Nový produkt

Vonkajšie Vetrolam Pergola Veža Post Camping Mosquito Net yurt Teepee Stan,CZX-308 Veľké Luxusné Bell Stan Glamping Indiánsky Stan

999 položky

€98.66

Popis Produktu

MODEL

CZX-308 Veľké Luxusné Bell Desať Typu t Vonkajšie Vetrolam Pergola Veža Post Camping Mosquito Net yurt Teepee Stan, Stan Textílie Nepremokavé 190T PU2000+šve nahraný na kazete Sezóny Štyri sezóny stan Vrstvy Jeden Nastaviť Jednoduché bulid Štruktúry s Jednou Spálňou Pól Materiálu 25 mm vysoká pevnosť Oceľových rúr Pól Spodné Nepremokavé Tkaniny PU12000 PE Nepremokavé tkaniny Index >2000mm UPF Index >50 Veľkosť 360*360*250 CM alebo prispôsobiť Veľkosť balenia 74 cm*19 cm*19 cm/2PC Čistá Hmotnosť 13kg/2pc tlač hodváb sieťotlač, Prečo si vybrať nás?

Advanges:

[1] optimálnu kvalitu,vysoký výkon a nízke nároky na údržbu. [2] Sme obchodovanie tím v mnohých krajinách,môžeme vám ponúknuť top service [3] rôznych špecifikácia a modely pre svoj výber. [4] doručujeme tovar rýchlo, (3-7days) z našej európskej skladovanie a môžeme dať dobré platobné podmienky. [5]Môžeme dizajn výrobkov za ur žiadosti.

Tento stan ponúkne dostatok priestoru pre vašu úžasnú rodinnú dovolenku,Tento stan má kapacitu 5-6 osoby! Ideálne pre rodinné kempovanie. [Pohľad Window]: môžete vychutnať scenériu 4 veľké PLASTOVÉ okná,a každý okná so závesom. [Vetranie Oknom] : 4 vetranie windows, uistite sa, že stan vetranie, moskytiérou a Nepremokavé tkaniny môže držať stan suchý a bez komárov. [Dvojité Dvere]: Zips dvere s dvojitým vrstvy môže robiť to najlepšie pre vetranie podľa B3 moskytiérou,a nepremokavé rainfly môže držať stan suchý. [Rainfly Materiál]: 68 D / 190T textílie, PU 2000mm, tak to bude nepremokavosť lepšie pre stan. [Optimálna Teplota]: Tento stan je ideálne, ktoré sa používajú v rámci 70F stupňov,a použiť v začiatkom zimy. [Podlaha]: priemer 11.5 stôp s 10 stranách [Celkovej hmotnosti]: 15 libier , veľkosť balenia: 8.7 x 8.7 x 24.8 palec

O Cene,rôznych číslo má inú cenu,ak máte nejaké potreby,prosím, vyšetrovanie, alebo nás kontaktujte.Cena je negotitated,dáme vám najlepší výrobok a službu!

Viac 500PCS môžeme tlačiť vaše logo,robiť OEM pre svoj vlastný dizajn,uvedomiť si svoj sen DIY stan! Balenie A Doprava

Balenie: 1. jeden kus v jednom cestovná taška.

2. Vhodné množstvo na export kartón.

3. Žiadne iné príslušenstvo obalov v pravidelných.

4. Zákazník vyžaduje balenie je k dispozícii.

Doprava: letecky, mora, alebo express.

Vzorky viesť čas: 5~7 dní.

Dodacia lehota: o 25~30 dní po objednávke detaily a výroby potvrdené. Naše Služby

Špecializujeme sa v prírode, voľný čas stany a udalostí stany, vrátane camping stan, plážový stan, nafukovací stan, reklamné skladací stan, katastrofách stan, a deti hrať na stan. Staviame stany viac ako 5 rokov a vždy udržať na export do globálne. Základne na vysokú kvalitu a najlepšiu cenu, máme vlastné pekné povesť po celom svete. Informácie O Firme

Inovácie: Sme určených na budovanie našej spoločnosti do odvetvia benchmark pre firemné integrity a výkonu a byť preferovaný dodávateľ inovatívnych Produktov pre profesionálnych a spotrebiteľské použitie. Naša kultúra inovácií, pevný záväzok na R&D a rozsiahly zákaznícky pohľad zabezpečenie našich popredných svetových značiek a high-kvalitné výrobky spĺňajú konkrétne potreby spotrebiteľov a odborníkov, že máme slúžiť.

Kvalita: Na ChengZuo Priemysel, veríme, že kvalita produktu, ide ruka v ruke s inovácie. Všetko, čo môžete vždy zlepšiť. Snažíme sa tieto zlepšenia na každom kroku výrobkov, rozvoj, počnúc dizajn, nástrojárstvo, výroba, balenie a konečnú dodávku našich zákazníkov. Naše najmodernejšie kontroly kvality laboratória je jedným z najlepšie vybavených laboratórií v Ázii s niektorými z najnovších strojov k dispozícii. Naše QC inžinierov podľa našich výrobkov od návrhu, surovín a materiálu nákup, výroba a nakoniec dodanie. Náš systém riadenia kvality sa skladá z mnohých kontrolných mechanizmov, ktoré zabezpečujú sme dôsledne dodať rovnako vysokú kvalitu produktu každý čas.

Obrázky Z Našej Výroby:

FAQ

1. Keď som si na ponuky?

Zvyčajne sme cenovú ponuku do 24 hodín po tom, čo sme si svoje vyšetrovanie. Ak ste veľmi naliehavé, aby sa získať cenu, prosím, povedzte nám, aby sme vám zreteľom váš dotaz prioritou.

2. Ako môžem získať vzorky na kontrolu kvality?

Cena po potvrdení, môžete si vyžadujú pre vzorky na kontrolu naše kvality.

Ak potrebujete vzorky, by sme chceli poslať vzorky z našej Čínskej továrni, alebo u môžete získať vzorky priamo z našej európskej agent skladovanie.

3.Aký druh súborov, prijímaš pre tlač?

PDF, Jadro, Kresliť, vysoké rozlíšenie) vo formáte JPG .

4.Môžete urobiť dizajn pre nás?

Áno. Sme profesionálny tím s bohatými skúsenosťami v oblasti dizajnu a výroby.

5.Ako dlho môžem očakávať, že si vzorka?

3-5 pracovných dní, v prípade vzoriek.

6.Čo doba pre sériovú výrobu?

15-20 pracovných dní pre hromadnú výrobu.To závisí na vašej množstvo,a budeme sa snažiť v našich silách, aby vyhovoval vašim potrebám.

7.Aký je váš podmienky dodávky?

EXW, FOB, CIF, atď.

  • Počet Používateľov: 5/8
  • Sezóna: Štyri sezóny Stan
  • Štruktúra: Jednospálňové
  • Mimo Stanu Nepremokavé Index: 1500-2000 mm
  • Oblasť: 13 meter štvorcový
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Číslo Modelu: CZX-308 Veľký Luxusný Stan Bell
  • Pól Materiál: Pozinkovaného železa
  • Vrstvy: Jeden
  • Druh: 5 + Stan
  • Dno Nepremokavé Index: >3000 mm
  • Textílie: 190T Polyester Textílie,PU2000+šve nahraný na kazete
  • Štýl: vonku
  • Typu Budovy: Výstavba na základe Potreby

Štítky: stan, hovorí stan, stan yurt, prenosné garáže garáž, wigwam, muži windbreaker, posteľ moskytiérou, bell stan veľké, záhradná pergola, teepee.

Napísať recenziu

Vonkajšie Vetrolam Pergola Veža Post Camping Mosquito Net yurt Teepee Stan,CZX-308 Veľké Luxusné Bell Stan Glamping Indiánsky Stan

Vonkajšie Vetrolam Pergola Veža Post Camping Mosquito Net yurt Teepee Stan,CZX-308 Veľké Luxusné Bell Stan Glamping Indiánsky Stan

Napísať recenziu

Súvisiace produkty