Nový produkt

HAOYAN opaľovací Krém Rolety, jalousie žalúzie na okná tiene tylu plameň závesy pre kuchyňa

999 položky

€32.89

Ak nie ste oboznámení s zamknutom,si pozrite toto video na youtube ak chcete vedieť, Ako zmerať veľkosť a ako ju nainštalovať:

Pri používaní tohto druhu tkaniny, ako je záves, Krytý môžete vidieť, vonkajší, vonkajší nie je vidieť do vnútra miestnosti. Neviem ako objednať? povedať predávajúci veľkosť jednotková cena je za 1 meter štvorcový cena (nákladná nie je súčasťou), nie je za 1 kus.

Robíme na zákazku veľkosti.

Pošlite nám, prosím, vaše vlastné merania ( šírka x výška ) ,a vo vnútri alebo mimo získať cenovú ponuku.

Ak vo vnútri mount nainštalovať ,budeme odpočítať 1 cm na okno široké(ceilling mount) , tak, aby naše žalúzie môžu sa zmestili vaše rámu okna!

Ak mimo mount nainštalovať ,budeme zvyšovať 10 cm na okno široké(wall mount) a zvýšiť 20 cm na výšku, že žalúzie môžu sa zmestili vaše rámu okna !

1 ks cena = Šírka x Výška x Jednotková cena (za štvorcový meter)

Na oblasť vypočítané celé číslo

ceny objednávky = súčet všetkých ceny

Prosím, povedzte mi, veľkosť a farbu opony a krajiny určenia. Budem citovať ceny a ponúknuť najlepšiu možnú zľavu.

pred miesto, aby,mali by ste zaslať nám informácie, ako napríklad :

ŠÍRKA

VÝŠKA

Štvorcový meter

FARBA

REŤAZ STRANE

QTY.

1,2 M

2.4 M

2.88 SQU

063-5

DOPRAVA

1

Stačí napísať číslo metrov štvorcových v množstve,potom kliknite na tlačidlo kúpiť teraz.Potom Vyplňte Príjemcu Informácie, vybrať Spôsoby Platby a kliknite na tlačidlo miesto tlačidlo objednať, ale neplatí. Uvidíme vašej objednávky v pozadí a nastaviť cena pre vás.Potom budete platiť za to,a budeme vyrábať a dodávať tovar pre vás.

Požiadavka "CustomizedSize(SQU)" : Minimálna objednávka 3 štvorcových metrov, žalúzie maximálne width300CM.

Môžeme povrch, čo žalúzie v zvyčajne niekoľko dní, než Vyberte rýchly a pohodlný kuriér ako DHL, FedEx, UPS a pod.dodať tovar.Cena nezahŕňa clo sadzobníka mimo Číny.

Naše tkanina je 100% Polyesterové tkaniny s tepelná izolácia pena podložke. Najvyššia kvalita textílie môže výrazne znížiť ohrieva a zablokovať všetky svetlá úplne. Prichádza s kazeta, ktorá blokuje ešte viac svetla. Krásne kompletné vzhľad vášho okna. Jednoduché manuálne priebežné slučky systému.

Pri používaní tohto druhu tkaniny, ako je záves, Krytý môžete vidieť, vonkajší, vonkajší nie je vidieť do vnútra miestnosti

Sme manufaktúry špecializuje na rôzne nevidiacich viac ako 10 rokov,majú viac ako 60 pracovníkov,v Shaoxing mesto, ktoré bude známe ako Čína textilné mesta.

Ako opatrenie na 'vnútri' mount

Pre skvelý výsledok, skontrolujte, či máte minimálne okno hĺbka 60 mm. To znamená, slepý sa zmestí úhľadne vnútri výklenku. Ak hĺbka je menej ako 60 mm nevidiacich bude vyčnievať z výklenku.

1.Ak chcete začať, nakresliť štvorec alebo obdĺžnik na kus papiera – to je vaša rámu okna. Ak ste meranie viacerých okien, dať ich označenie, napríklad "kuchynské okno 1', takže si nenechajte sa zmiasť neskôr.

2.Chopte pásky opatrenie, a umiestniť ho v jeho vnútri okenného výklenku. Opatrenia v celej vnútri rámu z jedného konca na ďalej. To v hornej a spodnej časti rámu, pretože nie všetky okná sú dokonale štvorcových.

Napíšte, šírku rámu okna.

Upozorňujeme, že Zóna Interiérov Rolety, patrí príspevok na inštaláciu zátvorkách – pozri pack pre detaily a zodpovedajúcim spôsobom upraviť.

3.Meranie dĺžky (vertical drop) z hornej časti vo vnútri drážky do základu parapet.

Napíšte, dĺžky rámu okna.

4.Dvakrát skontrolovať obe merania. Ako opatrenie na 'mimo' mount

Pokyny sú tu pre windows s architraves (drevo alebo kov rám). Ak nemáte architrave, ale rád by vonkajšiu montáž, pridať minimálne 100 mm na šírku a dĺžku vášho merania.

Ak inštalujete svoj zamknutom na gyprock alebo omietka, uistite sa, že ste vyhľadajte plemennej v stene a zabezpečiť si zabezpečte svoj slepý, stud. To dáva vaše nevidiacich podpory je potrebné držať hmotnosť nevidiacich.

1.Ak chcete začať, nakresliť štvorec alebo obdĺžnik na kus papiera – to je vaša rámu okna. Ak ste meranie viacerých okien, dať ich označenie, napríklad "kuchynské okno 1', takže si nenechajte sa zmiasť neskôr.

2.Ak máte architrave, chopte pásky opatrenie a umiestniť ho na vonkajšom okraji architrave. Opatrenie po šírke okna na protiľahlom okraji. Napíšte, šírku rámu okna.

3.Meranie dĺžky (vertical drop) z hornej časti architrave, kde by ste chceli slepý koniec. To môže byť koniec architrave, alebo budete chcieť pre nevidiacich na konci na inom mieste – podlaha napríklad.

4.Dvakrát skontrolovať obe merania.

  • Štýl: Opaľovací krém
  • Formát: Guľôčky Lano
  • Technika: Plochá doska
  • Platné Okna Zadajte: Francúzske Okno
  • Materiál: Plastové
  • vzor: Vertikálne
  • Typ Inštalácie: Bočné Inštalácia
  • Číslo Modelu: 001-006
  • Druh: Roller Odtiene
  • Veľkosť Hárka: Široká Čepeľ
  • Otváranie a Zatváranie Metóda: Doprava Otvorte
  • Názov Značky: Haoyan

Štítky: záves pre motorové, záves na okno, slepý motora, čínsky tlač vzor tkaniny, blind guardian tričko, papier záclony jalousie, persiana, elektrické opony jalousie, okuliare jalousie, čínsky drak vzor tkaniny.

Napísať recenziu

HAOYAN opaľovací Krém Rolety, jalousie žalúzie na okná tiene tylu plameň závesy pre kuchyňa

HAOYAN opaľovací Krém Rolety, jalousie žalúzie na okná tiene tylu plameň závesy pre kuchyňa

Napísať recenziu

Súvisiace produkty