Nový produkt

Skladom Kvalitné EMF Ochrany Žiarenia Neutralizers Mobilný Telefón Proti Žiareniu Nálepky Nastaviť

999 položky

€3.35

-13%

€3.89

Odrážky:

1、Negatívne ióny Náhrdelník: Prírodné materiály láva a turmalín, posilnenie prívesok. Posilnenie tela biopole, zvýšiť fyzickú vitalitu počas celého dňa. Energetická bilancia náhrdelník trvá škodlivých škodlivé orgone energie z elektroniky. Magnetické frekvencie a prevádza ho na pozitívne organizované orgone energie, zosúladiť s jeho ochranným energie, Zvyšuje prirodzenú obranu proti škodlivé žiarenie, pochádzajúce zo všetkých EMF zariadenia ! Perfektný darček pre seba alebo svojich priateľov.

2、EMF Ochrany Nálepky: Znížiť EMF 99%: Táto nálepka je testované & preukázané, že verzia tech mobilný telefón proti žiareniu chránič štít nálepky klesá. Množstvo elektromagnetického žiarenia; znížiť žiarenie až o 99%; absorbuje EMF a pôsobí proti škodlivým účinkom EMF / EMr žiarenia generované elektronické zariadenia, poskytuje komplexnú ochranu vášho tela.

3、Premium Materiál: Žiarenie štít nálepka je vyrobená z hľadiska radiačnej ochrany film a negatívne ióny film, uvoľňuje záporné ióny, ktoré neutralizuje kladné ióny vyrába elektronické zariadenia, chrániť naše zdravie z EMF žiarenia. Jednoduché Použitie: môžete držať EMR nálepky ľahko na zadnej váš mobilný telefón a iné elektronické zariadenia. EMF žiarenia štít neznížila! To prichádza s dlhou životnosťou; nie je potrebné ho vymeniť po celý rok, a to vám bude slúžiť dlhú dobu.

4、Štíhla Veľkosť: Svetlo a dostatočne tenké, že nebude robiť telefón ťažšie; nový ultra-tenký dizajn, a môžete dať na váš mobilný telefón, pre ipad a iné elektronické zariadenia. Môžete si ho vziať kdekoľvek! Chrániť vás a vašu rodinu pred žiarením.

5、Široko Používané: Toto žiarenie štít nálepky ako EMR chránič pre tablet PC, mobilný telefón, kindle, počítač, klimatizácia, chladnička, mikrovlnná rúra, tlačiarne, práčka,atď.

Funkcie:

Určené pre:

1. Tehotné ženy,deti,starší muž, ktorý sa pacientov.

2. Ľudí, ktorí používajú mobilné telefóny,počítače,elektronické zariadenia často.

3. Ľudia, ktorí často používajú Tablet PC, kindle,počítač,klimatizácia,chladnička,mikrovlnná rúra, tlačiarne,práčka,médiá a automatizácia kancelárskych zariadení.

4. Ľudia, ktorí žijú alebo pracujú v blízkosti vysokého napätia, rozvodne, rádio, radarové stanice, a elektromagnetický prenos veža.

Ako používať:

1. Odlupovanie a nalepiť na zadnú stranu telefónu alebo iných elektronických Zariadení.

2. Niektoré zariadenia môžu vyžadovať iba jeden Radiačnej ochrany nálepky a iné zariadenia, môže vyžadovať, 2, 3, alebo viac v závislosti na povahe prístroja.

Balenie Zoznam:

6 x EMF Ochrany

  • Nálepku Typ: Späť
  • Číslo Modelu: EMF Ochrany
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Handričku
  • Kompatibilné Značky: Iné
  • Typ Produktu: Nálepky

Štítky: aulterra emf neutralizátorom, hliníkový radiátor chladenie, anti žiarenia karty, emf chrániť, anti žiarenia textílie, sunbonnet, detektor emf, proti emf, anti žiarenia štít, mobil.

Napísať recenziu

Skladom Kvalitné EMF Ochrany Žiarenia Neutralizers Mobilný Telefón Proti Žiareniu Nálepky Nastaviť

Skladom Kvalitné EMF Ochrany Žiarenia Neutralizers Mobilný Telefón Proti Žiareniu Nálepky Nastaviť

Napísať recenziu

Súvisiace produkty