Nový produkt

Nové Mini Mobilný Telefón, Mikrofón Skryť Počítačové Hry Microfone Kondenzátora Nahrávania pre Väčšinu Fotoaparát Telefónu DV 3,5 mm Stereo

999 položky

€3.55

-10%

€3.95

Rovno Mini Mobilný Telefón, Mikrofón Počítač Hosť Microfone Kondenzátora Nahrávania pre iPhone atď Fotoaparát Telefónu DV 3,5 mm MIKROFÓN Kondenzátorových Mikrofónov bol navrhnutý špeciálne pre iPhone pre Samsung pre Huewei pre Motorové atď Android telefóny. Je vyrobená z high-kvalitné metail a je digitálne kalibrovaný pre presné štúdiovej kvality nahrávky.

FUNKCIE

3,5 mm 4 pól konektor pre Mikrofón pre iPhone 6/6,7,8,X, Samsung Všetkých Model pre Huawei Všetky Model pre Xiao a iné väčšina 3,5 mm stereo jack. Vhodné pre väčšinu počítač , herný ovládač, ručné herné zariadenia atď hrať .

Mini štýl a ľahko sa prenáša. Straight fit pre Mobilný telefón.

Krásny vzhľad a pohodlné ručné pocit.

Vynikajúca zrozumiteľnosť reči pre presné štúdiovej kvality nahrávky

Navrhnutý špeciálne pre Apple iPhone, iPad a iPod touch, pre Samsung pre Huawei Mobilný telefón

Vyrobené z vysoko kvalitného, obrábané lietadlo-stupeň kovu.

ŠPECIFIKÁCIA

Polar vzor: Omni-directional

Kapsule priemer: 5.0*2.7 mm

Citlivosť: - 34db±3db

Frekvenčný Rozsah: 20-20KHZ

Impedancia Výstupu:

Štandardná Prevádzka Napätie: 2.0 V-10V.DC

SNR: >58db

Package :

1 x mikrofón

Q & A

Otázka: Ako vybrať mikrofón vhodný pre vás ?

Najprv musíte si istý, čo konektor potreby, mikrofón hlavný konektor 3,5 mm Mono Jack, 3,5 mm Stereo 3,5 mm Skrutka Stereo Jack, XLR 3pin, XLR mini 4pin, XLR T4, XLR C4 a 3,5 mm Mobile konektor.

3,5 mm mono jack zvyčajne vhodný pre zosilňovač,reproduktor. 3,5 mm stereo jack jedľa pre kameru, zosilňovač, atď, Náš compnay 3,5 mm skrutkovací jack zvyčajne vhodný pre sennheiser a rovnaký konektor systému. XLR 3pin zvyčajne vhodný pre AKG/Samson/Gemini/IMG Stageline/Nady, XLR mini 4pin vhodné pre Shure a rovnaké atď systému, XLR C4 ft pre Mipro značky systému. XLR T4 vhodné na Audio-Technica značky systému. 3,5 mm mobile konektor je 3line jedľa pre mobilný telefón, Prosím, uistite, správny konektor.

Otázka : Ako nájsť helper ?

Ak zistíte, že vaše kúpil výrobok nemôže fungovať alebo nie dostávať produktu. Prosím, nie starať sa, prosím, poslať správu, aby mi o detail problém. Správa by mala obsahovať mikrofón problém,čo používate na prehrávanie a potrebujete konektor. Som vám najviac pomohlo vyriešiť. Ak je kvalita naozaj majú poškodené zásielky na cestu, by som vám nový mikrofón.

Dúfame, že sa to urobiť čo najlepšie služby pre každého zákazníka. Dáme ďalšiu pomoc pre akýkoľvek problém. Váš sme najlepšie zákazníka. Dúfam, že každý zákazník, môžete mi dať dobrú spätnú väzbu.

Doprava

Spojené Štáty zákazník zvyčajne loď cez ePacket , okrem batérii produktu.

Európa, Južná Amerika, Ázia zákazník zvyčajne loď cez Čína post office ,okrem batérii produktu.

Rusko zákazník zvyčajne loď cez ePacket alebo Čína-Rusko logistických linky.

USA loď čase medzi 8 až 26 dní. Európa a Ázia loď čase medzi 12 až 35 dní. Južná Amerika a iné krajiny loď čas medzi 35 až 90days.

(to je priemerný čas. Nejaký čas potrebovať neskôr.)

Spätná väzba

Ak nemáte príjem alebo produkt nie sú dobré. prosím pošlite správu na mňa. ak potrebujete dať spätnú väzbu. prosím, daj mi 5 star.pomôžeme vám slove problém. ale prosím, nie, daj mi zlé spätnú väzbu. ďakujem vám veľmi pekne

Warranty&Return Sme guarentee opustiť všetkých zákazníkov pozitívnu spätnú väzbu na druhý deň po platby prijaté. Podporujeme našich zákazníkov, na kontakt S NAMI s cieľom vyriešiť všetky problémy týkajúce sa transakcie pred ochodom neutrálne&negatívnu spätnú väzbu na www.vitek.sk. Uistite sa prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu, Ak máte nejaký problém s výrobku alebo majú ankety, prosím, kontaktujte nás. Prosím, skontrolujte spam nastavenie e-mailu alebo skontrolovať spam/filtrovať e-mailovú zložku, ak nechcete dostávať odpovede od nás. Všetky výnosy bez RMA formulár bude odmietnutý. Prosím, uistite sa, že získať a zahŕňajú je v pôvodnom packag

  • Súbor Typ: Jeden Mikrofón
  • Štýl: Rovné
  • Vhodné Pre: Mobilný telefón, Mikrofón
  • Prevodník: Kondenzátorových Mikrofónov
  • Polar Vzory: Všesmerového
  • Komunikácia: Káblové
  • Názov Značky: Qiyin
  • Konektor: 3,5 mm stereofónny konektor pre Mikrofón
  • Použitie: Počítač, Mikrofón
  • farba: čierna
  • Číslo Modelu: LT-IP13
  • Package: Áno

Štítky: bm800 kondenzátorových mikrofónov, skryté kamery, meike stereo mikrofón, u87, mic pre počítač, e935, microphon pre pc, microphon, skupina mikrofón, hráč mikrofón usb.

Napísať recenziu

Nové Mini Mobilný Telefón, Mikrofón Skryť Počítačové Hry Microfone Kondenzátora Nahrávania pre Väčšinu Fotoaparát Telefónu DV 3,5 mm Stereo

Nové Mini Mobilný Telefón, Mikrofón Skryť Počítačové Hry Microfone Kondenzátora Nahrávania pre Väčšinu Fotoaparát Telefónu DV 3,5 mm Stereo

Napísať recenziu

Súvisiace produkty