Nový produkt

20 Štýl Kompresné Ponožky Ženy, Najlepšie Beží S Atletickou Crossfit Letu Cestovné Zdravotné Sestry Beh Atletická Osadenie Mužov Ponožky

999 položky

€2.51

-29%

€3.54

Náš Obchod je profesionálny predávajúci Športu a Vonku výrobkov,najmä v oblasti kompresné ponožky, športové ponožky.Vždy sme sa snažiť ponúknuť našim zákazníkom vysoko kvalitný produkt a 100% uspokojivá služieb zákazníkom.

Prečo stále viac a viac ľudí, ako nosiť kompresné ponožky teraz?

Či ste športovec, ktorý chce excel v hre, ktorí sedia na dlhé obdobie, počas cestovania alebo v práci, alebo niekto zaoberá bolesť kvôli chronické ochorenie, podporuje správny krvný obeh, aby vaše nohy, je nanajvýš dôležité.Naše Kompresné Ponožky sú navrhnuté s najnovšími arch teľa technológiu kompresie, ponúkajú cielené nohy na teľa podpora sval,pomôcť, aby krv tečie na zvýšenie športovej výkonnosti a zmiernenie bolesti v dôsledku viacerých podmienok.

Znižuje Riziko Zranenia

Poskytujú extra kompresie podporu stabilizuje vaše arch, členok a svaly.Minimalizuje sval oscilácie a mikro-trhanie.Zabraňuje kŕče a zranenia.Vylepšená podpora môže predchádzať úrazom v dôsledku zlej svalovej sily, najmä v druhej polovici maratón.

Zlepší Váš Výkon

Pre vytrvalostných športovcov, kľúčový mechanizmus je "teľa svalovej pumpy" - s každým krokom alebo pedálom mŕtvice, zvieranie a unclenching calf svalov vytlačí krv späť k srdcu. Naše Kompresné ponožky poskytujú extra squeeze, ktorá zvyšuje toto čerpanie akcie, zrýchlenie toku toľko potrebné kyslíka do pracujúcich svalov.Rýchlosť obehu krvi späť k srdcu a upratať metabolických splodín z svaly.

Pomáha Obnoviť Rýchlejšie

Stimuluje prietok krvi a zvyšuje dodávky kyslíka do vašich svalov.Znižuje kyselinu mliečnu produkciu, svalové bolesti a pocity heavinessin nohy a nohy.Rýchlejšie zotavenie z "oneskorený nástup svalovej bolesti".

Pomáha Predchádzať alebo Zmierniť Opuchy

Pomáha kontrolovať opuch prostredníctvom posilnenej obeh a urýchľuje odstránenie celulárnej odpadové produkty.Redukuje opuchy a únavu z dlhšom sedení alebo státí. Je ideálny pre pregnent ženy a tých, ktorí sedia alebo stoja za dlhé obdobie, počas cestovania alebo v práci.

Pomáha Zmierniť Plantárna Fasciitis Bolesti

Navrhnuté s kompresiou na pomoc pri manažment bolesti a oslobodenie od plantárna fasciitis, náklon ostrohy a arch bolesť. Pomáha Pri Státí A Chôdzi Bolesti.Kompresiu Väz Bude Znížiť Zápal Urýchlené Hojenie.

Kto môže využívať kompresné ponožky:

1, Tehotná žena

2, Športovcov a aktívnych ľudí, ktorí sa podieľajú s Športy, beh, turistika, cyklistika, futbal hrať atď.

3, Časté cestujúcich alebo niekto, pričom dlho lietadlo letu

4, Miest, ktoré vyžadujú, aby ste sa na nohy veľa: zdravotné Sestry,Učiteľov,pracovníkov v stavebníctve, kuchári, riadok pracovníkov a reštaurácie, obsluhujúci personál atď.

5, Miest, ktoré si vyžadujú dlhšom sedení: administratívni pracovníci,ovládačov atď.

6, Niekto, kto trpí Kŕčové Žily, Opuchy, Plantárna Fasciitis atď.

Názov produktu: kompresné ponožky

Farba: Čierna

Materiál: Nylon

Hrúbka: Stredná

Vhodné pre rodiny sezóna: Jar, Leto, Jeseň a Zima

Funkcia: Formovanie

Úroveň kompresie : Prvý úrovni 20-30 mmHg

Ľudia: Wome, Muži

Veľkosť: S/M, L /XL;

Akú Úroveň si vybrať?

Prvá úroveň (20-30 mmHg): je vhodný pre prevenciu zdravia ľudí. Napríklad, učitelia, dopravná polícia, zdravotné sestry, lekári, kozmetička, nakupovanie, príručky, atď., a tieto ponožky sú vhodné aj pre prvé príznaky, ako žilovej nádob s mierne Dolné končatiny, stojaci krát príliš dlho, že pocit Bolesti

Úroveň 2 (30-40mmHg): Pre tých, ktorí majú jasné príznaky v dolných končatín a sú sprevádzané nohu nepríjemné pocity (napr. bolesť končatín, únava, opuch a ekzém, kŕče, tŕpnutie, pigmentácia, atď.), pri zápaloch žíl, tehotné, po saphenous žily excision, a trombózy syndróm.

Úroveň 3 (40-50mmHg): Vhodné pre ľudí s vysokým opuch, poznať pokožky, a nezvratné lymphedema.

  • Funkcia: Dodáva pocit priedušnosti a absorpciu potu
  • Materiál: Spandex
  • Hrúbka: ŠTANDARD
  • Hlavné textílie zloženie: Nylon
  • Vzor Typ: prekladané
  • Veľkosť: S/M,L/XL
  • Nemravný Obrázok: No
  • Štýl: Módne,Športové
  • Kategória Produktu: Kompresné Pančuchy
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • farba: Ako obrázok
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Pohlavie: ŽENY
  • Produkt Veku Klasifikácia: Dospelých ponožky
  • Položka Druh: Pančuchy

Štítky: bas de kompresie lekárske, hip hop ponožka, kompresné ponožky žily pančuchy, označenia kompresné pančuchy, im kompresné pančuchy, socken, vlastné crossfit ponožky, obuv športové ponožky, vianočné crossfit ponožky, decathlon.

Napísať recenziu

20 Štýl Kompresné Ponožky Ženy, Najlepšie Beží S Atletickou Crossfit Letu Cestovné Zdravotné Sestry Beh Atletická Osadenie Mužov Ponožky

20 Štýl Kompresné Ponožky Ženy, Najlepšie Beží S Atletickou Crossfit Letu Cestovné Zdravotné Sestry Beh Atletická Osadenie Mužov Ponožky

Napísať recenziu

Súvisiace produkty