Nový produkt

3 V 1 Tabuľka Bowling Shuffleboard Bowling Curling Dosková Hra Pre Cestovné Bar Školy Výcvik Rodinných Puzzle Deti Športové Hry

999 položky

€10.79

-39%

€17.69

Odrážky:

1、3 v 1 Hra: Táto hra nastaviť funkcie dobre definované priestory pre bowling a curling hry na jednej strane dosky, shuffleboard umiestnený priestranný na zadnej strane, a toto nastavenie sa robí pre zábavu indoor aktivity pre celú rodinu.

2、Veľkej Hry Mat: hra mat opatrenia o 10 x 40 palcov veľkosť, ktorý je navrhnutý špeciálne pre každodenné hráčov v mysli, urobili sme to väčší ako ostatné v trhu, tak táto množina môže poskytnúť realistické hranie skúsenosti pre 2 alebo viac hráčov pohodlie.

3、Party Hra Rekvizity: Táto hra ponúka inovatívne profesionálny dizajn a hladký a vrások zadarmo hry mat robí pre presnosť v reálnom čase, bowling, curling a shuffleboard zážitok pre rodiny nocí a zábavné strán.

4、Vysokej Kvality: Vyrobené s oktánovým ABS materiál, chromovaných puky a heavy-duty oceľové guľové sú robustné a odolné, ľahké, prenosné a skladací - nie nick, čip alebo opotrebovaním ľahko.

5、Jednoduchá Údržba: User-friendly elegantný dizajn pre rýchle a jednoduché nastavenie - nevyžaduje žiadne nástroje, nastavte ho na rovný povrch, roll mat viac a okamžite si hru podľa vášho výberu, ideálny darček pre deti, rodiny, študentov a skúsených hráčov.

Popis:

S urbanizácie, tabuľa, tabuľky-hornej a vnútorné hry sa stávajú čoraz viac populárne sú to príjemná činnosť a môže byť hraná v skupinách. Je to jeden z najlepších spôsobov, ako tráviť čas s rodinou a priateľmi. Naše Stolné hry kit obsahuje 3 hry v 1 - dobre definované priestory pre Bowling a Curling hry na jednej strane dosky a shuffleboard umiestnený priestranný na druhej strane - dokonalé nastavenie pre tabuľku top hráčov.

Funkcie:

3 v 1 tabuľka najlepších hier - bowling, curling a shuffleboard.

Jedinečné a inovatívne, profesionálne navrhnutý.

Extra-veľký hry mat: určené na základe trhových prieskum.

Hladké a vrások zadarmo mat robí pre presnosť v reálnom čase skúsenosť

Užívateľsky príjemný elegantný dizajn pre rýchle a jednoduché nastavenie - nevyžaduje žiadne nástroje.

Jednoduché použitie - nastavte ho na rovný povrch, roll mat viac a okamžite si hru podľa vášho výberu.

Môže byť použitý v interiéri alebo vonku: doma, v kancelárii, stôl a malých priestorov.

Vyrobené s oktánovým ABS materiál, chromovaných puky a heavy-duty oceľové guľové.

Robustný a odolný: nie nick, čip alebo opotrebovaním ľahko.

Ľahký, prenosný a skladací - ľahko prepravovať a skladovať.

Ideálny darček pre deti, rodiny, študentov a skúsených hráčov.

Balenie Zoznam:

1 x Hra Mat - asi 10 x 40 cm (Extra Veľké)

1 x Bowling Nastaviť

4 x Modrá Valčeky a 4 x Červená Valčeky - Puky opatrenie o 0.92 cm v priemere

  • Druh: Bowling nastaviť
  • Typ 2: Rodinné hry
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Typ 1: Curling
  • Názov: stolové hry
  • Číslo Modelu: Rodina hra

Štítky: hra, shuffleboard puk, dosková hra, dosková hra playmat, k bowling, trochu gag, korková doska hra, shuffleboard, dixit, mah jong nastaviť.

Napísať recenziu

3 V 1 Tabuľka Bowling Shuffleboard Bowling Curling Dosková Hra Pre Cestovné Bar Školy Výcvik Rodinných Puzzle Deti Športové Hry

3 V 1 Tabuľka Bowling Shuffleboard Bowling Curling Dosková Hra Pre Cestovné Bar Školy Výcvik Rodinných Puzzle Deti Športové Hry

Napísať recenziu

Súvisiace produkty