Nový produkt

Pre Dell Xps 15 9570 Notebook Tvrdeného Skla Screen Protector 11 12 13 14 15 13.3 Notebook 15.6

999 položky

€7.88

1. Na tvrdeného skla film má vysokú transparentnosť a nie je úvaha, ktorá môže zlepšiť farbu displeja.

2. Povrch je posilnené, aby sa zabránilo ruky alebo tvrdé predmety z nosenie na obrazovke.

3. Nano-vrstvy, ktoré môžu zabrániť odtlačkov prstov ropy zo zostávajúcich. Ak sa na obrazovke je prašnom, vyčistite ho s čistiacim a utrite ho handričkou bez vplyvu na čitateľnosť obrazovky.

4. Anti-glare, zabraňujú odrazom od svetla, účinne zmierniť únavu a chráni oči.

5. Na tvrdeného film je automaticky adsorbovanej tým statická elektrina na zabránenie vzniku bublín a ľahko držať na hranách. To môže byť opakovane použitá bez zanechania stôp a korózii zariadenia.

6. Bezpečné pre váš notebook modelu.

7. Ocele film hmotnosť: 120 g.

1. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, doprava zdarma, môže byť iba sledované v Číne, ale žiadny detail sledovanie informácie vo vašej krajine. 2. Keď dátum doručenia bude koniec a vy ešte nie dostávať svoj pozemok,prosím kontaktujte nás a my sa predĺži doba dodania 10-25 dní.Ak ste ešte nedostali vašu zásielku do 10 dní, vrátime. 3. Ak chcete registrovaný spôsob dopravy, prosím, zvoľte www.vitek.sk Štandardná Doprava alebo Čína Príspevok Air Mail.

1. Nie sme zodpovednosť za meškanie spôsobené ciel, dovozných ciel, daní alebo iných colných poplatkov. 2. Uveďte, prosím, dôkaz video do 5 dní po prijatí, ak nie je kvalita problém, problémy budú riešené s vrátenie peňazí alebo výmenu. 3. Prosím informujte nás, do 2 dní po prijímať zlý výrobok. Ponúkame zľavu, výmenu alebo vrátenie peňazí po potvrdení. 4. Ponúkame na údržbu do 6 mesiacov. 5. Propagácia produktov ponúka len výmena a údržba; vrátenie nie je prijatý (s výnimkou zle výrobkov dostal.)

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, vaša Pozitívna spätná Väzba bude veľmi ocenil. 2. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. 2. Budeme s vami spolupracovať, až kým nebudete spokojní. Veríme, že priateľské komunikácie môže vyriešiť všetky problémy.

1. Väčšina výrobkov, ktoré sú predmetom zaplatení dovozného cla (napr. v USA) alebo iných povinností, a iné poplatky vrátane dane z pridanej hodnoty (DPH) alebo iné dane. Ak sú tieto potreby budú vyberané a určená, keď zásielka je spracovaná podľa platných colných agentúry vo vašej krajine. Prosím, informujte vo vašej krajine dovozu politiky, pochopiť a overiť použiteľnosť a vášho zodpovednosť za akékoľvek týchto ciel a daní na produkty môžete zakúpiť. 2. Všetky platné ciel a daní, ak existujú, nie sú zahrnuté v kúpnej cene vašej objednávky alebo transakcie. Ak sa uplatňujú, a sú vyberané, potom sú vaše (a nie naše alebo výrobcu produktu alebo dodávateľa) jedinou a výhradnou zodpovednosťou, a uhradí priamo do vašej vlády alebo kuriérskou spoločnosťou, ak sú výrobky dodávané. 3. Platba vyššie uvedené povinnosti, dane a poplatky nie sú naše (alebo výrobcu produktu alebo dodávateľa) zodpovednosť. 4. My nenesie zodpovednosť za akékoľvek prepravné alebo colné odkladu, pretože to je mimo našej kontroly.

  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: čo dell xps, dell klávesnica, tablet, dell xps 14z l412z, lp125wf1, dell xps 14 l421x, dell xps 12 obrazovke, dell xps 12 9q23 obrazovke, hlavné dell xps, dell xps 12 9q33 obrazovke, dell xps 15 9570.

Napísať recenziu

Pre Dell Xps 15 9570 Notebook Tvrdeného Skla Screen Protector 11 12 13 14 15 13.3 Notebook 15.6

Pre Dell Xps 15 9570 Notebook Tvrdeného Skla Screen Protector 11 12 13 14 15 13.3 Notebook 15.6

Napísať recenziu

Súvisiace produkty