Nový produkt

Elektronické Prasiatko ATM Heslo Peniaze Box Bezpečnosti Elektronických Heslo Žuvanie Mince Hotovosti Stroj Darček pre Deti Deti

999 položky

€15.99

-35%

€24.61

Funkcie:

Vysoká kvalita

Simulácia bezpečné štruktúry, aj keď materiál je ochrana životného prostredia ABS materiál, ale nie zadajte heslo na silu otvoriť, nie je ľahká vec.

Automatické peniaze slot

Dajte bankoviek v vkladov port a jemne zatlačte kontaktný spínač, automaticky sa podieľajú na bezpečné (poznámka: bankoviek, že je príliš staré a príliš mäkké nemusí podariť spustiť kontakt spínača)

Otočte tlačidlo unlock

Bez správneho hesla vstup, tento prístroj nemôže byť zapnuté. Po zadaní správneho hesla, zelené svetlo sa zapne, ak chcete otvoriť trezor.

Heslo klávesnice

Štyri elektronická ochrana heslom, môžete zmeniť vaše heslo, bezpečnejšie a spoľahlivejšie. 4-znakové heslo môže nastaviť podľa ľubovôle, a predvolené pôvodné heslo je 0000. Ak ste zabudli heslo, môžete vytiahnite batériu a nechajte ho sedieť na čas obnoviť pôvodné Nastavenia.

Veľký priestor

Veľmi veľký priestor, a to nielen skladovanie peniaze, tiež môžete vložiť niekoľko nelegálnych blízkosti gadgets medzi nimi.

Mince slotu a hlas & skladovanie veci

S heslom, hlas, okrem úspory peňazí, ale tiež zabezpečiť úspory ciele, finančné plánovanie. Môžu byť použité na ukladanie hračiek, šperkov, bankbooks, atď. Otvor v minca slot môže držať MINCE alebo papierové peniaze.

Pomocou operačného

Ak chcete otvoriť trezor, najskôr zadajte štvormiestne heslo. Predvolená hodnota je: 0000

Postupujte podľa týchto krokov a použiť trezor:

Zadajte štvorciferné heslo a zelené svetlo sa zapne. Ak zadáte nesprávne heslo, červené svetlo sa rozsvieti a ozve sa: "prosím, skúste znova". Otočte gombík v smere otáčania hodinových ručičiek na otvorenie dverí. Ak zelená kontrolka svieti na cca 10 sekúnd, budete počuť vŕzganie ako dvere otvorí. Ak dvere boli otvorené dlhšie ako 10 sekúnd, zelené svetlo zhasne a pípne každých 20 sekúnd. Ak chcete zastaviť pípanie, zatvorte dvere. Dajte papierové peniaze do úst papierové peniaze. O papierové peniaze môžu byť uvedené priamo. Potom si môžete previesť peniaze priamo stlačením kód.

Keď ste hotoví, zatvorte dvere a zamknite ho.

Ak chcete zmeniť heslo, postupujte podľa týchto krokov:

Zadajte aktuálne heslo (pôvodné heslo 0000), aby začala v bezpečí, dvere.

Dlho pripojiť "*" tlačidlo, indikátor bliká.

Zadajte nový 4-ciferný heslo do 15 sekúnd stlačte tlačidlo "#" na potvrdenie skladovanie nové heslo, a indikátor prestane blikať.

Poznámka: v prípade, ak nové heslo, ktoré nie je zapísané do 15 sekúnd, program sa zastaví a musí byť znovu.

Uvoľnite "*" tlačidlo a zatvorte dvierka.

Bleep alebo hlas: zadajte vaše súčasné heslo a otvoriť dvere

Zatlačte spínač (zadné dvere) doľava alebo doprava, ak chcete nastaviť pípanie alebo hovoriť zvuk a zatvorte bezpečné kabinetu dvere

Špecifikácie:

Typ: ATM heslo rámček automatického peniaze box

Množstvo: 1pc

Materiál: ABS + elektronických komponentov

Farba: Strieborná/zlatá/ modrá/ružová/čierna

Batéria: 3*AA batéria (Nie je súčasťou)

Veľkosť: 13*12.5*19.5 cm/5.1*4.9*7.7" (L*W*H)

Package:

1* BANKOMAT heslo rámček automatického peniaze box

1* skrutkovač

1* angličtina a Čínština používateľská príručka

Záruka

1. Normmly my vám tovar poslať do 1-3 pracovných dní po platbe je overená www.vitek.sk.

2. Všetky položky, ktoré budú dôkladne otestovať pred odoslaním. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.

3. Sľubujeme, záruka za kvalitu v jednom roku a budeme opravy bezplatne. Volebný by poštovné hradí zákazník.

4. Ak nie ste spokojní s produktom, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme vám uspokojivé riešenie.

Návrat&Vrátenie Peňazí

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú Žiadne VÝNIMKY.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom balení.

Cla

Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a /alebo povinnosť, ktoré ich krajine. Dovozné dane a poplatky nie sú zahrnuté v it em cenu. Predávajúci nemal platiť za prípadné Clo,Dovoznú Daň,Dovoz Zdarma.Kupujúci prosím vedome plniť povinnosti platenia daní a colné odbavenie.

Spätná väzba

Budeme poskytovať naše najlepšie výrobky a služby.Naozaj dúfam, že ste veľmi radi, ak prijmete naše balenie!

Ak ste nespokojní, z akéhokoľvek dôvodu,prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu,budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť nejaký problém, až budete spokojní s nákupom od nás!Ďakujem vám veľmi pekne za vašu podporu a dôveru!

Zásielky

1.Väčšina výrobkov, ktoré budú odoslané do 72 hodín(vylúčenie holiay a weenkend) po jasné, platbu dostaneme.

2.Prosím vyplňte správne dodaciu adresu a kontaktný telefón pre objednávky, nechceme prijať akékoľvek undelivery reponsibility, pretože nesprávny Príjemca informácie, ktoré ste poskytli.

  • Číslo Modelu: 888
  • Názov: Elektronické Prasiatko ATM Heslo Peniaze Box
  • Materiál: ABS
  • Batérie: 3*AA batéria (Nie je súčasťou)

Štítky: dieťa prasiatko, baby lock, atm mini, bezpečnosť hotovosti peniaze box, súprava surviv, bankomat, mince ošípaných, definovať bezpečnosť vkladov box, peniaze album bankoviek, auto peniaze v bezpečí.

Napísať recenziu

Elektronické Prasiatko ATM Heslo Peniaze Box Bezpečnosti Elektronických Heslo Žuvanie Mince Hotovosti Stroj Darček pre Deti Deti

Elektronické Prasiatko ATM Heslo Peniaze Box Bezpečnosti Elektronických Heslo Žuvanie Mince Hotovosti Stroj Darček pre Deti Deti

Napísať recenziu

Súvisiace produkty