Nový produkt

51MM-100MM Dekorácie Vonkajšie Zrkadlo Leštenej Nerezovej Ocele Pologuli Polovici Loptu Nákupné Centrum Dekor

999 položky

€4.66

-10%

€5.18

Funkcie:

Nerezové zrkadlo z lešteného je prevažne vyrobená z 201/304/316 nehrdzavejúcej ocele, ktorá je odolná. Vhodné pre rôzne nákupné centrá, domáce dekorácie, kancelárske priestory dekorácie atď.

Špecifikácie:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ Voliteľné Priemer: (cca.) 50 MM~100 MM

Farba:

Sliver

Aplikácia:

Podobné produkty

Balenie A Dodávka

Urobíme veľmi čo najlepšie dostať všetky objednávky, ktoré sa tak rýchlo, ako je to možné.

Express—od Dverí k dverám

Pre malé objednávky alebo vzoriek, air express kuriéri sú prijaté. Výber kuriér bude líšiť od krajiny. DHL, UPS,FedEx, Aremex sú k dispozícii pre väčšinu krajín, zatiaľ čo Čína EMS je k dispozícii iba v určitých krajinách. Dodacia lehota je zvyčajne okolo 3-8 dní DHL, UPS, FedEx, Aremex a 7 až 15 dní od EMS.

Leteckej Prepravy—Dvere na Letisko

Pre stredné a urgentné objednávky, hromadné letecká doprava je k dispozícii. Môžete mať dopravca, ktoré vám pomôžu zhromažďovať tovaru na vaše letisko. Cena spôsobené leteckej prepravy je oveľa lepšie, než express a dodacia lehota je zvyčajne okolo 4 dní, aby sa vaše miestne letisko.

Po Mori—Sklad na Seaport

Pre veľké objednávky, odporúčame lodná doprava. Aj keď to trvá dlhšie, obvykle 15-35 dní, aby sa vaše miestne zvyky, to je najúspornejší spôsob, ako znížiť náklady na dopravu.

FAQ

Q:ste výrobné alebo obchodné spoločnosti ? Odpoveď:Áno,sme továreň priamo. Otázka:máte MIN? A:Č 1pcs bude ok. Otázka:Aká je dodacia lehota? Odpoveď:5-30 dní závisí na prepravu tak, ako si vybrať a množstvo. Otázka:môžete poskytnúť vzorky pred objednávky? je to zadarmo, alebo extra ? Odpoveď: Áno, mohli by sme ponúknuť vzorky ,Ale navyše.alebo môžeme diskutovať. Otázka:Môžete urobiť prispôsobené dizajnu ? Odpoveď: Áno,môžeme urobiť prispôsobuje dizajn,stačí nám poslať váš návrh,foto,rozloženie,veľkosť a vaše požadované. Otázka:Aký je váš platobné podmienky ? Odpoveď: Platby: 30% T/T vopred ,zostatok pred zásielky. Otázka:môžem navštíviť vaše továreň? Odpoveď: jasné,vítame kedykoľvek. Otázka:Ako kontaktovať? Naše kontaktné údaje je na každej stránke podrobnosti, a tiež máme stránku pre všetkých našich kontaktných údajov, a tiež môžete odoslať dotaz priamo k nám, budeme odpoveď čoskoro.

  • Veľkosť: 50mm-100mm
  • farba: Sliver
  • Thinckness: 0,5 mm
  • miesto pôvodu: Čína
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Značky: MP
  • Štýl: Ľudové Umenie
  • Aplikácia: Dekorácie
  • Kategória Produktu: Z nehrdzavejúcej ocele socha
  • remeslo: Leštené

Štítky: vonkajšie ulici zrkadlo, loptu dieťa, okrúhle oceľové guľové, 3MP, loptu z nehrdzavejúcej ocele, zostatok pologuli, 6 mm loptu ocele, šperky z nerezovej ocele, dutá oceľ pologuli, pologuli kovov.

Napísať recenziu

51MM-100MM Dekorácie Vonkajšie Zrkadlo Leštenej Nerezovej Ocele Pologuli Polovici Loptu Nákupné Centrum Dekor

51MM-100MM Dekorácie Vonkajšie Zrkadlo Leštenej Nerezovej Ocele Pologuli Polovici Loptu Nákupné Centrum Dekor

Napísať recenziu

Súvisiace produkty