Nový produkt

SOACH novú gitaru package tenké § 41 palcový drumbľa jediný ramenný vodotesný batoh gitara

999 položky

€2.31

-40%

€3.85

Vlastnosti: Úplne nové a vysokej kvality. Vak môže byť zrušené v ruke pomocou strane madla. Farba: Čierna. Veľkosť: 41 cm. Pekné veľké vrecko na zips na prednej časti vaku. Robustná konštrukcia vodotesný. Môže byť vykonané na ramene alebo v ruke Balík v cene: 1 x guitar bag Č Retail Box. Zabalený Bezpečne v Bubline Taška.

V tomto prípade Každý spätnej väzby je láska. (A) Keď ste spokojní so svojím nákupom, úprimne dúfam, že sa vám bude nám dať pozitívnu spätnú väzbu. Opäť sme vám pozitívnu spätnú väzbu. (B) Ak ste nespokojní s nákupom, kontaktujte nás pred odoslaním neutrálne alebo negatívne spätné väzby.

Odpovieme vám do 24 hodín a pracovať s vami, až kým nebudete spokojní. 1.Ekonomické logistiky dopravy čas 30-60 dní (nie je Tam žiadna platba za dopravu, aby suma≤ 5 eur) 2.Jednoduchá logistika dopravy čas 15-35 dní (kupujúci zaplatí prepravné) 3.Štandardné logistického prepravného času 15-45 deň (kupujúci zaplatí prepravné,alebo kupujúci nezaplatil nákladné, ale aby suma ≥ $ 7) 4.V niektorých krajinách môže trvať dlhšie, sa k nim dostať, najmä v Brazílii, Južnej Amerike a Afrike. 5.Viac ako 60 dní neobdržali, kontaktujte nás, budeme dotaz balík logistiky s cieľom dať uspokojivú odpoveď. 6.Ak chcete získať balík, akonáhle je to možné,odporúčame vám vybrať Čína Príspevok air mail registrácie, ktorá bude zabezpečovať rýchly príchod cargo bezpečnosti. 7.Podľa najnovších predpisov ruskej Post: ruská kupujúcich, vyplňte, prosím, úplný názov a úplnú adresu, aby sa zabránilo balík sa vráti, alebo nemôže byť dodané 8.Ak kupujúci by som vedieť podrobnosti nákladnej, prosím, kontaktujte nás, my vám poskytne primeraný výber doprava 9.Ďakujem, že ste prišli, dúfam, že budeme mať ďalšiu spoluprácu!

  • Názov Značky: soach
  • Hmotnosť: 340
  • Veľkosť: 41 inch
  • Číslo Modelu: Guitar bag
  • Druh: Guitar bag
  • farba: čierna

Štítky: kabelka, kaviareň obrus, taška na gitaru, prípad pre klasické gitary, golf kabelka, gitara ocele, prípade gitara, batoh drumbľa, haibara, box drumbľa.

Napísať recenziu

SOACH novú gitaru package tenké § 41 palcový drumbľa jediný ramenný vodotesný batoh gitara

SOACH novú gitaru package tenké § 41 palcový drumbľa jediný ramenný vodotesný batoh gitara

Napísať recenziu

Súvisiace produkty