Nový produkt

Auto GPS Tracker Vozidla Tracker GPS Lokátor Coban TK303F Nepremokavé odrezať Palivové Zistiť v reálnom čase Sledovacie Zariadenie Šok Alarm

999 položky

€16.43

-20%

€20.55

Dôležité Upozornenie, Pred Nákupom:

(1) Tento GPS Tracker TK303F len môže pracovať s 2G sieť GSM . Nepodporuje 3G,4G, Alebo 5G siete. Ak vaša krajina zatvorili 2G siete, odporúčame vám vybrať 3G, GPS tracker v našom obchode.

(2) Tieto krajín nemožno použiť tento produkt, Singapur,Kórea, Severná Kórea, Japonsko, Nový Zéland, Austrália . Môžeme nájsť takmer všetky krajiny na celom svete.

(3) Toto je naša 3G Vozidla GPS tracker GT06E odkaz pre vaše:

Prehľad:

Tento GPS Tracker Coban TK303F je auto gps tracker, ktorý pracuje na základe 2G GSM/GPRS a GPS satelitný systém určovania polohy. To nastaviť viacero funkcií zabezpečenia, polohovanie, monitoring a dohľad, tiesňové poplachy a sledovania v celom jej rozsahu. Dokáže sledovať a monitorovať vzdialený cieľ SMS, Mobilných APLIKÁCIÍ a Web sledovania platformu. Okrem toho, toto crawler TK303F je plne vybavený vozidla sledovacie zariadenie, ktoré je určené pre širokú škálu vozidiel sledovania aplikácie. Má to viac I/O rozhranie, ktoré môžu byť použité na monitorovanie alebo ovládanie externých zariadení. Podporuje širokú škálu doplnkov, ako sú palivový senzor, senzor otrasov, siréna, diaľkové ovládanie, atď. Jeho vstavaný GPS prijímač má vynikajúcu citlivosť a rýchlo, čas najskôr opraviť. Quad band GPRS/GSM subsystému podporuje 850/900/1800/1900 MHz umožňuje TK303F polohy, aby sa monitoruje v reálnom čase, alebo sa pravidelne sledované a backend server a mobilné zariadenia. Systémová integrácia je jednoduché, ako kompletná dokumentácia je k dispozícii pre GPRS komunikačný protokol. GPRS komunikačný protokol podporuje širokú škálu správy vrátane tiesňových, geo-plot, hraničné priechody, nízky stav batérie a plánované GPS polohy. Čo je viac, sledovanie softvéru pre toto zariadenie je zadarmo pre používanie ŽIVOT, nemusíte platiť žiadne mesačné alebo ročné poplatky za sledovanie služby!

Aplikácia: používa sa bežne na vozidlo a iných pohybujúcich sa objektov sledovania.

Hlavné Funkcie: 1. "Stopa" a "Monitor" prepínač režimov: predvolený režim je "sledovať" (režime Track), ak chcete sledovať hlas okolo zariadenia prosím poslať "monitor+password" na tracker, ak ho chcete, aby režime monitora, potom môžete uskutočniť hovor na číslo SIM, v tracker budete môcť sledovať hlas okolo neho; môžete poslať "tracker+password" na swtich prístroj späť do režime track. 2. Jedno Umiestnenie : * Ak tam má oprávnená čísla boli zriadené, tracker bude odpovedať na všetky hovory s umiestnením správa. Ak oprávnená čísla nastavený, potom iba autorizované čísla budú môcť získať umiestnenie správa z tracker; * voľbou tracker zariadenie z oprávneného čísla, bude to zavesenie hovoru a reagovať správu s google mapa odkaz a real-time zemepisnej šírky a zemepisnej dĺžky ; * Keď stratil opravy satelitov (žiaden signál GPS), bude sledovať prostredníctvom LBS / CELL-ID. Potom odpovedal SMS bude zahŕňať dve pozície: - GPS súradnice poslednej známej polohy. - LAC kód. Otvorené www.gpstrackerxy.com nájsť "príručka track", a dať prijaté kód v LAC a Cell-ID polia na miesta LBS technológie. 3. Auto sledovať priebežne:

* Skladby s obmedzenou krát na časový interval, napríklad odoslať SMS príkaz "fix030s005n +password" na sledovanie zariadenia, bude správa informácie o polohe s 30s interval 5-krát. * Skladba s neobmedzeným krát na časový interval, napríklad poslať SMS "fix030s030m***n+password" na sledovanie. Tracker sa správa v reálnom čase, polohe každých 30 sekúnd, keď ACC je NA a správa umiestnenia každých 30 minút, keď ACC je VYPNUTÉ. Poznámka: interval musí byť nie menej ako 10. * Smart sledovať na čas a vzdialenosť interval, táto funkcia znamená, že zariadenie môže byť sledované podľa prednastavených vzdialenosť a čas interval dva faktory. 4. Medzníky update automaticky: tracker bude aktualizovať informácie o polohe automaticky na webový server, akonáhle vozidlo zmena v smere jazdy cez vopred nastaviť uhol hodnota na forme hladkej dráhe v súlade so skutočným road, táto funkcia funguje iba v GPRS režime. 5. GPS drift potlačenie: táto funkcia je deaktivovaná ako predvolené, poslať "potlačiť+password" na tracker, to bude odpoveď "potlačiť drift ok". GPS údaje zastaviť aktualizáciu, ak vozidlo nie je jazdy (ACC je VYPNUTÉ) a zemepisnú šírku a dĺžku vždy udržať rovnaký, a dáta GPS aktualizácie automaticky, keď vozidlo je v pohybe (ACC NA). 6. Presná adresa: musíte nastaviť APN vašej miestnej siete GSM pre SIM kartu v tracker prvý pred použitím tejto funkcie; Po nakonfigurovaní APN, poslať "adresa+password" na prístroji, to bude odpovedať SMS vrátane presnú poštovú adresu). Napríklad: Č. 8, Guankou 2. Rd, Nantou, Nanshan district, Shenzhen, Guangdong, čína. 7. Location based service (LBS) / Cell-ID Umiestnenie: Ak tracker nemôže vytvoriť solídny GPS Fix, bude to vypočítať svoju polohu pomocou Cell-ID GSM umiestnenie. Poloha správy budú obsahovať GPS súradnice poslednej známej pozície, rovnako ako LAK kód, Zadanie LAC kód "Príručka Track" menu sledovania webu platforma www.gpstrackerxy.com bude vám umožní vidieť trackera aktuálnu polohu. Môžete tiež poslať príkaz "adresa+password" na tracker na vyžiadanie presnú adresu, stopy sa automaticky prepnúť na sledovanie podľa LIBIER v GPRS režime. Presnosť LBS závisí od vzdialenosti k najbližšiemu Siete GSM vysielač alebo Základňovej Stanice. Poznámka: Túto funkciu možno použiť bežne vo väčšine oblastí podľa signálu, GSM siete. To nemusí byť k dispozícii v niektorých oblastiach. 8. Údaje Zaťaženie:

  • Názov Modelu: GPS303F
  • Položka Veľkosť: 96*53*16 mm
  • GPS Citlivosť: -159dBm
  • Špeciálne Funkcie: Nepremokavé, Odrezať Olej, Hlas Monitor, Šok, Alarm, Alarm Otvorených Dverí
  • GPS Geografickej Polohy: Európa
  • Siete a Frekvencia: 2G siete GSM/GPRS; 850/900/1800/1900Mhz
  • Napätie: 12V
  • Presnosť Polohy: Presnosť systému GPS
  • GPS typ: GPS Tracker
  • Záruka: jeden rok
  • Veľkosť Obrazovky: Do 2 Palcov
  • záložnej batérie: Zdaniteľná 3,7 V 350mAh Li-ion batéria
  • Hlavnú Jednotku Hmotnosti: 70g
  • Gps Modul: Áno
  • Názov Značky: AUTOPMALL
  • Moc Von: W
  • auto napájanie: 9-40V
  • Spôsoby Určenia Polohy: GPS+LBS
  • Výdrž Batérie: 20 Až 29 Hodín
  • Softvér Na Sledovanie: Život Voľný Čas; iOS a Android APLIKÁCIE

Štítky: prenosný gps tracker sim, šteňa psa golier tracker, gp tracker, auto gps tracker s sim, coban, coban gps tracker, tracker, coban tk303f, čarovná trať, ios gps tracker.

Napísať recenziu

Auto GPS Tracker Vozidla Tracker GPS Lokátor Coban TK303F Nepremokavé odrezať Palivové Zistiť v reálnom čase Sledovacie Zariadenie Šok Alarm

Auto GPS Tracker Vozidla Tracker GPS Lokátor Coban TK303F Nepremokavé odrezať Palivové Zistiť v reálnom čase Sledovacie Zariadenie Šok Alarm

Napísať recenziu

Súvisiace produkty