Nový produkt

Sada voskových sviečok (červená/žltá) balenia 2 kg

999 položky

€14.11

Sady vosk sviečky produkované výrobňou uralcandle

V zložení voskové sviečky, ktoré sa vyrábajú na Ural sviečka manufaktúry obsahuje len prírodné vložiť gáč (dvojité alebo trojité čistenie) predkladá Na základe včelárskych poľnohospodárov, na Urale, Altaj a Bashkiria. Žiadne dodatočné komponenty sú pridané k sviečky s výnimkou prírodné farbivo (carbon black, Degot, minerálne a rastlinné farbivá) Knôt v sviečky uralcandle sa používa iba bavlna triple torzia. Sviečky TM uralcandle je znamenie o najvyšší environmentálny výrobkov v Rusku a v zahraničí. Na uralcandle sviečky boli odoslané na Európe a Ázii viac ako 2 roky.

SADY:

Sviečky číslo 140/120 16 cm vysoký x 5/5,4 milimetrov priemer, čas horenia 30/35 minút, sviečky číslo 100 16,5 cm vysoká x 5,7-6 mm priemer, čas horenia je 50 minút. Pálenie ploché svetlo bez dymu a praskanie, ktoré je spôsobené prirodzeným zložením, majú výrazný vosk vôňa. Upozornenie: pri skladovaní sviečky, dodržiavať teplotného režimu (citlivé na zvýšenú teplotu)

  • Názov Značky: umnf.ru

Štítky: ružová sviečka červená, sviečka pohárov červená, sviečka svietidlá červená, červená ďakovné sviečky, vosková sviečka červená, sviečka červená domov, červená sviečka vázy, sviečka červená modrá, knôt sviečky červená, sviečka červená zelená.

Napísať recenziu

Sada voskových sviečok (červená/žltá) balenia 2 kg

Sada voskových sviečok (červená/žltá) balenia 2 kg

Napísať recenziu

Súvisiace produkty