Nový produkt

Mach3 USB Rozhranie CNC Motion Controller NVCM 3/4/5 /6 Osé CNC riadenie pohybu karty pre CNC Engravin

999 položky

€34.53

Balík Produktov

1 x MACH3-Motion Control Karty 1 x USB kábel 1 x CD

Popis Produktu

NVCM je 3/4/5/6 osi motion controller strávime 1 rokov na dizajn. NVCM podporu Mach3 softvéru cez USB port pre komunikáciu s počítačom.

1.Výhodou 1)môže Ovládať 3/4/5/6 stepper motor beží súčasne v maximálne možnej miere. 2)S 16 programovateľných vstupné rozhranie, môže byť nakonfigurovaný s funkciami, ako je limit na núdzové zastavenie. 3)S 16 programovateľné výstupné rozhrania, môže byť nakonfigurovaný tak, ako je riadená periférnych zariadení, ako sú vodné chladenie a hmly chladenie. 4)S 1 kanál štandardné Ručný pulz MPG rozhranie. 5)PWM výstup ovládanie vretena. 6)Hliníkovej zliatiny krytu. 7)USB rozhranie, podpora MACH3-software. 8)DCDC elektrické izolácie 9)Optocoupler izolácie. 10)maximálneho výstupného impulzu 125K stepper motor je vhodný pre väčšinu obrábacích systémy

2.Produkt spojenia definovať a metóda

3.Vzhľad a veľkosť:

Prepravné Náklady

Naše výrobky sa predávajú na celom svete. Ak potrebujete veľa položiek v rovnakom čase, prosím kontaktujte nás vopred potvrdiť, lodné náklady.

Platby

Prijímame paypal kredit, bankovým prevodom, western union, atď. Platba musí byť vykonaná v 7days kalendárnych dní dražby čas ukončenia.

Problém a spätná Väzba

PROSÍM, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky predtým, ako budete kontaktovať nás. Sme čestní a užitočné dodávateľa , budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problémy s vami. Vaša spokojnosť je veľmi dôležité pre náš obchod, tak nás, prosím, kontaktujte pred chcete zanechať negatívnu spätnú väzbu. Veľmi pekne ďakujem vopred.

Vrátenie peňazí

Ak NIE ste SPOKOJNÍ s našimi package ako výrobky je škoda, prosím, prihláste sa a ihneď nás kontaktujte. Ak je to možné, prosím vziať nejaké fotky, alebo urobiť malý video o tom. To nám pomôže vyriešiť problémy.

Poznámka

Dokážeme vyrobiť produkt podľa našich zákazníkov dizajn. Ak potrebujete niečo veľmi špeciálne, prosím, informujte nás o tom. Sme ochotní pomôcť, si o nej.

  • Typ Motora: Stepper Motor
  • Číslo Modelu: NVCM_V2.1
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Zdroj Napájania: DC

Štítky: cnc controll rada, cnc router auta, mach3 cnc usb, cnc router, l7812, panel cnc 5 os, cnc riadenie, usb mach 3, mach3, cnc ovládanie mach3.

Napísať recenziu

Mach3 USB Rozhranie CNC Motion Controller NVCM 3/4/5 /6 Osé CNC riadenie pohybu karty pre CNC Engravin

Mach3 USB Rozhranie CNC Motion Controller NVCM 3/4/5 /6 Osé CNC riadenie pohybu karty pre CNC Engravin

Napísať recenziu

Súvisiace produkty