Nový produkt

20L Vonkajšie Športové potreby na Kempovanie Skladacia Vody Taška Turistika Storge Vody Vedro Piknik Vodnej nádržky Zdvíhacie Plošiny Taška S Kohútik

999 položky

€8.09

-33%

€12.08

Funkcie: 1.Potravinársky Materiál: Vystupoval s LDPE4 Materiálu(US standard),FDA,potravinársky, non-jedovatý, bez zápachu, BEZ obsahu BPA PVC a DEHP, transparentnejšie a mäkké, nie je ľahké byť poškodené alebo zachrapčala v porovnaní s inými vody nádoby na trhu.

2.Nepresakuje Nadstavec: unikátny Patentovaný kohútik dizajn s č gumovým tesnením a zásuvky pozície, jednoduché, aby sa zabránilo úniku na prepravu vody, bez starostí pre rozptyl vody všade.

3.Skladacie a prenosné: úspora Priestoru pred a po použití,skladacia byť uložené a ľahký, aby sa držať v batohu, alebo v aute pre outdoor camping, turistiku atď,uchovávajte ho v suchu po použití a je opakovane použiteľný pre budúcnosť.

4.Vonkajšie a núdzové použitie: Skladacie vody kontajner je ideálny pre outdoorové aktivity,ako napríklad turizmus, camping, turistiku, horolezectvo, poľovačka,aj pre každodenné použitie:Ľadovej vode skladovanie.Automobilový núdzové vody.Umývanie rúk staníc v festivaloch.Medzitým,keď sa stretnete s katastrof ako hurikán, oheň, sucho, zemetrasení, záplav, to bude veľmi dôležité núdzovej pripravenosti na svoje prežitie súpravy!

5.Vonkajšie a núdzové použitie: Skladacie vody kontajner je ideálny pre outdoorové aktivity,ako napríklad turizmus, camping, turistiku, horolezectvo, poľovačka,aj pre každodenné použitie:Ľadovej vode skladovanie.Automobilový núdzové vody.Umývanie rúk staníc v festivaloch.Medzitým,keď sa stretnete s katastrof ako hurikán, oheň, sucho, zemetrasení, záplav, to bude veľmi dôležité núdzovej pripravenosti na svoje prežitie súpravy!

Popis:

Prečo Potrebujeme Skladacie Vody Kontajner?

Drží 1.3 / 2.6 / 5.3 Galón sladkej vody na pitnú/umývanie/čistenie.

Potravinársky PE Materiálu.FDA,BPA free,non-jedovaté,Č PVC a DEHP,bez zápachu, správnu teplotu-4℉ ~ 140℉.

Prenosný, ľahký, ľahko komprimovať, úspora priestoru.

Unikátny patentovaný kohútik dizajn s rôznymi gumovým tesnením a zásuvky pozíciu, bez starostí, vyteká problém.

Šetrné k životnému prostrediu.Skladané/Otvoril test viac ako 100-krát,odolné a opakovane vody kontajner.

1-PC TVAROVANÁ rukoväť,ľahko sa prenáša.On/Off nadstavec odstraňuje pre výplň, skrutky na spp.

Ideálne pre outdoorové aktivity, ako RV camping, horolezectvo, turistika, rybolov,poľovačka,aj na každodenné použitie(ako kuchyňa,chladnička,záhrada).

Tiesňové skladovanie vody nádoba na katastrofy: Hurikán, tornádo, požiar, povodeň, sucho a pod.

Špecifikácia:

Potravinársky LDPE4,PP

Farba: Transparentná

Teplota: -4℉ ~127. 4℉.

Otvorený Veľkosť(cca.):

5.3 Galón / 20 Liter (13.2 X 11.4 X 11.4 Inch)

Zložené Veľkosť:

5.3 Galón / 20Liter (10.2 × 9.4 × 2,7 Palca)

Hmotnosť:

5.3 Galón / 20Liter (290 g/10.2 oz)

Tipy:

Používanie sódy vody alebo octu a vody neponárajte do vody kontajner viac ako 15 minút, na prvý raz.

Len pre pitnú vodu.

Nie pre benzínové, naftové a chemické tekutiny.

Nedávajte vodnej nádržky do mrazničky v prípade poškodenia.

Nie zrazí s, ostré a drsné objekty, aby sa zabránilo poškodeniu.

Uchovávajte mimo dosahu ohňa a vysokej teplote.

  • Kapacita: 20L
  • Veľkosť: L
  • Materiál: PVC
  • Rozsah Teplôt: -
  • Hmotnosť: -

Štítky: Vedierko, 20l vedro, malá skladacia nádrž na vodu, tábor umývadlo, vedierko umývanie, skladacia benzin nádrž, segment pvc, kalos nádrž na vodu, skladacia pvc nádrž na vodu, vedierko zložiť.

Napísať recenziu

20L Vonkajšie Športové potreby na Kempovanie Skladacia Vody Taška Turistika Storge Vody Vedro Piknik Vodnej nádržky Zdvíhacie Plošiny Taška S Kohútik

20L Vonkajšie Športové potreby na Kempovanie Skladacia Vody Taška Turistika Storge Vody Vedro Piknik Vodnej nádržky Zdvíhacie Plošiny Taška S Kohútik

Napísať recenziu

Súvisiace produkty