Nový produkt

Späť zdvíhacie nastaviteľné auto bedrová podpora rotatead ručné ručné relax pre pás späť opierky hlavy otočné sedadlo Interiéru

999 položky

€22.92

-10%

€25.47

v aute celého tela späť zdvíhacie nastaviteľná bedrová podpora rotatead ručné ručné relax na pás a späť opierky hlavy otočné sedadlo Interiérové Doplnky

materiál : špeciálne nylon, výplň swizzler

štýl : multifunkčný nastaviteľný výťah ručné

PLATBY

1. ak máte nejaké problémy s platbou,prosím, kontaktujte nás!

2. Ak potrebujete kúpiť viac tovarov, ale cena nie je veľmi lacné, alebo si nájsť v našej predajni, prosíme, kontaktujte nás!

DODACIA LEHOTA ODKAZ

1. Tovar vám bude dodaný do 1-5 pracovných dní .

2. Čas dodania DHL UPS, TNT Express 3-15 dní môže byť podpísaná (Európa, usa, Kanada, Austrália, Nový Zéland, Ázijské rozvinutých krajinách Juhovýchodnej Ázie krajín) A odporúčame tiež iné prepravné spôsob, ako pre nás ako spoločnosť Swiss Post PostNL ,ePacket, Švédsko Príspevok . V našej odbornej praxe Sme urobili najlepšie zvoliť podľa tovaru funkcie, napríklad ak postavený v batérie .... Potom sa najbezpečnejšie a najrýchlejšie dostať svoje ruky na to, aby nás uspokojivý . Teplé upozornenie :vyššie uvedený čas je len pre referenčné Ale nie je pre pravidlo pre tovar dodaný na čas pre našu spoluprácu v našom obchode Rovnako Drahé, dajte nám šancu, potom si radi prídu ticho . 3. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote 35 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

4. Kupujúci reakcie pre (u) všetky dane alebo DPH za žiadnych okolností.

SLUŽBY

1. Všetky výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.

2. Všetky výrobky majú 1 rok záruka.

3. ak nie ste spokojní s našimi produktov a služieb. Kontaktujte nás prosím najprv pred tým, než non pozitívnu spätnú väzbu alebo sporu.

budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy.

4.Máte nejaké otázky, ktoré nechápu, vítame vás poraďte mi, budem vám dať uspokojivú odpoveď

5.Ak máte akékoľvek otázky, prosím, kontaktujte ma, budem riešiť všetky problémy za vás

ZÁRUKA

1. Zaručujeme, že všetky naše položky sú "ako uviedol," v ich popisy. Snažíme sa o 100% spokojnosť zákazníka na každý predaj ponúkame kompletný.

2. Naše výrobky sú priamo z továrne, nie je žiadna stredná muž, žiadne vysoké komunikácií, aby sme mohli poskytnúť kvalitný tovar, ale veľmi konkurencieschopnú cenu.

3. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás po prvé, väčšina sú reagoval na 12 pracovných hodín

  • Názov Značky: JMANEYES
  • Materiál: nylon, výplň swizzler
  • Názov: späť bedrovej support
  • Featurer: nastaviteľné výťah ručné
  • Názov Modelu: S562sdss
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • stav: Akékoľvek auto styling
  • Náplň: PVC

Štítky: bedrovej, bedrová podpora auto, auto krčný vankúš, doplnok interiéru vozidla, auto dobré, bedrová podpora, vincent opierku hlavy autosedačky, chevrolet autosedačky výplň medzery, auto výťah, niro.

Napísať recenziu

Späť zdvíhacie nastaviteľné auto bedrová podpora rotatead ručné ručné relax pre pás späť opierky hlavy otočné sedadlo Interiéru

Späť zdvíhacie nastaviteľné auto bedrová podpora rotatead ručné ručné relax pre pás späť opierky hlavy otočné sedadlo Interiéru

Napísať recenziu

Súvisiace produkty