Nový produkt

Biometrický snímač Odtlačkov Skener Dverí Zamky Smart Home Dverí Zamky Odtlačkov prstov pre vonkajšie

999 položky

€122.71

-57%

€292.15

Biometrický snímač Odtlačkov Skener Dverí Zamky Smart Home Dverí Zamky Odtlačkov prstov pre vonkajšie

Prečo si vybrať nás?

1.Sme továreň, ktorá má nové myšlienky o R&D a trhy požiadavky.

2. Považujeme za kvalitu, ako naša snaha a ponúknuť uspokojenie po-podporu predaja.

3. Ponúkame personálne služby pre tých, ktorí potrebujú špeciálne produkty.

4. Módne inteligentné .produkty.

5. Rôzne zámky valca na splniť rôzne požiadavky.

6. Rodinný podnik, hardware a súčasti našej vlastnej továrni výroby, prísna kontrola kvality.

Výhody produktu

1. Japonský motor podporu 5000,000 časy rotujúce spoľahlivý test, aby sa uistite sa, že vysoko stabilné a bezpečné kvality.

2. Len 3 min DIY nainštalovať bez porušenia dvere alebo zmeniť dvere telo, a nie profesionálny inštalatér potrebné.

3. Žiadne násilné vniknutie môže otvoriť dvere, pretože odblokovanie ovládanie dosky je v zvládnuť za dverami.

4. Nabíjateľná batéria plne nabitá, 1 h, posledné 2 roky, podporu pomocou 10 000 krát. A červené svetlo bude blikať, keď sily je menší než 10%, a bzučiak bude krúžok 5%.

5. Dĺžka nastaviteľná valec Patentovaný vynález, zápas 99% dverí na svete.

6.To slová podľa teplota -40 ℃ až 80 ℃

7.Majitelia nie je potrebné meniť zámky dverí za bezpečnostné dôvod, nič viac. Po renter je preč, jeho alebo jej heslo/karta/odtlačkov prstov budú vymazané.

Platby : 1. Niektoré obrázky v odkaz len pre referenčné účely,špecifické prosím v druhu, majú prednosť alebo sa nás opýtať na podrobnosti. 2. www.vitek.sk prijať Escrow/Kreditnej Karty/WebMoney,prosím uskutočniť platbu čo najskôr po vytvorení objednávky. Poštovné : 1. Máme loď na Alixpress adresu LEN.Uistite sa, že vaša adresa v Alixpress je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť. 2. Budeme loď vašej objednávku do doby spracovania,pls byť pacient po vytvorení objednávky. 3. Snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na Kuriérskej Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. 4. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. 5.Keď stretnúť post office parcely nevybavených problém,budeme meniť a vyberte si správne expedičné spôsobom podľa skutočných podmienok,poistiť sa môžete dostať váš tovar rýchlejšie.Odporúčame vám vybrať DHL, Fedex EMS HongKong alebo Singapur Post, keď urobíte objednávku. Návrat : 1. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, budeme radi, uskutočniť výmenu alebo vrátenie peňazí. 2. Pre všetkých, výmenu alebo vrátenie peňazí, musíme výrobok musí byť v pôvodnom stave,retail box a všetky doplnky. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie lodné náklady. 3. Kontaktujte nás, prosím, než sa vrátiť položku, ponúkneme vám správnu spiatočnú adresu. Pripomienky : 1. Váš komentár je veľmi dôležité pre naše podnikanie. Vezmite prosím na 1 min opustiť nás pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie 5 star ! 2. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom v žiadnom prípade, kontaktujte nás včas. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy,

  • App odomknúť:
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: sme sa.zámok
  • Veľkosť: Europe Standard
  • Zámky Dverí Použitie: Univerzálny
  • Batéria doba:
  • Bluetooth odomknúť:
  • Odtlačkov prstov odomknúť:
  • Prijať dverí hrúbka :
  • Certifikácia: CE
  • Číslo Modelu: L6SBR Odtlačkov prstov zámok valca
  • App support platform:
  • Zámok Typu: Zadali Visiaci Zámok
  • Úroveň Ochrany:
  • Napájanie:

Štítky: kľučky blokovací kód, dverný zámok, dvere kľúč, zámok dverí, aqara zámok, zámok, b ez p e dverí zamky, kúpeľňový zámok, nfc brány zámku, dvr zkteco.

Napísať recenziu

Biometrický snímač Odtlačkov Skener Dverí Zamky Smart Home Dverí Zamky Odtlačkov prstov pre vonkajšie

Biometrický snímač Odtlačkov Skener Dverí Zamky Smart Home Dverí Zamky Odtlačkov prstov pre vonkajšie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty