Nový produkt

Originálne WIFI Pre Samsung Galaxy Tab S 10.5 T800 Doske,Európa Verzia Pre Samsung Galaxy T800 Logic Board,Doprava Zdarma

999 položky

€23.02

Vitajte v našom obchode,pls pozorne si prečítajte nižšie produkty podrobnosti pri zadaní objednávky,ďakujeme !!!

*Kvalitné a pohodlné cenu

*100% Perfektný ,bezpečnosť,jednoduchá inštalácia

*Testované po jednej pred odoslaním

*Pre Samsung Galaxy Tab S 10.5 T800 WIFI Doska

Produkt Zobrazenie :

Platby:

1.Akceptujeme platby cez www.vitek.sk ESCROW

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po objednávke predložiť.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky:

1.Sme v súčasnosti loď na celom svete countried.Okrem APO/francúzskej polynézie pomocou dôveryhodné tretie strany, kuriérske služby.

Ako dlho trvá, kým mi na prijímanie objednávok?

Čas potrebný na získanie vašej objednávky je závislá od 2 faktorov:spôsob doručenia si vyberiete a objednávky plnenia obdobie.Vezmite prosím na vedomie, že robíme maximum, aby sme uistite, že ste dostať vašu objednávku načas.Nižšie sú odhadované časové horizonty.

2.Spôsob doručenia

Nižšie sú naše partnerstvo logistické spoločnosti a predpokladaný čas rámy.Čas v tranzite, sa líši v závislosti od toho, kde sa nachádzate.

Spôsob Doručenia

Odhad Času

DHL

3~7 dní

FEDEX

3~7 dní

UPS

3~7 dní

EMS

8~12 dní

Supersaver (do 2 kg)Čína príspevok

20~60 dní

Supersaver (do 2 kg)HK príspevok

20~30 dní

O záruke:

1.Výrobky, e zdrojom sú najvyššej kvality,takže ak nie ste spokojní s položkou ste si zakúpili,prosím, kontaktujte náš Tím Služieb Zákazníkom .Hneď, ako je to možné.Sme schopní pomôcť s akýmkoľvek vráti a náhrady založené na stav položky.

2.Ak tovar, ktorý ste dostali, nie ako je popísané vyššie.Prosím informujte nás, a nám poslať späť do 3 dní pre vrátenie peňazí.Vrátime v lehote jedného týždňa od doručenia vrátiť tovar.

3. Ponúkame 3 mesiacov záruka na všetky naše produkty.Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave (naše záručné nálepky,LCD screen protector,originál obale). Dôrazne advide našich zákazníkov na testovanie produktov prvé pred inštaláciou .Vrátenie bude platný len a vrátenie spracované PO tom, čo sme dostali vašu položky.

Vezmite prosím na vedomie, že follwing položky sú nonreturnable:

1). Používané Položky

2). Položky bez naše nálepky alebo originálnom balení

3). Položky, ktoré nie sú odosielané nás

Poznámka:Zákazník by mal znášať náklady na prepravu tovaru späť budeme platiť za poštovné pre preposielanie.

Iné predpisy:

Všetky zásielky sú odoslané do a z krajiny alebo regiónu musí prejednanie prvý.Zákazník je zodpovedný za všetky clá a dovozné dane,vrátane (ale nie limitied k )vedieť dovozné zákony a riešenie dane,sadzby,a položku záchvaty.Zákazník ciel a daní, sa líšia v každej krajine, Sme nie je zodpovedná za akúkoľvek cla alebo dovozu dane.

Spätná väzba:

1.Ak ste spokojní s našimi tovaru. Prosím, zanechajte nám pozitívne 5 hviezdičiek Pozitívnu spätnú Väzbu,budeme veľmi ocenia za vašu podporu.

2.Ak nie ste spokojní,prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby pred kontakt s nami.alebo nám pošlite e-mailom .Budeme odpoveď do 1 pracovného dňa po vás e-mail.

3.SERIOUR KUPUJÚCI IBA v tom,Prosím, ponuku, ak súhlasíte so všetkými položkami.

  • Produkt Situácie: Na Sklade
  • Číslo Modelu: Pre Samsung Galaxy T800
  • Frekvenčný Rozsah: Pre Samsung Galaxy T800
  • Druh: Interné
  • Pôvodné Miesto: Shenzhen Guangdong, Čína(pevninská časť))
  • Stav: Rozobrať a Použiť
  • Kompatibilné Značky: Samsung
  • Verzia: Európa Verzia
  • Kompatibilný Model: Pre Samsung Galaxy T800
  • Štýl: Pôvodné Odomknutá
  • Názov Značky: LISFG

Štítky: španielsko sklade, 2014 samsung galaxy doska, telefón iphone 6 doske, akcia obrázok t800, klietka materiál, galaxy tab4 doska, smartwatch t900, sm t805, iphone 8 doske program, samsung galaxy tab pro 8 4 doske.

Napísať recenziu

Originálne WIFI Pre Samsung Galaxy Tab S 10.5 T800 Doske,Európa Verzia Pre Samsung Galaxy T800 Logic Board,Doprava Zdarma

Originálne WIFI Pre Samsung Galaxy Tab S 10.5 T800 Doske,Európa Verzia Pre Samsung Galaxy T800 Logic Board,Doprava Zdarma

Napísať recenziu

Súvisiace produkty