Nový produkt

4 Ks Silikónové Automobilovej nehode Bar Proti Poškriabaniu Chránič Pre Audi A3/A4L/A6L/Q3/Q5 Auto Bočné Dvere Okraj Ochrana Stráže Nálepky

999 položky

€6.74

-20%

€8.43

To je jednoduchá inštalácia bez použitia náradia. Strih Pre Audi A3/A4L/A6L/Q3/Q5 1.100% Zbrusu nový a vysoko kvalitný 2.Prenosné a Jednoduchý dizajn 3.Tieto dvere hrana krytov bude chrániť vaše vozidlo z prezývok, čipy & škrabance. 4.Oni nainštalovať ľahko žiadne nástroje. Oni sa ľahko vojde cez všetky dvere okraj. 5.Dvere okraji čipy, škrabance & dings, sú veľmi drahé opravy zvyčajne vyžadujú maľovanie. Ako používať: 1.Najprv vyčistite miesto inštalácie, byť suchý a zbavený prachu, priame vložka do dverí na to. 2.Uistite sa, že žiadny olej je k dispozícii, zadarmo, prachu a vodných pár, alebo tyč nie je silný. Spôsob Platby A Dane:

Budeme označiť balík nižšiu hodnotu o colných dokladov. Sme v našich silách, aby sa zabránilo oneskorenia pri schválení. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.

Poštovné A Odovzdanie:

1 zasielame do celého sveta.

2 Balíčky sú dodávané do 3-5 pracovných dní a prísť s sledovacie číslo zásielky na internete.

3 Spojené Štáty, Veľká Británia Austrália Kanada: 7-16 pracovných dní od ePacket z Číny, Letecky, EMS alebo iné spôsoby.

4 Japonsko, Kórea, Singapur Rusko: O 5 až 20 pracovných dní.

5 Brazília Južná Amerika: O 20-50 Dní.

6 Taliansko Francúzsko Španielsko Nemecko Východnej Európe: 15-60working dní.

7 Budeme skontrolujte položky, dôkladne a dať chránič do package pred odoslaním. Dúfam, že to prichádza v dobrom stave. podmienkou.

Vrátenie A Spätnej Väzby:

Akceptujeme vrátenie náhrady alebo výmeny do 15 dní po kupujúci dostal poškodený, nesprávne alebo chybné položky. Prosím, nenechávajte žiadne Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby, prosím, Nie otvoriť Prípad, alebo sa Vrátiť žiadosť, alebo odísť nízke hodnotenie na DSR pred komunikácie. Kontaktujte nás prosím na eBay správy na vyriešenie akýchkoľvek problémov, odpovieme vám do 2 pracovných dní. Ďakujem veľmi pekne.

Zákaznícke Služby:

Našim cieľom je aby ste sa cítili šťastní podnikať s nami. Ak je nejaký problém, prosím kontaktujte nás cez eBay správy. Odpovieme vám do 24 až 48 pracovných hodín. Sme pracuje od 9:00 do 6:00 hod Peking Čas.

  • Položka Výška: 0inch
  • Model Rok: ŽIADNE
  • Položka Šírka: 0inch
  • Položka Priemer: 0inch
  • Model Auta: Pre AUDI
  • Špeciálne Funkcie: ŽIADNE
  • Položka Dĺžka: 0inch
  • Položka Hmotnosť: 0kg
  • Materiál: ABS
  • Názov Modelu: ŽIADNE
  • Externé Testovanie Certifikácia: ISO9001

Štítky: q2, flex hp, audi a3, audi q3 výbava, dvere auta okraji stráže, dvere okraji stráže, 2019 audi q5, automobilovej nehode, audi a5, živicové nálepky na nechty.

Napísať recenziu

4 Ks Silikónové Automobilovej nehode Bar Proti Poškriabaniu Chránič Pre Audi A3/A4L/A6L/Q3/Q5 Auto Bočné Dvere Okraj Ochrana Stráže Nálepky

4 Ks Silikónové Automobilovej nehode Bar Proti Poškriabaniu Chránič Pre Audi A3/A4L/A6L/Q3/Q5 Auto Bočné Dvere Okraj Ochrana Stráže Nálepky

Napísať recenziu

Súvisiace produkty