO SKLA

PACKAGE:S ŠTANDARDNÝ BALÍK

Zoznam balíkov: 10pcs pôvodného vonkajšieho skla pre S7edge( 10Set Rám tickers)

Opíšte

1.Tovar je iba sklo.Č temperovanie chrániť film.Žiadny Dotyk flex.Bez OCA film a nástroje.

2. Naše výrobky rôzne a cena je konkurencieschopná, ak potrebujete viac informácií o produkte, kontaktujte ma prosím.

3. Budeme loď tovaru www.vitek.sk alebo Vzduchu príspevok vo všeobecnosti, ak potrebujete rýchle dodanie, prosím kontaktujte nás, alebo zvoliť dopravu cestu sami.Vďaka.

4.Na s7edge skla majú Päť druhov(pôvodný s QR/Original/Originál film/OEM AA/OEM AB).Na obrázku vidíte tovar, ktorý je pôvodné s QR a s LOGOM.A ak chcete, aby vám dlho coorapetion,prosím, nechaj ma niektoré správy.

O NÁS: Naše kvalitné produkty s konkurenčné ceny, ktoré nám umožňujú stojan na mobilný Telefón, Príslušenstvo & Mobilný Telefón Náhradné Diely trhu viac ako 10 rokov. Odrežeme všetky zbytočné náklady pre mnoho krát a skúste znížiť naše ceny na najnižšej úrovni. Navyše, naše prísne kontroly kvality môže zachovať naše výrobky aj na stabilnej úrovni, ako v konečnom postup výroby, naše "po jednom kontroly" môže zabezpečiť kvalitu našich výrobkov.A ak sa vám nepodarí nájsť potrebujete tovar,môžete nás kontaktovať a my sa budeme snažiť nájsť sz pre vás. Poštovné: 1) Budeme odoslať tovar do 3 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí. 2) Generaaly trvá približne 4 až 7 pracovných dní express(DHL/EMS/Fedex), a 15-35 pracovných dní od www.vitek.sk alebo Čína Air mail na loď do vašej krajiny.Ak čas viac 35 dní,prosím, kontaktujte nás v čase.Budeme vám dobrú pomoc. 3) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

4), Ak chcete, aby sa dostal produkty quikly,Prosím zvoľte spôsob prepravy DHL, FEDEX EMS alebo. Spätná väzba: Sme ocenili, ak by ste mohli dať nám 5 STAR spätnú Väzbu a nechať Pozitívnu spätnú Väzbu na sos po transakcia ukončená a my vám nejaké zľavy, alebo nejaký darček pre vašu ďalšiu objednávku a w e, nechá vám Pozitívnu spätnú Väzbu, akonáhle je doručenie potvrdené. Návrat & Záruka: 1), Sme nie je zodpovedná za akékoľvek oneskorenie pri dodávke, vrátane ale nie obmedzený na colné poštovné kontrola, štrajk a pod. 2)môže vrátiť náš produkt na výmenu alebo vrátenie peňazí do 3 dní po obdržaní zásielky. Naše zásady vrátenia peňazí je na 7 dní od prevzatia vráteného tovaru.

3)Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej. 4)Na Výmenu, vrátenie prepravné poplatky hradí Kupujúci, a Predávajúci zaplatí náhradu poštovného.

  • Dodanie: Do Dvoch Pracovných dní Po platbe
  • Kvalita: Ideálny Na Laminovanie
  • Názov: Vonkajšie Predné Sklo Kryt
  • Druh: Dotykový Displej
  • Funkcia: Modernizáciu starých Krycie Sklo alebo Oprava rozbité vonkajšieho skla
  • QC: Testovanie Pred Odoslaním
  • Číslo Modelu: S7edge G935 G935F G935FD
  • Názov Značky: SRUD

Štítky: karta prípade telefón, galaxy a70 nepremokavé, samsung galexy s5 dotykový displej, samsung galaxy j1 120f, s7 okraja skla kryt chráni, s10 sklenený kryt náhradné, dexp smartphone, lg k61 telefón, samsung galaxy j5 slot karty sim, samsung galaxy s7 5e dotykový displej.

Napísať recenziu

10pcs Pôvodné s QR S7edge Predné Vonkajšie Sklo Objektívu Náhradné Pre Samsung Galaxy S7 Okraji G935 G935F G935FD LCD Dotykový Kryt

10pcs Pôvodné s QR S7edge Predné Vonkajšie Sklo Objektívu Náhradné Pre Samsung Galaxy S7 Okraji G935 G935F G935FD LCD Dotykový Kryt

Napísať recenziu

Súvisiace produkty