Nový produkt

Kľúč zapaľovania Premiestnenie na Stenu pre Triumf Bonneville T100 SE fit Thruxton 1200 900 R Scrambler Motocyklové Príslušenstvo Vľavo

999 položky

€18.32

Popis:

Podmienka: Aftermarket 100% Zbrusu Nový

Materiál: Vysoko Kvalitného Hliníka

Farba: Čierna/Chróm/Zlato

Funkcia:

Top Kvalita vlastné CNC frézovaný z leteckej dopravy stupeň sochorová 6061t hliníka. Tento predaj je pre kompletné zapaľovanie prepínač premiestnenie na stenu. Obsahuje skrutky a dištančné ako na obrázku.

Pomáha tidy up front end vášho bonnie a umožňuje presunúť do zapaľovania, prepínač na boku rámu koľajnice.

Ľavej STRANE ako na obrázku.

Jednoduché skrutka-na časť č rewiring potrebné.

Obutie:

HODÍ pre VŠETKY ROKOV HINKLEY BONNEVILLE T100/SE/SCRAMBLER/THRUXTON : 2001-2015 Súčasnosti sa Hodí oboch CARB a EFI bicykle.

Uistite Sa Prosím, Tento Diel Sa Hodí Pre Váš Motocykel Pred Ponúkania Cien.

Inštalácia: Jednoduchá inštalácia. Žiadna inštalácia pokyny obsiahnuté.

Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky,budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.

POZNÁMKA:

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Doprava:

Zvyčajne, tovar vám bude dodávaný do 24 hodín po zaplatení schválení.Dodávame doprava zadarmo služieb , pomocou rýchleho spôsobov dopravy po celej krajine . Každý pozemok je zaslané doporučenou Poštou, pretože je bezpečnejšie.

Platby:

Akceptujeme Alipay tu. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Escrow.

Záruka:

Ak chybné prijaté (zriedka sa stalo), vrátime vám alebo náhradný vám podľa vašich požiadaviek. (Poštovné nie je v cene.)

Všetky vrátite tovar musí byť vrátený s jeho pôvodného obalu a do 20 dní po doručení.

Spätná väzba:

Ak nie ste spokojní s produktom, alebo službou, pls kontaktujte nás a nedávajú nám negatívne alebo netural spätnú väzbu,musíme dať uspokojivé riešenie. Vždy sme odpovedať na správy do 2 pracovných dní (mimo povinnosť na víkend). Ak sa nechcete dostať odpoveď od nás, potom, prosím, kontrolu nevyžiadanej alebo spam schránky.

  • Položka Hmotnosť: 160
  • Položka Šírka: 0
  • SKU: 101PM144
  • Položka Dĺžka: 0
  • Názov Modelu: Bonneville/T100/SE/Scrambler/Thruxton
  • Názov Značky: HZX
  • Motobike, Aby: Triumf
  • miesto pôvodu: Čína
  • Položka Výška: 0
  • Druh Materiálu: Vysoko Kvalitného Hliníka

Štítky: rukoväte triumf bonneville, triump tiger 800, moto suzuki, páky triumf thunderbird, triumf scrambler 900, ducati scrambler, motocykel triumf, triumf scrambler 900 vám dáva oheň, kľúčové triumf tiger 900, scrambler triumf.

Napísať recenziu

Kľúč zapaľovania Premiestnenie na Stenu pre Triumf Bonneville T100 SE fit Thruxton 1200 900 R Scrambler Motocyklové Príslušenstvo Vľavo

Kľúč zapaľovania Premiestnenie na Stenu pre Triumf Bonneville T100 SE fit Thruxton 1200 900 R Scrambler Motocyklové Príslušenstvo Vľavo

Napísať recenziu

Súvisiace produkty