Nový produkt

3D Tlačiarne Diely BMG Vytláčacie Klon Dual Drive Vytláčacie upgrade Bowdenových vytláčacie 1.75 mm vlákna 3d tlačiarne mk8 vytláčacie

999 položky

€8.87

-40%

€14.79

Názov produktu:BMG Vytláčacie

Vlákna:1.75 mm

Motor:34cm Nema 42 Stepper Motor

Funkcie:

V BMG využíva vnútorný prevodový pomer 3:1 spolu s precízne cnc obrábané kalená oceľ pohon prevodovka, aby vám kompaktný počítač pre všetky vaše aplikácie.Či už potrebujete vysoké rozlíšenie výtlačky s malými trysky alebo high-flow výtlačky s veľkým trysky optimalizované prevodový pomer v kombinácii s náš vedúci jednotky gears poskytuje bezkonkurenčnú tlačí moc a lightning rýchle retractions ľahký a kompaktný balík.

BMG vytlácacie lisy sú vhodné pre široký rozsah materiálov z nylonu a mäkké TPU/TPE. Na vytláčacie je určený pre 1.75 mm spotrebný materiál. Zapínanie na jar usporiadanie umožňuje užívateľovi doladiť tlak tým, krmivo, dual disk zariadenia na spotrebný materiál. To umožňuje užívateľovi voľne upraviť tesnosti podľa charakteristiky spotrebný materiál. Unikátny dvojitý zdroj výstroj minimalizuje sklz a zvyšuje zdroj sily. Zníženie radiacej jednotky tiež ovplyvňuje väčší krútiaci moment na lisovanie, a zároveň znižuje zaťaženie motora a predlžuje životnosť motora.

Ďakujem vám veľmi pekne za nákup vysoko kvalitných doplnkov .nechceme predávať nekvalitné lacné produkty pre našich zákazníkov.Každý zákazník je náš dobrý priateľ.Spracujeme každý priateľ, ktorý dôveruje nám úprimne.

Typ 1: 1set BMG Vytláčacie

Typ 2:1 sada BMG Vytláčacie + 1pc Nema 42 Stepper 34cm Motora

Platby

1.Akceptujeme platby cez všetky www.vitek.sk je povolené.( Ak chcete zaplatiť cez PayPal, prosím, kontaktujte nás )

2.Platba musí byť vykonaná najneskôr do 7 dní aukcie uzávierky.

3.Nezahŕňa clo alebo iné poplatky.

Služby zákazníkom

1.Predpredaj:Ak máte nejaké otázky o transation,prosím, neváhajte nás kontaktovať.

2.V tranzite :Ak ste nemali dostal zásielku, prosím prečítajte si naše prepravné politiky starostlivo alebo kontaktu s nami pred použijete spor, alebo vec.

3.Po deliveryIf nie je žiadny problém, o objednávke, prosím, kontaktujte nás skôr, než použijete spor, alebo vec.

Doprava

1. Objednávka bude spracovaná do 48-72 hodín overenie platby.

2. My len loď do vašej potvrdil www.vitek.sk adresu.

3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkend a dovolenku. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak sa rozhodnete "Čína príspevok riadny balík plus" a nedostali vašu zásielku nad 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.

Ak sa rozhodnete "Čína Príspevok Registrované Air Mail / www.vitek.sk štandardná doprava / www.vitek.sk šetrič / Epacket" a nedostali vašu zásielku nad 35 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr. Vaša spokojnosť je naša motivácia!

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

6. Pre cieľovej krajine vlastné dane,nemôžeme zvládnuť, že potrebujeme cstomer pomôcť vlastné clearence,že je kupujúceho zodpovednosti.

Vráti A Vrátenie Platby

1. Môžete nás kontaktovať do 3 dní a vrátiť balík do 7 dní od dátumu jej prijatia.

2. Prosím, špecifikujte dôvod, prečo sa chcete vrátiť, je lepšie, môžete poskytnúť fotografie alebo videá.

3.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍ priložiť návratový kód z nás.(ak sa potrebujete vrátiť balík ,budeme ponúkame vám návratový kód).

Spätná väzba

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Ak ste spokojný s našim produktom a servisu, prosím, zanechajte nám 5 ★★★★★ hviezdy spätnú väzbu. Vaša pozitívna spätná väzba je pre nás dôležitá.

Kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby. Budeme sa snažiť vyriešiť problém, vďaka!

  • Druh: Bowdenových Vytláčacie
  • Názov produktu: BMG Vytláčacie
  • vlákna: 1.75 mm
  • Funkcia: Dual Drive Výstroj
  • Použitie: 3d tlačiarne diely
  • Názov Značky: IdeaFormer
  • Položka Druh: Vytláčacie
  • Číslo Modelu: bmg

Štítky: titan extrud, 3d tlačiarne bowdenových konektor, bmg dual drive, vlákna chko, enser 3 vytláčacie, čierne vlákna vytláčacie, 17hs4023, bowdenových trubice, direct drive tetovanie, 3d vlákna stroj.

Napísať recenziu

3D Tlačiarne Diely BMG Vytláčacie Klon Dual Drive Vytláčacie upgrade Bowdenových vytláčacie 1.75 mm vlákna 3d tlačiarne mk8 vytláčacie

3D Tlačiarne Diely BMG Vytláčacie Klon Dual Drive Vytláčacie upgrade Bowdenových vytláčacie 1.75 mm vlákna 3d tlačiarne mk8 vytláčacie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty