Nový produkt

Halloween Boruto Naruto Ďalšie Generácie Hatake Kakashi Vesta Konoha Orochimaru Môže Chlap Rock Lee Film Cosplay Kostým Anime

999 položky

€26.90

-17%

€32.80

Oznámenie: máme vlastné cosplay továrne a zabezpečiť veľkoobchodná cena commerce,Máme desať rokov skúseností v móde cosplay dizajn. Môžeme takmer zákazku akýkoľvek kostým v akejkoľvek veľkosti, farby a štýl.

Dobrý produkt, kvalita, nižšie ceny.

Zákazku je žiadny problém,keď si vyberiete Jeden Možnosť Veľkosti,uveďte, prosím, vaše Meranie veľkosti.

V Cene:Vesta

môžem predať samostatných kusov,napríklad: Pás alebo Kabát,atď. ak potrebujete ,KONTAKTUJTE NÁS .

ak nechcete prevziať cosplay oblečenie potrebné v mojom obchode, môžete nás kontaktovať a poskytnúť detailné fotografie a názov characteres , sme tiež, aby sa to a dá nízku cenu.prosím, KONTAKTUJTE NÁS ,vďaka!

Položka Meranie sa môže mierne líšiť. Farby, zobrazí sa môže mierne líšiť vzhľadom na svetelné efekty v štúdiu. Zoznam položiek NÁS. Veľká BRITÁNIA AU veľkosť,Č Ázijské veľkosť.Ak chcete zabezpečiť, aby vaše najlepšie riešenie, prosím, opatrní, kontrola veľkosti info pred objednávky;

Dôležité:uveďte, Prosím, nasledujúce merania nám ASAP keď vyhráte aukciu(kópia tejto tabuľky a pošlite nám ju)

Pošlite nám, prosím meraniami a naše na mieru opustí asi 3-5 cm medzera podľa kostým štýl.Pre Vyrobené-Na-merania,takže čas je asi 7-10days.Počas hektického,alebo pre zložité kostýmy,alebo pre niektoré unpredicated udalostí(napríklad z materiálu),výroba čas je oveľa dlhšie, ako normálne.

1. MÔŽEM PO CELOM SVETE DOPRAVA . ( S Výnimkou Číny )

2. Objednávky, ktoré boli spracované do 24-48 hodín overenie platby.

3. Ak máte naliehavú potrebu,prosím venujte nám Zvyčajne sme dodaní položky DHL. Epacket. EMS.atď. cena je o 7-10 dní .

(ak chcete zmeniť adresu doručenia,prosím )

4. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím . Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Položka Nie Je Prijaté

Prosím, ak položka nie je dorazí do 30 dní. Budeme kontrolovať, na pošte a opätovné chýbajúce položky.

Poškodené Položky

Prosím, ak je položka je poškodený, keď prišiel. Nám pošlete e-mail s foto je užitočné. Ponúkame riešenia v takýchto prípadoch. Vrátenie peňazí alebo výmeny bude zaručená.

Nie tak, ako sa očakáva

Prosím, ak položka nie je tak, ako sa očakáva. Prosím priložiť foto a popis, ak je to možné. Budeme s vami spolupracovať na riešení.

Návrat na vrátenie

Prosím, ak sa chcete vrátiť položku. Akceptujeme vrátiť o vrátenie dane do 30 dní odo dňa položku prijaté.

Budeme udržiavať vysoké štandardy excelentnosti Päť Hviezdičiek, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Pozitívna spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

máme vlastné cosplay továrne a zabezpečiť veľkoobchodná cena commerce,Máme desať rokov skúseností v móde cosplay dizajn. Môžeme takmer zákazku akýkoľvek kostým v akejkoľvek veľkosti, farby a štýl.

Dobrý produkt, kvalita, nižšie ceny.

Tam môže byť mierne oneskorenie služby zákazníkom otázky ako náš služby zákazníkom sídlom v Hong Kongu (GMT +8) a naše otváracie hodiny sú: pondelok až sobota (09:00-22:00) . Sme normálne odpovedať do 24 hodín.

  • Zdroj Type2: anime
  • Znaky: Hatake Kakashi
  • Špeciálne Použitie: Kostýmy A Príslušenstvo
  • Kategória: Cosplay kostýmy
  • Typ Zdroja: anime
  • Príslušenstvo: Vesta
  • Príležitosti: Halloween & Party
  • Materiál: Kepra
  • Komponenty: Vesta
  • Obsah Balenia: Vesta
  • Položka Druh: naruto
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Pohlavie: Unisex
  • Číslo Modelu: JS6880148

Štítky: jiraiya parochňu, cosplay jiraiya, kabát dazai, collier naruto, maska tobi, bunda naruto, wtf, akatsuki tobi, cosplay kakashi, handričkou naruto.

Napísať recenziu

Halloween Boruto Naruto Ďalšie Generácie Hatake Kakashi Vesta Konoha Orochimaru Môže Chlap Rock Lee Film Cosplay Kostým Anime

Halloween Boruto Naruto Ďalšie Generácie Hatake Kakashi Vesta Konoha Orochimaru Môže Chlap Rock Lee Film Cosplay Kostým Anime

Napísať recenziu

Súvisiace produkty