Nový produkt

2020 Nové Xiao Mijia Elektrický Holiaci strojček S300 Britva 3 Hlavu IPX7 Suché, Mokré Holenie Stroj Fúzy Zastrihávač Umývateľný Čepeľ

999 položky

€14.79

-20%

€18.49

Mijia Elektrický Holiaci Strojček S300

Nové "nie je potrebné" voľbou pre mládež

3D plávajúce dyha | Double-layer žiletky | IPX7 vodotesný | Typ-C nabíjania

Skvelý mladý muž, nebojí zistenie poruchy

3D plávajúce dyha, vedieť každej strane vás

3D plávajúce dyha dizajn, či je vyčnievajúce časti, ako brady, krku, alebo depresie, ako sú kútik úst, čeľustí, atď., rezačka hlavy môže automaticky fit obrys tváre, čisté a hladké bez zanechania stôp.

Dvojité ostrie, rozlúčiť sa strnisko

Čelí mäkké bradu, pomocný nôž double-layer čepeľ najprv zdvihne bradu, a potom hlavný nôž kusy z fúzy rýchlo.

Skvelé mládež, jeden krok pred

Dvojitý krúžok nôž net

Získať viac spať, ráno

Double-krúžok nôž čisté má väčšie kŕmenie oblasti ako single-krúžok nôž net, a kŕmenie hodnota je zvýšená o 50% *. Pomer počtu vnútorný a vonkajší krúžok oka zuby a čepele je 1: 2, ktorý účinne vyrovnáva holenie účinnosti vnútorných a vonkajších krúžkov, a holenie je viac šetrí čas.

Automatické brúsenie hlavu

Mladší

Design automatické brúsenie hlavy, bočné časti hlavy, je používaná na brúsenie, ostrejšie použitie, hladšia holenie bez holenie, rýchlejšie a pohodlnejšie holenie.

Skvelé mládež, bezpečné a očakávané

IPX7 vodotesný *

Je vhodný pre umývanie celého tela

IPX7 úrovni telo vodotesný, možno prať celý stroj, čisté, bezpečné a pohodlné. To podporuje aj mokré a suché dvojité holenie a používa sa s pena na holenie pre oholenie viac čisto a dôkladne, a pleť je hladšia a pohodlnejšie.

IPX7 nepremokavé

Mokré a suché holenie

JFE & SANDVIK

Rezačka hlavy a nože čisté prijať dovezené ocele

Materiál noža čisté a hlavné nôž z JFE v Japonsku, a pomocný nôž materiál je z SANDVIK vo Švédsku. Má vysokú tvrdosť a je trvalé.

ECM elektrochemické obrábanie procesu

Rezačka hlava je viac opotrebovaniu a nôž net je hladšia

Čepeľ noža čistý prijíma ECM elektrochemické obrábanie technológie, ktoré môžu účinne zabrániť vzniku otrepov. Frézy, hlavu má lepšiu odolnosť proti opotrebeniu, dlhotrvajúci ostrosť a č tupý pocit, nôž net je hladký a plynulý.

Skvelé mládež, všetko

60 dní dlhá výdrž batérie *

Poplatok 1-krát, užívať 2 mesiace

To môže byť použitý až 60 dní pri plnom nabití. Cestovanie nevyžaduje plnenie, ktoré je pohodlné a starať-free. Upgrade plnenie metóda, pomocou Typ-C rozhrania, univerzálne, bezstarostné cestovanie.

10 minút vypnutie ochrany

1 krok viac bezpečnosti a úspory energie

Holiaci strojček funguje nepretržite počas 10 minút, a to sa automaticky preruší napájanie, aby sa zabránilo skryté bezpečnostné riziká spôsobené náhodným spustením, zároveň sa vyhnúť strata výkonu, bezpečné a energeticky úsporné.

Smart travel lock

Za 1 minútu

Inteligentný anti-mistouch, dlhým stlačením tlačidla môžete zadať cestovný zámok na uzamknutie alebo odomknutie štátu, aby sa zabránilo britva v cestovná taška z dotyku a začal omylom, spôsobuje skryté bezpečnostné riziká.

Vymeniteľné cutter head

Ľahko sa čistí a hygienickejšie

Odnímateľný fréza hlavou dizajn, samostatný orgán, flexibilné a pohodlné, starať-free čistenie.

  • Umývanie Režim: Umývanie celého tela
  • Pohlavie: Muž
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Typ Napájania: Nabíjateľná
  • Názov Značky: Xiao
  • Čas Nabíjania: 1.5 h
  • Použitie: Podpažné
  • Číslo Modelu: Xiao Mijia Elektrický Holiaci Strojček S300
  • Čas Používania: 60Mins
  • Funkcia: Twin Stierače
  • Uvedenie na trh: 2020

Štítky: hair clipper opravy, mi xiomi, 3 xaomi, zastrihávač pre mužov, xiomi, britva oholenie, xioami band 3, mijia xiao, 606 ložisko, electr holiaci strojček.

Napísať recenziu

2020 Nové Xiao Mijia Elektrický Holiaci strojček S300 Britva 3 Hlavu IPX7 Suché, Mokré Holenie Stroj Fúzy Zastrihávač Umývateľný Čepeľ

2020 Nové Xiao Mijia Elektrický Holiaci strojček S300 Britva 3 Hlavu IPX7 Suché, Mokré Holenie Stroj Fúzy Zastrihávač Umývateľný Čepeľ

Napísať recenziu

Súvisiace produkty