Nový produkt

1 Meter 10x11mm Potiahnite Reťaz Vodič Dopravcu Kábel Most Typ Exteriér Otvorenie Towline Pre CNC Router Obrábacie stroje Doprava Zadarmo

999 položky

€7.87

-9%

€8.74

YCHEN 10x11mm Vodič Dopravcu Kábel Pretiahnite reťazového Mosta Typ Exteriér S Otvorením Koniec Konektory Towline Pre CNC Router Obrábacie stroje, Zariadenia na Ochranu Kábla doprava Zadarmo

Použitie a Vlastnosti: 1) Vhodné pre použitie v vratným pohybom príležitosti, môže byť postavená-in kábel, potrubia, potrubia,kanalizácia, atď. hrať trakciu a ochranu. 2) Každá sekcia towline môže otvoriť, jednoduchá inštalácia a údržba. Cvičenie nízka hlučnosť, oteruvzdorné, high-rýchlosť pohybu. 3) towline bol široko používaný v CNC obrábacie stroje, elektronické zariadenia, kameň stroje, sklo, stroje, dvere a okná, strojové zariadenia, stroje na vstrekovanie, roboty, nadváha dopravné zariadenia, automatizované sklady. Plastové towline štruktúre: 1) towline tvar ako tanky reťazca, zložený z veľkého počtu jednotky prepojenia medzi rotačnou voľne prepojenie. 2) v Rámci rovnakej série towline vysoká, mimo vysoká, na rovnakom ihrisku, towline šírka, polomer ohybu R môže mať rôzny výber. 3) Jednotka reťaz okolo reťazca dosky a horný a dolný kryt zloženie, towline môže otvoriť každý oddiel, jednoduchá montáž a demontáž bez závitov, na kábel, potrubia, potrubia, rúry, atď. do towline po otvorení krytu. 4) k dispozícii Aj separátory, reťaz oddelené priestor podľa potreby. Balenie obsahuje:

1 Meter X Presuňte Reťazca ( Dĺžka obsahuje obidve koncové Konektory )

Poznámka:Ak potrebujete iné dĺžky, môže byť prispôsobený, prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme vás citovať samostatne.

Rýchly výber špecifikácie : , , , .

Towline výber hlavné parametre: Do vysokého: Vyberte vstavaný kábel, potrubia, potrubia, rúry, atď. Ako jeden z veľmi hrubých referenčná výška,plus najmenej 10% z výšky priestoru v rámci towline ako vysoká. Ak sa prekrývajú o súbehu skutočnej výšky ako referenčnej výšky. Široká: Vybrať niektoré hrubšie káble, potrubia, rúry, vodné fajky, s jej vonkajší priemer a ako towline široký odkaz, a zostať aspoň 10% šírky priestoru. Polomery ohybu R: vybrať vstavaný kábel, potrubia, potrubia, rúry, atď. Maximálny polomer ohybu ako referenčná hodnota, a nechal viac ako 10 percent miesta. Použitie towline dĺžka = R + 0.5 R + zdvih / 2 Po ohnutí towline celková výška = 2R + externé vysoko Towline miesto zásady: musí opustiť 15% zostávajúci priestor pre vstavaný kábel, hadice, atď, atď. môžu voľne pohybovať v radiálny smer towline neprináša napätie. Väčší priemer rozdiel medzi vodiče by mali byť uložené oddelene, rozloženie hmotnosti, ak je to potrebné, musia byť oddelené od deliacej list. V high-speed alebo vysokej frekvencie prevádzky, aby sa snažiť, aby sa vodiče od seba na úroveň, nie je vzájomne stohovať viac času v kábel, rúry, hadice, atď. je odporúčané používať odlučovače.

Akceptujeme platobné metódy poskytované www.vitek.sk Escrow.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Escrow.

1). DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2). Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4). Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5). SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6). Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7).Zvyčajne sme loď kupujúci položky ako DAR na menšiu hodnotu, aby sa zabránilo kupujúceho dane. Avšak, dane určuje kupujúci colné nie u nás, v rôznych krajinách pre rôzne sadzby dane, takže ak všetky dane potom kupujúci by mali pochopiť to. 8).Vzhľadom na kupujúceho dôvodu, vrátane -odmietne podpísať balík - alebo -odmietne zaplatiť daň alebo -kupujúci krajiny post dôvod, a tak ďalej, kupujúci majú pochopiť všetky stratiť. Sme zodpovední za udržiavanie tovar opustí Čína hladko. Keď tovar opustí Čína potom kupujúci bude mať na starosti všetky zodpovednosti.

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 5 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám withthe prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po číslo.

Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.vitek.sk. ALEBO, môžete sa rozhodnúť.majú náhradu.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Ponúkame 6-12 mesiacov záruka. Ak položka je poškodený, oznámte nám to do 3 dní od doručenia. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. Položky sa vrátil po 15 dní od doručenia sú oprávnené len na opravu. Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady na dopravu. Pri nákupe, znamená to, že kupujúci dali tichým súhlasom do politiky. Ak ďalšie informácie, prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme s vami spolupracovať dosiahnuť win-win.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Druh: Mechanické Kit/Hardware Časti
  • Ihrisko: 16.7 mm
  • Zariadenia Na Ochranu Kábla: List Reťazca
  • Číslo Modelu: 10 rad
  • Na mieru: Áno
  • Štruktúra: Most vonkajšie otváranie typ
  • Materiál: Plastové
  • Vonkajšie veľkosť: 15x18mm
  • S Konektorom: Áno
  • Malé mechanické zariadenie,: 3d tlačiarne
  • Vysoká Kvalita: Skladom
  • Názov Značky: ONEBSTR
  • vnútorné veľkosť: 10x11mm
  • Max. vonkajší priemer kábla: 7mm
  • Odkaz Na meter: 60

Štítky: rúrkové nity, rada laser, 15 mm, grbl ovládanie v režime offline, cnc mechanik, presuňte x, reťaz presuňte, kábel pretiahnite reťazca vodič dopravcu, cnc router auta mechanik, grbl offline.

Napísať recenziu

1 Meter 10x11mm Potiahnite Reťaz Vodič Dopravcu Kábel Most Typ Exteriér Otvorenie Towline Pre CNC Router Obrábacie stroje Doprava Zadarmo

1 Meter 10x11mm Potiahnite Reťaz Vodič Dopravcu Kábel Most Typ Exteriér Otvorenie Towline Pre CNC Router Obrábacie stroje Doprava Zadarmo

Napísať recenziu

Súvisiace produkty