Nový produkt

Dephoto Bezproblémové Fotografovanie Pozadia Vianočné Ozdoby snehom decoreted na Drevo Pozadí studio fondy fond foto štúdio

999 položky

€5.21

-46%

€9.83

Naše značky---- DePhoto Sme profesionálne fotografovanie pozadie výrobca Naše pozadie je primárne zamerané na novorodencov,detí, dospelých,sviatky,narodeniny,svadby,atď. Naši dizajnéri môžu navrhnúť rôzne pozadia, podľa potrieb každého zákazníka. Ak potrebujete vlastné pozadie prosím, neváhajte nás kontaktovať. Môžeme to urobiť Maximum bezšvíkové šírka 300 cm

(iných obchodoch:maximálna môžu byť rezané 180 cm,väčšie veľkosti pozadia musia byť zostrihané;) Thin-Vinyl Tenké (aj trvalé),mäkký,ľahký,Ľahko Zložiť & Carry,lacnejšie a svetla ako Polyesterovej tkaniny,ale je stále tearproof,Takže je vhodná pre jednorazové použitie(narodeninovej party),rodinné fotografov.Poznámka:nedotýkajte sa ho s vodou ,keď si nájsť stopy na pozadí,môžete skúsiť použiť mierne vlhké navlhčenou handričkou skúste utrite ju.

Popis Produktu

Popis:

To pozadie je Svetlo absorpčných Non-reflexné,Bezproblémové.Č vrecku.

Môžeme vlastné akejkoľvek veľkosti pre vás tiež môžete tlačiť svoje vlastné fotografie ako pozadia je len obrázok je dostatočne jasné. Pls kontaktujte nás ak vás potrebuje.

Visí Váš Pokles:

Pomocou svorky na zavesiť na pozadí, stojan alebo pozadie systém podpory. Tieto nemajú pól vrecku.

Starostlivosť O Deti A Čistenie:

Na pozadia sú super user friendly. Stačí sa vlhkou handričkou s vodou.

Poznámka:

Na žiadosť colných , položka, nemôže byť príliš veľká, tak sme si preložte handričku, aby spĺňali požiadavku, prosím, železa, tkaniny, keď sa zobrazí položka, ďakujeme za pochopenie.

V záujme uľahčenia prepravy a balenia, bude zložený handričkou pozadí zásielky, čo v lomené;

Nebojte sa, nemajú vplyv na používanie, spôsob vymáhania a dopĺňa takto:

1. Tkaniny materiál, môže použiť železo, stlačením späť;

2. Roll to až tesne s valca, a čaká na 3-4 dni.

Ak máte pocit, pozadia nie s vysokým rozlíšením, vám niektoré rozmazané,tak je potrebné vzdialenosť pre fotografovanie. Aj mnohé veľké obrázky vo formáte môže zdať trochu pixelated, keď si to zblízka, ale I uistite sa, že len vhodné obrázky sú použité pre kvapiek poskytnúť najviac realistický pohľad je to možné.Prosím, majte na pamäti, že všetky počítačové obrazovky líšiť v kalibrácie farieb.

Tovar bude odoslaný do 1-2 pracovného dňa, keď sme prijali platbu.

Všetky pozadia sú vyrábané v Číne a sú vytlačené v čase objednávky. Zákazník vlastné pozadie,Prosím plán pre doba obratu cca. 3 dni pre tlač a expedíciu.

Položky bude loď z Číny poslať prostredníctvom USPS(s výnimkou multi poradí).V obvyklé,to bude trvať asi 7 až 15 dní.Na niektorých odľahlých oblastiach môže trvať aj viac ako 20 pracovných dní.

* Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 20 pracovných dní. Ak nechcete prijímať položky po 30 dňoch, prosím pošlite správu na nás, budeme skúmať a riešiť dodanie problém. Na niektorých odľahlých oblastiach môže trvať aj viac ako 45 dní!

Vracia:

Ak z nejakého dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, prosím e-mail nás do 30 dní od doručenia pre výmenu alebo vrátenie. V prípade vrátenia položka(y), musí byť v pôvodnom stave (nepoužívané v žiadnom prípade) a so všetkými originálnom balení, manuálov, a príslušenstvo. Budeme odpovedať svoj mail do 48 hodín normálne. niekedy sa trochu meškanie vzhľadom na víkend alebo dovolenku.

Spätná väzba:

1.Snažíme sa hodnota každého zákazníka 5-hviezdičkový pozitívne www.vitek.sk skúsenosti tvrdo pracovať a profesionálne. Sme tiež poskytnúť presné informácie o našich produktoch, pohotová komunikácia a rozumnú a primeranú cenu (rovnováhu medzi cenou a kvalitou) pre našich zákazníkov. Sme vítaní, a radi ak máte akékoľvek otázky, problémy alebo návrhy. Neváhajte a napíšte nám cez www.vitek.sk.

2.Ak nie je reakcia po kontaktovať nás niekoľko krát, prosím, skontrolujte svoj e-mailový spam.

3.Prosím, dajte nám Negatívnej Spätnej väzby, bez kontaktujte nás vopred. Budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť vaše problémy.

O nás:

Sme čestní na www.vitek.sk, aby si mohli dovoliť 100% Uspokojivá služby. S cieľom poskytovať kupujúci jednoduchšie, rýchlejšie a viac priamych spôsob, ako dosiahnuť na kvalitu výrobkov na prilákanie veľkoobchodná cena s veľkou účinnosťou od vybraná štandardná výrobca predajcov. Napomáhaním výrobca, predávajúci, aby sa naplnila odbornú pomoc zákazníkom služby, efektívne doručenie objednávky proces a po predajný servis, sme sa zaviazali ponúka každý kupujúci superior a radostný zážitok z nakupovania.

Sme odpoveď akékoľvek e-mailové správy do 1 business / pracovných dní; Naše otváracie hodiny: Po-so 9:00-17:30, UTC/GMT +8 hodín.

  • Názov Značky: DePhoto
  • Číslo Modelu: PGT171
  • Package: Áno
  • Príležitosti: Sviatok,Vianoce, Narodeniny/Xmas Party, Oslavy, Výročia
  • Druh: Sprej Maľované
  • Materiál: Vinyl
  • Vhodné Miesto: Foto obchod, Reštaurácia, Hotel, Bar, Štúdio, Škola, Dom
  • Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Jeseň, Zima
  • festival: Nový Rok,Vianoce,St. Patrick ' s Day, Halloween
  • Ľudia/Davy: Dieťa, Batoľa, Dieťa, Milenec, Pár, Rodinu
  • Štýl: Iné

Štítky: fotografie kufor, rád foto, rád štúdio, photo studio fondov, vonkajšie betlehemom drevené, bezšvové pozadie stojan, mini photo studio fondov, bell (bicie, pozadie snehu, pozadie štúdio.

Napísať recenziu

Dephoto Bezproblémové Fotografovanie Pozadia Vianočné Ozdoby snehom decoreted na Drevo Pozadí studio fondy fond foto štúdio

Dephoto Bezproblémové Fotografovanie Pozadia Vianočné Ozdoby snehom decoreted na Drevo Pozadí studio fondy fond foto štúdio

Napísať recenziu

Súvisiace produkty