Nový produkt

50pcs/set M2.5 Univerzálny Gramofón, Headshell Kazety Montážny Kit Nerezové Skrutky, Skrutky, Matice Set s puzdrom

999 položky

€2.87

-26%

€3.93

Funkcia:

1,z nehrdzavejúcej ocele, súpravy môže byť olizovať magnet.Toto Univerzálne Kazety Montážny Kit obsahuje všetko potrebné, aby sa zmestili všetky phono kazety. Tento výber skrutky, matice a podložky obstarávať pre celý rad kazety telo hlbín.

2,Prosím, na vedomie, že tento montážny kit je vyrobený z vysoko pevnej nehrdzavejúcej ocele nie hliník, pretože mnoho kazety výrobcov výslovne neodporúčame použitie hliníka. Napríklad návod na inštaláciu Ortofon 2M kazety jasne hovorí "Nikdy viac utiahnite skrutky a nikdy použiť hliníkové skrutky, ako sa môže zaseknúť v závitových otvorov v montážnej platni". Hmotnosť nerezová oceľ skrutky verzus hliníka alebo iných materiálov je tiež irelevantné, pretože vždy by ste si mali upraviť protiváhu na zadné rameno, aby sa zabezpečilo, že ste nastavili správny Vertikálne Sledovanie Účinnosti (VTF) odporúčané pre vaše kazety a dotykové pero.

3 Ak chcete dosiahnuť čo najlepší výkon vášho zariadenia je nevyhnutné, aby sa zabezpečilo, že kazeta je správne nasadená na headshell uistiť sa, že ste vždy používajte čo najkratšom skrutky, ktoré bude vyhovovať vašim kazeta / headshell zmes. Zásuvky na hlavu skrutky umožňuje ľahké uťahovanie pomocou dodaného imbusové kľúče.

4,6, 8, 10 a 12 mm skrutky sú ideálne pre montáž väčšina z kazety na trhu. 16 & 20 mm skrutky sú zahrnuté pre hlbšie telo kazety a M2 skrutky (10 mm & 16) sú zahrnuté pre väčšinu Thorens headshells.

Tento full kit obsahuje:

2 x M2.5 x 6 mm z nehrdzavejúcej ocele imbusové skrutky 2 x M2.5 x 8 mm z nehrdzavejúcej ocele imbusové skrutky 2 x M2.5 x 10 mm z nehrdzavejúcej ocele imbusové skrutky 2 x M2.5 x 12 mm z nehrdzavejúcej ocele imbusové skrutky 2 x M2.5 x 16 mm z nehrdzavejúcej ocele imbusové skrutky 2 x M2.5 x 20 mm z nehrdzavejúcej ocele imbusové skrutky

12 x M2.5 nerezovej ocele orechy 12 x M2.5 nehrdzavejúcej ocele podložky

2 x M2 x 10 mm z nehrdzavejúcej ocele imbusové skrutky 2 x M2 x 16 mm z nehrdzavejúcej ocele imbusové skrutky 4 x M2 nerezovej ocele matice 4 x M2 nehrdzavejúcej ocele podložiek 1 x 2 mm Imbusový kľúč (za M2.5 imbusové skrutky) 1 x 1,5 mm Imbusový kľúč (za M2 imbusové skrutky

  • Druh: Iné
  • Názov Značky: JimBon

Štítky: phono tonearm, headshel, opakovane použiteľné kazety prípade, kábel tonearm, prípade gramofónu, vedúci gramofónu, hráč záznam vinyl, turntabl, kazety phonograph, kazety prípade kazety.

Napísať recenziu

50pcs/set M2.5 Univerzálny Gramofón, Headshell Kazety Montážny Kit Nerezové Skrutky, Skrutky, Matice Set s puzdrom

50pcs/set M2.5 Univerzálny Gramofón, Headshell Kazety Montážny Kit Nerezové Skrutky, Skrutky, Matice Set s puzdrom

Napísať recenziu

Súvisiace produkty