Nový produkt

Ecdiston 800 tabliet. Pre maximálny výkon. Sila, rýchlosť, vytrvalosť a adaptácie. Leuzea DC.

999 položky

€10.75

-9%

€11.94

Ecdiston "fitness & Life"

Pre maximálny výkon. Ecdiston je tón a temperament! Vytvorený s cieľom zvýšiť výkon a rýchlosť, vytrvalosť a adaptačné schopnosti.

Charakteristické vlastnosti zložiek lieku "Ediston":

Levesea сафлоровидная obsahuje экдистероиды, inulín, флавоноиды, dub a iných bioaktívnych látok. Экдистероиды sú prirodzené hormóny, ktoré podporujú anabolické procesy v tele, ako aj preukázanie antioxidant, protinádorové a adaptívne činnosti. Inulín zvyšuje práci ciest, srdcovo-cievneho systému, podporuje zníženie hladiny cukru v krvi, potláča oxidačnými procesmi. Флавоноиды (glykozidy кверцетина) sú tiež antioxidantov, zlepšuje prácu srdca a ciev. Triesloviny posilniť účinok leusea. Leusea látok, zlepšenie celkovej pohody, pracovné schopnosti a pamäť, prispieť ku koncentrácii pozornosti, posilnenie sexuálnej funkcie, zlepšiť metabolizmus a stimuluje produkciu hormónov. Kyselina askorbová (vitamín C) je silný antioxidant, ktorý znižuje účinok voľných radikálov, zvyšuje imunitu, chráni proti starnutiu a účinky stresu.

Odporúčania:

-S fyzickej a psychickej únavy; -Zvýšiť imunitu a všeobecný tón tela; -Počas intenzívneho školenia; -V centrálnej nervovej poruchy (stres, nespavosť, zvýšená podráždenosť, zmeny nálady, agresivita, atď. D.).

Zloženie (205 mg):

-Root korene leusea (70 mg); -Kyselina askorbová (vitamín C) (10 mg).

Kontraindikácie:

Zvýšená nervový budenie, nespavosť, vysoký krvný tlak, tep srdca porušenie, vyjadrené атеросклероз, tehotné a dojčiace ženy, príjem vo večerných hodinách jednotlivých intolerancia jednotlivých zložiek výrobku. Pred použitím sa odporúča poradiť sa s lekárom. Množstvo laktózy zahrnuté v tabletkách, ako pomocné látky, nemá negatívny vplyv na ľudí s diabetes mellitus a trpí intoleranciou laktózy.

Odporúčania na prijatie:

S aktívny životný štýl: Dospelí 2-3 tablety 3-krát denne počas jedla. Recepcia Trvanie: 2-3 týždne, potom zlomiť aspoň 2 týždne. V športe: dospelí 5 tabliet 4 krát denne počas jedla. Recepcia Trvanie: 2-3 týždne, potom zlomiť aspoň 2 týždne. Recepcia Trvanie: 2-3 týždne, potom zlomiť aspoň 2 týždne. Nie je liek!

  • Oddelenie Meno: V strednom veku
  • Poplatok Jednotky: Plechovky
  • Certifikácia: ce
  • Čas Použiteľnosti: 2G
  • Pohlavie: Unisex
  • Názov Značky: Fitness & Života
  • Hmotnosť: 200g
  • Pôvod: RU(Pôvodu)
  • Balenie: Fľaša

Štítky: knive, carambit nôž, digma, PRO Vytrvalosť, ethernet stolár, bta100, multivitamín pre mužov, 12v din napájanie, dc dole krok, 220v ac na dc 12v eú auto adaptér konvertor.

Napísať recenziu

Ecdiston 800 tabliet. Pre maximálny výkon. Sila, rýchlosť, vytrvalosť a adaptácie. Leuzea DC.

Ecdiston 800 tabliet. Pre maximálny výkon. Sila, rýchlosť, vytrvalosť a adaptácie. Leuzea DC.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty