Nový produkt

2 ks Halloween Cítil Čarodejnice Black Anonymný Gnome Oblečenie pre Bábiku Ornament Halloween Home Party Dekorácie Dieťa Darček 26 cm

999 položky

€8.07

-15%

€9.50

Funkcia:

Halloween Trpaslíci Plyšové: Tieto Halloween trpaslíci sú pripravení na Halloween, na sebe čarodejnice klobúk a svieti plášť, tak jedinečné a odlišné. Každý Mono plyšové je úplne očarujúce, prinesie úsmev a vyhrať nad všetky Gnome milenca srdca! Balík obsahuje pár trpaslíci plyšové.

Premium Kvalita a Jemné Remeselné: Halloween Gnome Pár sú všetky vyrobené pre profesionálnych remeselníkov, kombinácia čiernej a červenej farby, s pevná základňa pre extra stabilitu, drôt v trpaslíci neskutočne vysoký klobúk, aby predstavujú to pre maximálne whimsy. Vyrobené z plyšové a cítil, netoxický a bez zápachu.

Rozkošný Dizajn: Ručne. Knižnica ponúka dlhé plyšové sivej brady. Čierny klobúk a plášť pridáva slávnostnú atmosféru. Veľkosť je o 26 cm vysoký klobúk z hornej do dolnej časti, ideálny doplnok na Halloween zbierky.

Halloween Dekorácie: Tieto Halloween trpaslíci sú ideálna veľkosť umiestniť kdekoľvek vo vašej domácnosti a pridať náladové dotyk na Halloween dekorácie. ideálny doplnok pre váš stôl priniesť trochu fandiť na home/office. Užite si pre Halloween!

Ideálny Darček: Mono je skvelé dekorácie a darčeky pre mnohých sviatkov. Je to Halloween, Vianoce, Nový Rok, Narodeniny, kolaudačné párty, Deň Nezávislosti, Halloween, deň Vďakyvzdania, Valentína, St Patrick 's Day, veľká noc, Mother' s Day alebo Odbornej Deň! Je ideálny pre šírenie dovolenku ducha v dome. Použitie pre domova alebo perfektné Halloween hosteska darček.

Špecifikácia:

Materiál: cítil + handričkou

Veľkosť:(o) výška 26 cm/10.24 palcový šírku s cape 12 cm/4.72 palcový tela šírka 8 cm/3.15 palec

Balenie Zoznam:

2*Halloween Ozdoby

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 1 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

  • Vzor 2: Tvár
  • Príležitosti 2: HALLOWEEN
  • Príležitosti 1: Strana
  • Vzor 1: Kreslený Obrázok
  • vzor: Tvár
  • Číslo Modelu: Halloween ozdoby
  • Materiál: Iné
  • Príležitosti: HALLOWEEN

Štítky: dekor čarodejnice, bosorka na metle, hračka čarodejnice, bábika halloween, upír plyšové, plyšové hračky zombi, halloween čarodejnice, plyšové halloween upír, plyšové čarodejnice, plyšové upír veľké.

Napísať recenziu

2 ks Halloween Cítil Čarodejnice Black Anonymný Gnome Oblečenie pre Bábiku Ornament Halloween Home Party Dekorácie Dieťa Darček 26 cm

2 ks Halloween Cítil Čarodejnice Black Anonymný Gnome Oblečenie pre Bábiku Ornament Halloween Home Party Dekorácie Dieťa Darček 26 cm

Napísať recenziu

Súvisiace produkty