Nový produkt

Prenosné make-up LED Vyplniť Svetla

999 položky

€4.92

1. Robiť si starosti o farbe rozdiel po tom, ako si make-up?

2. Má nedostatočné svetlo núdzi, keď ste make-up?

3. Chceš, aby vlastné Hollywood make-up zrkadlo, ale to bude za váš rozpočet?

4. Bojíš sa, ako vybrať profesionálne farebnú teplotu svetla zobraziť najviac prírodné make-up?

Prečo Potrebujete Márnosť Svetlá Pri Make-Up ? Ak chcete mať profesionálne skvelého make-up, okrem make-up techniky, márnosť svetlo je veľmi dôležité.

Dostatok svetla, premietacie tvárou v tvár, nebude forme tieň, na make-up, aby sa zabezpečilo jednotné farby. To vám umožní dokončiť vašu krásu rutinné dokonale.

A môžete použiť zrkadlo na make-up v tme stave. Hollywood make-up zrkadlo vybrať svetlo zatváranie na svetlo dňa, aby lepšie pochopili miere tieni. 4 stmievateľné LED make-up svetlo (4000 K) Jednoduché na inštaláciu, stačí držať ju priamo na zrkadlo Bezdrôtový prenosné dobíjacie stmievač makup svetlá DIY Hollywoodsky štýl, zrkadlo na líčenie s nízkym rozpočtom

Bezdrôtový Prenosný Make-Up Svetla

Perfektný darček pre vašich blízkych: perfektný darček pre vašich blízkych počas valentín, Vianoce, narodeniny, alebo akýkoľvek iný sviatok. Flexibilita pre váš make-up doma, služobné cesty, alebo kdekoľvek chcete, prenosné na prepravu. Najlepšou Voľbou pre Dary

Je skvelý darček pre mamičky, babičky, sestry, dcéry, priatelia & družičky. Perfektný darček pre vašich blízkych: perfektný darček pre vašich blízkych počas valentín, Vianoce, narodeniny, alebo akýkoľvek iný sviatok.

Špecifikácie Jeden hmotnosť: 145 g Veľkosť: 68*312*68MM

Batérie: 4 x AA batérie (Nie je Súčasťou balenia) Materiál: plast a kov Farba: strieborná

Balenie obsahuje 1 x Prenosné Make-Up Svetla

Štítky: anjel vankúš, 1 yard čipky, g13 objímky, prenosné stlačte, p13 5s, 6v dc žiarovka, rgb truck, 8 smd, čipky pásky žltá, 12v e10.

Napísať recenziu

Prenosné make-up LED Vyplniť Svetla

Prenosné make-up LED Vyplniť Svetla

Napísať recenziu

Súvisiace produkty