Nový produkt

Doprava zadarmo gitarové časti 3ks balenie gitara spínač strat gitara vyzdvihnutie výber

999 položky

€5.32

-18%

€6.49

Doprava zadarmo gitarové časti 3ks balenie 3 spôsob gitara prepínač TL gitara vyzdvihnutie výber

Je vhodná pre Gitara spínač

Materiál : A lloy

farba :sliver

package vrátane : Gitara spínač

Poštovné a balné

· Garantujeme, že loď sa v priebehu 48 hodín po zaplatení potvrdenie (okrem sviatkov a Víkendu).

· Pre USA zákazníkov, budeme posielať cez ePacket výpisy z Číny, je to zvyčajne prídu v 7-12 pracovných dní. Pre iných zákazníkov, zašleme prostredníctvom štandardnej medzinárodnej paušálne poštovné metóda, môže trvať 15 až 30 pracovných dní. Viete medzinárodnej prepravy môže trvať viac dní, prosím, veľkorysý pochopiť .

· Poštová poistenie je ponúkané pre všetky poštové straty a škody. Nie sme zodpovední za akékoľvek nepoistených položky sa stratia počas mail.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti, ktoré je možné prehľadávať vo vašej krajine súvisiace odbory.

Spätná Väzba & DSRs

· Sme závislí na našich povesť a spokojnosť zákazníka uspieť. Preto Vaše pripomienky sú pre nás veľmi dôležité .Ak máte radi svoje položky prosím, nechajte ma dobrú spätnú väzbu and5 star DSR hodnotenie

Ak máte akékoľvek otázky o položkách, prosím neváhajte a kontaktujte nás priamo, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili

Kontaktujte Nás

Všetky e-maily odpovedáme do 24 hodín. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a my vám odpovieme vám hneď ako to bude možné.

  • type1: strat gitara pickup
  • Druh: Vyzdvihnutie
  • Názov Značky: Pleroo
  • Číslo Modelu: TL gitara vyzdvihnutie výber
  • type4: gitara spínač
  • Type2: Gitarové časti
  • Type3: výber

Štítky: niko humbucker snímač, beatles gitarové príslušenstvo, gitarové príslušenstvo bolsa, kovové humbucker snímač, gitarové príslušenstvo neon, 7 humbucker snímač, oripure humbucker snímač, gitarové príslušenstvo vysielač, humbucker snímač professional, acousitc gitarové príslušenstvo.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo gitarové časti 3ks balenie gitara spínač strat gitara vyzdvihnutie výber

Doprava zadarmo gitarové časti 3ks balenie gitara spínač strat gitara vyzdvihnutie výber

Napísať recenziu

Súvisiace produkty