Nový produkt

Zlato 3R3L Zadné Zamykanie Prijímačov Gitara Ladenie Kolíkov stroj hlavu

999 položky

€22.92

-15%

€26.97

Informácie O Zákazníkoch

1.Fotografie produktov do siedmich dní po odoslaní sa, prosím, uistite sa, že dodaciu adresu je správne. Naše výrobky sú nové produkty, tam bude pracovať personál, množstvo a kvalita pred odoslaním, prosím zákazníkov v pohode.

2.Položky sú dodávané prostredníctvom EMS. osloviť väčšinu krajín v rámci 7 do 15 pracovných dní. To je pre USA. KANADA. AUSTRÁLIA. . Pre ostatné krajiny. môže to mať viac času, aby sa dospelo.

3.Package--balíka. naša spoločnosť bude mať metódou štandardizovaných balenie. zvyčajne. počas prepravy je veľmi silný.

4.Kladieme veľký dôraz na každý jeden z vašich spravodlivé hodnotenie, ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, dať chválu, podporujú nás, boli by sme veľmi vďační. Ak máte akékoľvek nespokojnosť, prosím, komunikovať s nami, verím, že akékoľvek rozumné problémy sme mohli rýchlo vyriešiť, prosím, neponáhľajte sa, aby nám zlé recenzie.

5.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

  • Názov Značky: guyker
  • Druh: tuner
  • Číslo Modelu: Zadné Zamykanie

Štítky: most guyker, zlato tuner, basovú gitaru, karikatúra, gtmedia, guyker tuner, akustické tuner, guitar tuner zámok, handričkou peg, gotoh, guyker pickup.

Napísať recenziu

Zlato 3R3L Zadné Zamykanie Prijímačov Gitara Ladenie Kolíkov stroj hlavu

Zlato 3R3L Zadné Zamykanie Prijímačov Gitara Ladenie Kolíkov stroj hlavu

Napísať recenziu

Súvisiace produkty