Nový produkt

Šperky Úložný Box, Kovové Tvare T-Náhrdelníky Náušnice Okrúhle Mramoru Displeja, Stojan na Náramky, Prstene, Hodinky

999 položky

€11.56

-18%

€14.27

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } [Odolné Opakovane Materiál]šperky zobraziť organizátor stojan je vyrobený z á kov, ktorý je odolný a robustný, nie je ľahké sa dostať hrdze a koróziu, výhodné pre vás na použitie.

[Jedinečný Dizajn]unikátny minimalistický dizajn vytvára prírodné a ekologické siluetu ako multi-vešiak stáť. Elegantné kovové šperky strom predstavovať clic zlatom prevedení.

[Ideálny pre Šperky Storage]môžete dať tieto šperky v tomto šperky stojan displej systematickým spôsobom, ktorý môžete nielen ušetriť čas nájsť milovaný šperky zápas rôzne oblečenie, ale tiež ušetriť miesto, ktoré nebude zaberať príliš veľa priestoru pre uloženie vašich šperkov.

[Široké Uplatnenie]Elegantné a jedinečné, šperky stáť bude kompliment akýkoľvek priestor, ideálny pre domáce použitie alebo pre profesionálne šperky obrazoviek v obchodoch alebo salóny.Väčšina dievčatá majú veľa náušnice, náhrdelníky a iné šperky, bolo by pekné, výber pre vás, ak chcete usporiadať vaše náušnice alebo náhrdelník.

[Žiadne Riziko]Zameranie na dizajn a kvalitu zlepšiť svoje skúsenosti. A to sa stane viac clic a nadčasový s časom.Doprajte každý technický detail kruto, starostlivo vybrať a prispôsobiť surovín, obstál v skúške času. Dizajnérsky tím sa snažil a testované každý materiál.

Typ: Šperky rack

Štýl: šperky zobraziť stojan

Funkcia: Zobrazenie náušnice karty, prstene, hodinky, náramky, drobné hračky a iné šperky

Farba:Biela, zlatá

Materiál:Mramor, kov

Veľkosť:8 x 26 x 18,5 cm

Obsah Balenia:

1 * Šperky zobraziť rack

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Druh: šperky rack
  • Veľkosť: 8 x 26 x 18.5cm
  • Funkcia: Displej náušnice karty, prstene, hodinky, náramky, drobné hračky a iné
  • Číslo Modelu: šperky darčeka organizátor displej krabíc a obalov
  • Šperky Balenie A Typ Displeja: Prípadoch A Displeje
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vlastnosti Produktu: Náhrdelník S Príveskom, Náušnice Displeja, Stojan, Držiak
  • Štýl: šperky zobraziť stojan
  • Materiál: Kov, mramor

Štítky: boho šperky box, krajina krúžok box, stojan náramok zobraziť stojan, muž náhrdelník box, drevené krúžok tabuľka, displej šperky stojan, jewely box balenie, tin obaly boxy, šperky orgán, 108 japamala.

Napísať recenziu

Šperky Úložný Box, Kovové Tvare T-Náhrdelníky Náušnice Okrúhle Mramoru Displeja, Stojan na Náramky, Prstene, Hodinky

Šperky Úložný Box, Kovové Tvare T-Náhrdelníky Náušnice Okrúhle Mramoru Displeja, Stojan na Náramky, Prstene, Hodinky

Napísať recenziu

Súvisiace produkty