Nový produkt

MartinGuitar MTCN160 Titánové Jadro Akustické Gitarové Struny Nikel Zábal Svetla Napätie

999 položky

€27.12

Martina Re-vymýšľa Akustická Gitara Reťazec

Využitím kolo titánové jadro, a niklu zabaliť drôt aplikované Martin vlastnícke vinutia technika, Martin Titánové Jadro akustické gitarové struny sľubujú nové úrovne hrania pohodlie, reakcie a odolnosť voči korózii. Špeciálne vinutia proces maximalizuje spojky medzi zabaliť drôt a kolo titánové jadro, a zároveň predchádzať stresu na jadro drôtu na loptu-end. A obyčajný nehrdzavejúcej ocele struny boli cryogenically-upravené na dlhší reťazec života a znížiť pretiahnite prst. Gitaristi na QCYQ súhlasíte s tým, Martin Titán Core struny sú čerstvé trvať na akustické gitarové struny.

Svetlo Napätie pre uvoľnenej pocit

Možno ste si všimli, že Martin Titán Core struny sa nemusíte zadať zahrnuté string obrysy. Je to preto, lebo tieto struny sady sú navrhnuté s dôrazom na celkovú nastaviť napätie, a niektoré individuálne string meradlá odchýliť trochu z toho, čo by ste za normálnych okolností očakávať, že v daný súbor. Toto je Svetlo Napätie set - ak ste zvyknutí hrať "Svetlo Rozchod" phosphor bronze strings, to je nastavené pre vás. Martin Titánové Jadro Akustické Gitarové Struny, Funkcie: Akustická gitara, struny s okrúhlym titánové jadro a niklu zabaliť drôt Svetla Napätie set - porovnateľné najviac Svetla Rozchod phosphor bronze string sady Obyčajný nehrdzavejúcej ocele struny sú cryogenically upravovaný, pre dlhšiu životnosť a plynulejší pocit Kolo jadro a vlastné vinutia proces maximalizovať spojky medzi jadrom a zabaliť drôt Pohodlné prehrávanie s menej prst únava a dlhšiu životnosť Tech Specs Gitaru Typ Akustickej Gitary Počet súborov 1 Počet Stringov 6 Potiahnuté Č Meradlá Svetla napätie nastaviť základný Materiál Titán (rany reťazce), Z nehrdzavejúcej Ocele (obyčajný reťazce) Vinutia Materiál Niklové Vinutie Typ Kolo Výrobca Číslo Dielu 41MTCN160

  • Druh: Reťazce
  • Číslo Modelu: MTCN160
  • Názov Značky: NoEnName_Null

Štítky: krk doska, guyker, martin reťazec, riad titanium, pražec zábal, 500 m, nitinol, obal magic, tábor titanium, elektrická gitara vysielač.

Napísať recenziu

MartinGuitar MTCN160 Titánové Jadro Akustické Gitarové Struny Nikel Zábal Svetla Napätie

MartinGuitar MTCN160 Titánové Jadro Akustické Gitarové Struny Nikel Zábal Svetla Napätie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty