Nový produkt

Cameron Čínsko Vysokej Kvality 2100mAh Batéria EB-BG800BBE, NAPR.-BG800BBE pre Samsung Galaxy S5 Dx, Galaxy S5 Mini, SM-G800F, SM-G800H

999 položky

€8.94

-25%

€11.92

Kompatibilný model:

Pre Samsung Galaxy S5 Dx, Galaxy S5 Mini, SM-G800F, SM-G800H, SM-G800R4, SM-G800Y

Časť Č.:

EB-BG800BBE, NAPR.-BG800BBE

Špecifikácie:

Napätie: 3.85 V

Kapacita: 2100mAh / 8.09 Wh

Rozmer: 71.45 x 34.22 x 6.66 mm

Cameron čínsko model Č.: CS-SMG800XL

Li-ion batéria

Sme zaručená:

>Všetky produkty, 12 Mesiacov Záruka!

>Doručenie spoľahlivé,optimálne výkon!nsiderate služby!

>Najlepšiu cenu a Dobrú kvalitu!

Pomocou Tipov:

1.Ukončiť všetky aplikácie, ktoré nie sú v prevádzke.

2.Zapnite vibrácie off a znížiť vyzváňací tón a časový limit vypnutia obrazovky.

3.Vyhnite sa vystavuje batérie na kvapalné alebo predmetom silné mechanické otrasy.

4.Môžete použiť Baixt Externú Batériu, aby sa váš mobilný telefón výdrž batérie vydržia dlhšie.

5.Vyhnúť preplatok a znovu vybite. Prosím, zastavte sa nabíjanie, keď je batéria je 100% nabitá.

6.Vyhnite sa vystavovať vysokým teplotám 140°F/60°C. Uchovávajte batérie medzi 5%-95%.

7.Neskratujte batériu.K náhodnému skratu môže dôjsť, keď kovový predmet-napríklad minca, sponka alebo pero-spôsobí priame prepojenie kladnej(+) a zápornej(-) svorky batérie pri skrate svoriek môže dôjsť k poškodeniu batérie pripojenie objektu.

Kupujúci je povinný:

VITAJTE !!!

Pls neváhajte kontaktovať predajcu on-line potvrdiť, či majú zásob. Pretože sme továreň predať priamo, a tiež niekoľko reálnych obchodov v Číne, všetky položky aresold sa veľmi rýchlo. Tak pls hovoriť, aby predávajúci najprv pre viac informácií o tovare a zásielky. Ďakujem.

Ak si chcete kúpiť dávku tovaru, pls kontaktujte nás a získajte veľkoobchodné ceny alebo FOB cena.

UPOZORNENIE PRE NÁKUP

1. Tam bude trochu vlasy haly pre nové kožušinové výrobky, ktoré je spôsobené najmä tým, rezanie a spájanie počas spracovania. To nie je kvalita problém, pretože všetky prírodné kožušiny, výrobky majú tento jav.

2. Vzhľadom na niektoré osvetlenie problém môže byť mierne farebný rozdiel na určité výrobky. Kožušiny rôznych dávkach môže spôsobiť mierne rozdiely farieb

3. Naše kožušiny, produkty sú väčšinou ručne vyrábané tak, mierny rozdiel v meraní je nevyhnutné

Doprava

* Väčšina našich obchodov, ktoré sú propagované s dopravou zadarmo (vybrané krajiny) Švédsko post/Čína príspevok, Prosím, kontaktujte nás predtým, než ste vašu objednávku ak by ste potrebovali tovar naliehavo.

* Položky, ktoré sú dobre zabalené s funkciou opp tašky a krabice,podporujeme doprava cez Čína post/HK post/UPS/DHL/FEDEX/EMS,nechajte 5-20days dosiahnuť.

* Na zabezpečenie prijatí vašej objednávky s bez dane alebo nižšie dane pri dovoze,budeme deklarovať ako ?darček? s nižšou hodnotou,ak všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Platby

* Platba sa očakáva, že bude doručené do 3 dní aukcií zavrieť.

*Escrow je našim preferovaným spôsobom platby,akceptujeme aj rôzne platby, T/T,Western union,Money gram a tak ďalej.pls kontaktujte nás najskôr potvrďte radšej spôsobom.

Návrat&Exchange politiky

* Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti,ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní ,môžete ho vrátiť vec nám v ňom?s pôvodným condiion na vrátenie peňazí alebo výmenu.Pred odoslaním nám späť položka,prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť&exchange pokyn.Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátenie tovaru.

Spätná väzba politiky

* Budeme poskytovať pozitívnu spätnú väzbu po prijatí platby,Na podporu zdravého Ali spoločenstva,dúfame, že sa vám bude robiť to isté pre nás.Chceme, aby ste pochopili, že sme hodnota služby zákazníkom ohromne.Ak máte akékoľvek nespokojnosť,prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť problém skôr, zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu.Sme si istí, že vždy existuje riešenie a sme si istí, že nechcete, zlé spätnú väzbu, tam, kde sa transakcia ukončí.

Poznámky

* Mix, aby vitajte,OEM, aby vítané.

*Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Budeme odpovedať čo najskôr.

  • Originál alebo Nie: Kompatibilné
  • Certifikácie Kvality: PCT
  • Názov Značky: Cameron Čínsko
  • Číslo Modelu: NAPR.-BG800BBE
  • Kapacita batérie(mAh): 1801mAh-2200mAh

Štítky: g800f, s5, batérie galaxy, Samsung, samsung s5, 5g telefón, aukey, asus z00ad ze551ml, mini s5, batéria s5.

Napísať recenziu

Cameron Čínsko Vysokej Kvality 2100mAh Batéria EB-BG800BBE, NAPR.-BG800BBE pre Samsung Galaxy S5 Dx, Galaxy S5 Mini, SM-G800F, SM-G800H

Cameron Čínsko Vysokej Kvality 2100mAh Batéria EB-BG800BBE, NAPR.-BG800BBE pre Samsung Galaxy S5 Dx, Galaxy S5 Mini, SM-G800F, SM-G800H

Napísať recenziu

Súvisiace produkty