Nový produkt

WiFi Smart Touch Termostat Regulátor Teploty Pre Vodné/Elektrické Podlahové Vykurovanie Voda/Plyn Kotol Tuya APP Remote Control Nové

999 položky

€23.05

-45%

€41.92

Popis:

100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné!

APLIKÁCIA:tuya/smart život

BHT-3000-GALW je pre ohrev vody s wifi

BHT-3000-GBLW je na elektrické kúrenie s wifi

BHT-3000-GCLW je pre vodu/plynový kotol s wifi

FUNKCIE Na Vzhľad

1. Negatívne čierna obrazovka a farebné ikony prinesie vám tajomstvo sveta

2. 65.9*48.6 mm plocha displeja pomáha, aby vaše oči.

3. Sklo alebo Akryl Objektív je pre váš výber

4. Dotykové tlačidlá, aby sa jednoduché operácie.

5. Úžasný Strieborný Rám, otvorí váš moderný život

6. Na visiable thickenss nad stena je len 13 mm.

7. Západka na pripojenie vám jednoduchú inštaláciu.

8. 86mm box a európskej 60 mm kolo box je vhodný.

9. White, black alebo gold bývania vytvára svoj pestrý život

Na Funkčnosť

1. Výkonné funkcie, ktoré sú k dispozícii ako Modbus/WIFl atď

2. 0.5°C Presnosť udržuje teplotu do vami určenej úrovni.

3. Údaje pamäte, keď je vypnuté napájanie.

4. 5+2 šiestich období programovateľné maximalizovať komfort a ekonomiku.

5. Creat termostat skupiny na Centralizované controll

6. Interated s Amazon Echo, Google Domov, Tmall Džin , IFTTT.

7. Všetky nastavenie jazykov synchronizovať vaše časové pásmo, adresu a jazyk.

8. Žiadny limit na pridať izby a podpora Smart Scény

PREVÁDZKA

Počas Napájania Na

1. Zapnutie/vypnutie: Stlačte tlačidlo na zapnutie termostat on/off.

2. Na obsluhu a Programovateľné Dotykové M (režim), na zmenu medzi manuálny režim a program režime. V manuálnom režime sa zobrazí v ľavej dolnej časti obrazovky V programovateľný režim, obdobie ikonu sa zobrazí na pravej strane

3. Nastavenie Teploty V režime programovanie, nastavenie teploty, času nemohol byť upravený. Ak používateľ chcete zmeniť, prejdite na manuálny režim alebo programovateľný režim.V režime manual, stlačte tlačidlo na nastavenie požadovanej teploty.

4. Nastavenie/Nastavenie Hodín Dotknite sa ikony Oto nastaviť minútu, hodinu a deň v týždni (1 = pondelok.2-utorok, atď.) pomocou A šípy. Stlačte ešte raz na potvrdenie a ukončenie.

5. Uzamknutie Termostat Stlačte a podržte po dobu 5 sekúnd na zablokovanie/odblokovanie termostat V bode 3 vysoká senior voĺby, môžete vybrať možnosť plného uzamknutia alebo pol zámok.

6. Nastavenie/nastavenie Programu Plány, Keď Wi-Fi pripojenie je vykonané, váš termostat automaticky prijať programový plán realizované prostredníctvom APLIKÁCIE na vašom prístroji (pozri nižšie pre podrobné pokyny), Ak chcete nastaviť program, plány, prostredníctvom svojho termostat (NIE cez smartfón/tablet) jednoducho postupujte podľa pokynov nižšie:upozornenie: Nastavenie programu, plánu prostredníctvom svojho termostat môže vykonať iba ak nie je Wi-Fi pripojenie medzi vaším termostat a smartfónu/tabletu.Dotyk M na zmenu medzi manuálny režim a program režime. V manuálnom režime sa zobrazí v ľavej dolnej časti obrazovky V programovacom režime, stlačte a podržte ikonu Ountil na všedné dni naplánovať nastavenia sa zobrazia (1 2 3 45 sa zobraziť pozdĺž hornej časti obrazovky).Použitie a šípkami nastavte na čas.Stlačte ikonu a použitie a Varrows nastavenie off time(2. etapa).Stlačte ikonu O a použitie a v šípok nastavte temp Opakujte tento proces pre účtovné obdobia 3 4and 5 6.Stlačte ikonu ešte raz zadajte Satur deň naplánovať nastavenia(6 ukáže pozdĺž hornej časti obrazovky).Opakujte vyššie uvedený proces ak chcete nastaviť čas a temp a v nedeľu plánu. Stlačte ešte raz na potvrdenie a ukončenie.

zhrnutie:

1. Kovové Kartáčovaný Panel:Úžasný Strieborný Rám, otvorí váš moderný život,a námestí displej pomáha aj pre vaše oči.Tento Termostat je zameraná na to, aby boli jednoduché,ľudských,nádherné pocity, pre váš domov,a tento druh farby je vhodná na rôzne dekorácie štýly.

2. Smart Home Kompatibilný:Práca so Alexa Domovská stránka Google, ponúka najkomfortnejšie teploty pre váš dom, nech ste kdekoľvek pomocou hlasového ovládania.

3. Smart Phone Remote Control:na Diaľku ovládať váš domov teploty na dosiahnutie rozšírené komfort cez váš Smart Phone,jednoduché ovládanie na vašom smartphone kdekoľvek ste.

4. 5+2 Programovateľné:Podporuje full auto programy, alebo manuálne nastavenie 5+2 dni týždenný plán 6 etáp denne,poskytnúť vám maximálne pohodlie a komfort .Údaje pamäte, keď je vypnuté napájanie.

5. Vlastnosti a funkcie:Táto séria rozsah bol vyvinutý na ovládanie podlahové,ohrev vody alebo vody/plynový kotol systému.Tieto jednotky sú určené pre použitie v komerčných, priemyselných, občianskych a domácich vlastnosti.Poskytujú maximálny a komplexné pohodlie do vášho inteligentného života.

Špecifikácie:

Napájanie: 95 ~ 240 v AC, 50 ~ 60HZ

Prúdové Zaťaženie: 5A (ohrev vody/vody, kotolňa/plynový kotol)16A (elektrické vykurovanie)

Senzor: NTC3950, 10K

Presnosť: t0.5 C

Set Temp. Rozsah: 5-35℃

Dispaly Temp. Rozsah: 5~ 99 0

Ambient Temp.: 0 45 C

Okolité Vlhkosť: 5~ 95 % RH (Bez Kondenzácie)

Skladovanie Temp.:-5~ 45 C

Spotreba Energie:

Načasovanie Chyba:

Shell Materiál: PC +ABS (Ohňovzdorné)

Inštalačný Box: 86 * 86mm Námestie alebo Európskej 60 mm Okrúhle Okno

Drôtené Svorky: Drôt 2 x 1,5 mm2 alebo 1 x 2,5 mm2

Trieda: IP 20

Tlačidlá: Capactive Dotykové Tlačidlá

  • Shell Materiál: PC +ABS
  • Číslo Modelu: BHT-3000
  • Senzor: NTC3950 10K
  • Interated: Amazon Echo, Domovská Stránka Google
  • Trieda: IP 20
  • Druh: Tmall Genie IFTTT
  • Tlačidlá: Capactive Dotykové Tlačidlá
  • Názov Značky: centechia
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: inteligentný termostat, ovládanie teploty, teplo termostat wifi, termostat wifi, miestny termostat, kotol prepnúť, dvere tuya smart, kúrenie podlahové termostat, tuya zigbee, zigbee.

Napísať recenziu

WiFi Smart Touch Termostat Regulátor Teploty Pre Vodné/Elektrické Podlahové Vykurovanie Voda/Plyn Kotol Tuya APP Remote Control Nové

WiFi Smart Touch Termostat Regulátor Teploty Pre Vodné/Elektrické Podlahové Vykurovanie Voda/Plyn Kotol Tuya APP Remote Control Nové

Napísať recenziu

Súvisiace produkty